Η ασφάλιση ιδιοκτητών κατοικιών UPC της Λουιζιάνα έχει αφαιρεθεί από την πολιτεία

Ένας άλλος ασφαλιστικός πάροχος εγκαταλείπει τη Λουιζιάνα, επηρεάζοντας περαιτέρω την αγορά κατοικίαςΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΛΟΥΖΙΑΝΑ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ IDA ΚΑΙ ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Η ELI BREND της WD ΕΡΕΥΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ELI. ΣΩΣΤΑ. Ταξιδιώτες. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕ UPC ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 2023. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 33.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΣ. ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7000. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΛΙΜΠΕΡΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ ΝΑ ΠΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΠΕ, ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΧΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΛΟΥΖΙΑΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ KW REALTORS, ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ πολιτεία έπεσε 1.000 $ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 220. ΚΥΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΖΙΑΝΑΣ. Η DURANT EXPERT ROSS SHALE ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΙΘΗΚΕΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΖΙΑΝΑΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ από 100.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΕΩΣ ΤΟ 2023. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΕΝΟΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 5.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ LOUISIANA JIM DONLIN ΛΕΕΙ ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ένας άλλος ασφαλιστικός πάροχος εγκαταλείπει τη Λουιζιάνα, επηρεάζοντας περαιτέρω την αγορά κατοικίας

Η εταιρεία ασφάλισης ιδιοκτητών κατοικιών United Property and Casualty Insurance Company με έδρα τη Φλόριντα ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από πολλές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Λουιζιάνα, το επόμενο έτος. Η εταιρεία έχει περίπου 36.000 ασφαλισμένους στο κράτος και θα αρχίσει να μην ανανεώνει τα συμβόλαιά της το 2023. Περίπου 33.000 ασφαλισμένοι UPC των οποίων το τρέχον συμβόλαιο έχει προγραμματιστεί να λήξει το επόμενο έτος θα λάβουν γραπτή ειδοποίηση από την UPC να μην ανανεώσουν τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από τη λήξη της κάλυψής τους. Το UPC επεκτείνει την κάλυψη σε 3.000 ασφαλισμένους των οποίων η τρέχουσα θητεία έχει προγραμματιστεί να λήξει μεταξύ Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου. Αυτοί οι ασφαλισμένοι θα λάβουν τιμολόγιο για την εκτεταμένη περίοδο κάλυψης και ειδοποίηση μη ανανέωσης 30 ημέρες πριν από το τέλος της κάλυψης.

Η εταιρεία ασφάλισης ιδιοκτητών κατοικιών United Property and Casualty Insurance Company με έδρα τη Φλόριντα ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από πολλές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Λουιζιάνα, το επόμενο έτος.

Η εταιρεία έχει περίπου 36.000 ασφαλισμένους στο κράτος και θα αρχίσει να μην ανανεώνει τα συμβόλαιά της το 2023.

Περίπου 33.000 ασφαλισμένοι UPC των οποίων το τρέχον συμβόλαιο έχει προγραμματιστεί να λήξει το επόμενο έτος θα λάβουν γραπτή ειδοποίηση από την UPC να μην ανανεώσουν τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από τη λήξη της κάλυψής τους.

Η UPC επεκτείνει την κάλυψη σε 3.000 ασφαλισμένους των οποίων η τρέχουσα θητεία έχει προγραμματιστεί να λήξει μεταξύ Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Αυτοί οι ασφαλισμένοι θα λάβουν τιμολόγιο για την εκτεταμένη περίοδο κάλυψης και ειδοποίηση μη ανανέωσης 30 ημέρες πριν από τη λήξη της περιόδου κάλυψης.

Leave a Comment