Η ανοιχτή ημερομηνία εγγραφής για Γεωργιανούς που πληρούν τις προϋποθέσεις ACA πλησιάζει

Chiquita Brooks-LaSure, Διαχειριστής, Κέντρα για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid: Ένας από τους λόγους που η Γεωργία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανασφάλιστων στη χώρα οφείλεται σε ένα κενό κάλυψης — η Γεωργία δεν επέκτεινε το Medicaid. Η Γεωργία θα έχει τη δική της επέκταση το επόμενο έτος, αλλά αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το ασφαλιστικό ποσοστό της Γεωργίας ήταν χαμηλότερο. [other states].

[In 2021]Είχαμε μια ισχυρότερη εκστρατεία προβολής και μάρκετινγκ, ψηφίσαμε νομοθεσία που έκανε την κάλυψη πιο προσιτή και είδαμε πραγματικά ένα τεράστιο άλμα στην κάλυψη του πληθυσμού της Γεωργίας.

Ε: Ποιες είναι μερικές από τις στρατηγικές που εφαρμόζονται για να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους στην Ατλάντα και τη Τζόρτζια;

ΕΝΑ: Έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση της εφαρμογής Navigator και ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα σε αυτήν από ποτέ. Φροντίζουμε επίσης ότι τα μηνύματα, τα μέσα και οι προωθήσεις μας βασίζονται στο τι ενδιαφέρει τους ανθρώπους και ένα από τα πράγματα για τα οποία ενδιαφέρονται οι άνθρωποι είναι το κόστος.

Ε: Γιατί οι ημερομηνίες ανοιχτής εγγραφής διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία;

ΕΝΑ: Ο λόγος που υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ανοιχτή εγγραφή είναι επειδή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μέσω του HealthCare.gov, έχει μια ανοιχτή περίοδο εγγραφής όπου διαχειριζόμαστε τις αγορές. Διαφορετικές πολιτείες, όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη, αποφάσισαν να διαχειρίζονται τις δικές τους αγορές, επομένως τους επιτρέπουμε να ορίζουν ανοιχτές εγγραφές όταν είναι λογικό.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ανοιχτή εγγραφή επειδή οι άνθρωποι … μερικές φορές χρειάζονται προθεσμίες για να βεβαιωθούν ότι καλύπτονται. Ενθαρρύνουμε τον κόσμο [sign up] κατά τη διάρκεια της ανοιχτής περιόδου εγγραφής μας, αλλά υπάρχουν και ειδικές περίοδοι εγγραφής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όταν οι άνθρωποι έχουν μια αλλαγή στις συνθήκες—για παράδειγμα, παντρεύονται, κάνουν παιδί, αλλάζουν εισόδημα ή είχαν κάλυψη και δεν το έχουν πλέον.

Ερ.: Έχετε μια εκτίμηση για το πόσο αναμένετε να είναι ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων φέτος;

ΕΝΑ: Δεν κάναμε καμία πρόβλεψη εκτός από το να πούμε ότι είχαμε αριθμό ρεκόρ πέρυσι. Στο τέλος της περσινής Open Enrollment, εγγράψαμε 14,5 εκατομμύρια άτομα και θέλουμε πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι θα τηρήσουμε αυτόν τον αριθμό και θα τον αξιοποιήσουμε. Κάναμε [coverage] προσβάσιμο σε περισσότερους ανθρώπους. Πριν αλλάξουμε τους κανόνες μας, [people] δεν μπορούσε να το βρει [Marketplace] Κάλυψη εάν ο σύζυγος έχει ασφάλιση που χορηγείται από τον εργοδότη, επομένως υπάρχουν περισσότερα άτομα που είναι επιλέξιμα αυτήν τη στιγμή.

Ε: Εκτός από τη συνολική αύξηση των εγγραφών, αναμένετε να δείτε κάποια αύξηση σε ιστορικά περιθωριοποιημένους πληθυσμούς όπως οι κοινότητες Μαύρων, Ισπανόφωνων, Ιθαγενών Αμερικανών ή LGBTQ+;

Α: Περιμένω ότι αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν. Κάναμε μια επιπλέον προσπάθεια πέρυσι για να μάθουν οι ανασφάλιστοι για την κάλυψη, και είδαμε ένα μεγάλο άλμα.

Αυτή είναι πραγματικά η προσέγγιση που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε ως πρακτορείο – εάν δεν σκεφτόμαστε να βεβαιωθούμε ότι προσεγγίζουμε διαφορετικούς πληθυσμούς, δεν πρόκειται να συμβεί γιατί χρειάζεται χρόνος για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσουμε. .. Νομίζω ότι αυτό κάνει η διοίκηση με την πανδημία COVID-19. Είναι κάτι που μαθαίνει.

Ε: Φέτος, το ACA Marketplace διαφημίζει ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους καταναλωτές να εγγραφούν για κάλυψη μέσω του H.HealthCare.gov. Γιατί αυτό?

ΕΝΑ: Έχουμε κάνει βελτιώσεις [to the HealthCare.gov website] όσον αφορά την επιλογή σχεδίου. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να απλοποιήσουμε τη γλώσσα για άτομα που κατανοούν τις επιλογές τους.

Ε: Τα ασφάλιστρα ιδιωτικής ασφάλισης αναμένεται να αυξηθούν το 2023. Είναι το ίδιο για τα προγράμματα αγοράς και, αν ναι, προστατεύονται οι εγγεγραμμένοι που επιδοτούνται από αυτές τις αυξήσεις;

ΕΝΑ: Τα ασφάλιστρα έχουν γενικά αυξηθεί στις αγορές. Αυτό προκαλείται από πολλούς παράγοντες, αλλά είναι μέρος του [that] οι άνθρωποι δεν νοιάζονταν τόσο πολύ τον πρώτο χρόνο της πανδημίας. Αρχίζουμε να βλέπουμε ανθρώπους να επιστρέφουν στον γιατρό, κάτι που είναι υπέροχο…θέλουμε οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν την κάλυψή τους.

[Marketplace] Οι καταναλωτές δεν θα αισθανθούν τις αυξήσεις των ασφαλίστρων… Γι’ αυτό ήταν τόσο σημαντικό να επεκταθούν και να επεκταθούν πραγματικά αυτές οι επιδοτήσεις σε οικογένειες της μεσαίας τάξης.

Ε: Εάν κάποιος είναι ήδη εγγεγραμμένος σε ένα πρόγραμμα Marketplace, θα χρειαστεί να αλλάξει σχέδια για να επωφεληθεί πλήρως από αυτές τις επιδοτήσεις;

ΕΝΑ: Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε σχέδια.

Μερικές φορές οι άνθρωποι προχωρούν και μένουν στο ίδιο σχέδιο. [Looking at other plans] Είναι καλή ιδέα και ενθαρρύνουμε όλους να ρίξουν μια ματιά, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα πρόγραμμα χαμηλότερου κόστους με τα ίδια οφέλη που θέλετε να καλύπτονται αυτήν τη στιγμή. Αυτό αλλάζει από χρόνο σε χρόνο, επομένως ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να επιστρέψουν στο HealthCare.gov για να ελέγξουν τις επιλογές τους και να βεβαιωθούν ότι εξακολουθούν να βρίσκονται στο καλύτερο σχέδιο για αυτούς.

Leave a Comment