Η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων καλύπτει τα δόντια;

Η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων μπορεί να προστατεύσει τα μαργαριταρένια λευκά του κατοικίδιου ζώου σας, αλλά οι λεπτομέρειες κάλυψης είναι μοναδικές για κάθε πάροχο.

Westend61


Εάν είστε ένας από τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικίδιων στη χώρα ή έχετε γίνει πρόσφατα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τότε γνωρίζετε ήδη πόσο ακριβό μπορεί να είναι η φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας. Οι επισκέψεις στον κτηνίατρο για απλούς ελέγχους υγείας μπορούν γρήγορα να προσθέσουν πιο εκτεταμένες θεραπείες εμβολιασμού. Αν και τα χρήματα που εξοικονομείτε μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη κάποιων εξόδων, μπορεί να είναι δύσκολο να τα βγάλετε πέρα, ειδικά αν δεν έχετε χρήματα. γένος επιρρεπείς σε ιατρικά προβλήματα.

Ευτυχώς, ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση μεγάλου μέρους του οικονομικού στρες που σχετίζεται με την ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων. Για μια μικρή μηνιαία χρέωση σε έναν πάροχο, οι ιδιοκτήτες μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα κατοικίδια τους θα φροντίζονται σε περίπτωση ασθένειας ή έκτακτης ανάγκης και δεν θα χρειαστεί να σπάσουν την τράπεζα για να προστατέψουν τον γούνινο φίλο τους.

Ωστόσο, όπως όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξίζει να κάνετε την έρευνά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, όπου τα συμβόλαια και οι καλύψεις μπορεί να διαφέρουν για διάφορους λόγους παράγοντες. Σας βοηθά να κατανοήσετε τι μπορεί να καλύπτεται ή όχι, ειδικά αν αναζητάτε μια πολιτική που μπορεί να καλύπτει οδοντιατρικά ζητήματα.

Ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά σήμερα, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων καλύπτει τα δόντια;

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση και συχνά ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ πλήρως για ένα ευρύ φάσμα κτηνιατρικών δαπανών. Θα καλύψει όμως τα δόντια η ασφάλεια κατοικίδιων;

Μπορεί πράγματι να προστατεύσει τα λευκά μαργαριταρένια του κατοικίδιου ζώου σας, αλλά οι λεπτομέρειες της κάλυψης είναι συγκεκριμένες για κάθε πάροχο.

Η Fetch by the Dodo είναι ο καλύτερος πάροχος ασφάλισης κατοικίδιων στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, μπορούν να παρέχουν οδοντιατρική φροντίδα στο κατοικίδιο ζώο σας.

«Παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη οδοντιατρική κάλυψη στον κλάδο», λένε. “Σε αντίθεση με άλλους παρόχους, καλύπτουμε τραυματισμούς και ασθένειες σε κάθε ενήλικο δόντι, όχι μόνο στα δόντια του κυνόδοντα. Επιπλέον, λαμβάνετε πλήρη κάλυψη για ασθένειες των ούλων (η πιο κοινή ασθένεια σε σκύλους και γάτες), στοματικούς όγκους, τραύματα και πολλά άλλα

“Λάβετε υπόψη ότι, εκτός εάν συνιστάται από τον κτηνίατρό σας ως θεραπεία για μια καλυπτόμενη πάθηση, δεν καλύπτουμε τους συνήθεις και προληπτικούς οδοντιατρικούς καθαρισμούς.”

Η επιτόπια ασφάλεια κατοικίδιων ζώων θα παρέχει επίσης οδοντιατρικές επιλογές για τον σκύλο ή τη γάτα σας, ανάλογα με το συμβόλαιο που θα επιλέξετε.

«Η Spot προσφέρει επιλογές προγράμματος ασφάλισης κατοικίδιων με κάλυψη για οδοντικές ασθένειες και ασθένειες», σημειώνει η ασφαλιστική εταιρεία στον ιστότοπό της. “Τα σχέδια καλύπτουν επίσης εξαγωγές δοντιών για οδοντικά ατυχήματα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη προληπτικής φροντίδας στο πρόγραμμα Spot με επιπλέον κόστος, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τον ετήσιο, τακτικό οδοντικό καθαρισμό του κατοικίδιου ζώου σας.”

Όταν πρόκειται για οδοντιατρική φροντίδα κατοικίδιων ζώων, οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. Η οδοντιατρική περίθαλψη κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι δαπανηρή και δεν έχει κάθε πάροχος ασφάλισης την ίδια προσέγγιση.

«Δυστυχώς, πολλά οδοντικά προβλήματα μπορεί να είναι δαπανηρή για τη θεραπεία», εξηγεί η Figo ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, ένας άλλος κορυφαίος πάροχος στην αγορά, στον ιστότοπό της. “Για παράδειγμα, εάν η γάτα σας χρειάζεται εξαγωγή ενός ή περισσότερων δοντιών, η διαδικασία μπορεί να κοστίσει από $200 έως $700 για αναισθησία, ακτινογραφίες και άλλα συναφή έξοδα. Το μέσο κόστος για την εξαγωγή ενός ή περισσότερων δοντιών για σκύλους είναι $500- μεταξύ 2.500 δολάρια.”

Ωστόσο, ο Φίγκο λέει ότι ορισμένα οδοντικά προβλήματα θα καλυφθούν από το ασφαλιστικό πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θεραπεία για ριζικούς σωλήνες, οδοντικά αποστήματα, καρκίνους και όγκους του στόματος, ραγισμένα ή σπασμένα δόντια ή περισσότερα.

Δεν είστε σίγουροι για τι να πληροίτε τις προϋποθέσεις ή τι καλύπτει; Είναι εύκολο να το βρεις! Με το Figo, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί συχνά να είναι ένας προσιτός και αξιόπιστος τρόπος για να προστατεύσετε τόσο το κατοικίδιο όσο και το πορτοφόλι σας. Εάν αναζητάτε εξειδικευμένη φροντίδα ή χρειάζεστε λεπτομερή οδοντιατρική εργασία, είναι καλύτερο να κάνετε την εργασία σας. Κάθε πάροχος είναι μοναδικός και αυτό που μπορεί να παρέχει ο ένας μπορεί να μην είναι το άλλο και το αντίστροφο. Ξεκινήστε λοιπόν τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να περιηγηθείτε σε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Leave a Comment