Η αναγέννηση συνεχίζεται στην επιχειρηματικότητα τεχνολογίας υγείας – Indianapolis Business Journal

Υπήρξε μια σταδιακή αναγέννηση στον τομέα, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν κλονίσει την εμπειρία των ανθρώπων όσον αφορά την παροχή υγειονομικής περίθαλψης. Τα μοντέλα περίθαλψης που βασίζονται στην αξία αναδύονται ως αντικατάσταση της αμοιβής για υπηρεσία, αναγκάζοντας τους παρόχους να εγκαταλείψουν το status quo και να υιοθετήσουν νέους τρόπους για να παρέχουν καλύτερο συντονισμό της περίθαλψης και να χρησιμοποιούν τη σύγχρονη επιστήμη δεδομένων για την παρακολούθηση και τη μέτρηση της ποιότητας της περίθαλψης ασθενών.

Η επιχειρηματικότητα στην τεχνολογία υγείας έχει οδηγήσει στην καινοτομία και πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε στρατηγικές για την υποστήριξη και την υποστήριξη επιχειρηματιών και εταιρειών που είναι καταλύτες για την αναμόρφωση του τρόπου λειτουργίας του κλάδου και του τρόπου παροχής φροντίδας.

Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που βοηθούν στη μείωση των φραγμών εισόδου.

Πρόσβαση σε πόρους. Μετά από ένα έτος ρεκόρ το 2021, η συγκέντρωση κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου στον τομέα της υγείας συνεχίζει να αυξάνεται, φτάνοντας τα 15,8 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι τα μέσα του 2022. Οι εταιρείες τεχνολογίας υγείας χρειάζονται πρόσβαση σε κεφάλαια για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Με τη βαθιά τεχνογνωσία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που βρίσκεται σε όλη την πολιτεία και με περισσότερες από 100 εταιρείες τεχνολογίας υγείας μόνο στην Ινδιανάπολη, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε στρατηγικά σημαντική προσοχή, προσφορές και επενδύσεις.

Με τα πρόσφατα νέα για το Indiana VCI Marketplace της TechPoint, μια διαδικτυακή αγορά φορολογικών πιστώσεων που θα βοηθήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις Hoosier να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις εκτός κράτους, οι επιχειρηματίες τεχνολογίας υγείας έχουν πολλές ευκαιρίες να εντοπίσουν, να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν εδώ.

Συνεργασία στην κοινωνία. Στεγάζουμε μερικά από τα κορυφαία συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα, εταιρείες φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών. Εάν καινοτομούμε μαζί και υιοθετήσουμε την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τεχνολογίας για την επίλυση των μυριάδων προβλημάτων σε ένα σύστημα γήρανσης, μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για να κάνουμε τους ασθενείς πιο υγιείς και ταχύτερους.

Δεν μπορούμε να εργαστούμε σε σιλό και πρέπει να καταβάλουμε συντονισμένη προσπάθεια για να βάλουμε αυτούς που διαθέτουν πληθώρα πληροφοριών μπροστά σε εκείνους που διαθέτουν τεχνογνωσία στο συνδυασμό και τη χειραγώγηση δεδομένων για να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους παραγωγικά και να ενδυναμώσουν τους παρόχους για τη θεραπεία ασθενών. πιο ατομική βάση.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Το να έχετε μια ιδέα για το πώς να λύσετε ένα πρόβλημα και να το εξετάσετε από τη σκοπιά του πελάτη ή του χρήστη είναι πολύ διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες τεχνολογίας υγείας προέρχονται από τον τομέα της τεχνολογίας, επομένως πρέπει να είναι πρόθυμοι να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους και να ζητήσουν από τους επαγγελματίες υγείας να γνωρίσουν τον κόσμο τους από πρώτο χέρι.

Η απόκτηση μιας ευρύτερης κατανόησης της αγοράς και μιας ολοκληρωμένης εικόνας των καθημερινών πρακτικών των παρόχων θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε το όραμά σας και να επιτύχετε τα αποτελέσματα που αξίζουν οι ασθενείς.

Επίσης, όπως είπε ο Steve Jobs, προσλάβετε ανθρώπους πιο έξυπνους από εσάς και αφήστε τους να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα. Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία και το ταλέντο των επαγγελματιών υγείας με επιχειρηματικό πνεύμα που έχουν εμπειρία στον τομέα και κατανοούν πού υπάρχουν αναποτελεσματικότητα εντός του συστήματος. Επιτρέψτε τους να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε, να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε τεχνολογικές λύσεις και μοντέλα με βάση τα κενά που μπορεί να υπάρχουν.

Η υγειονομική περίθαλψη σε αυτή τη χώρα διέρχεται μια συναρπαστική επανάσταση και οι μέρες που εργάζονται ως συνήθως στην παροχή φροντίδας έχουν τελειώσει. Η ευκαιρία να επιταχύνουμε την καινοτομία και να μεταμορφώσουμε πραγματικά τον τομέα είναι μπροστά μας, και για να γίνει μέρος της αναγέννησης, η Ιντιάνα πρέπει να συνεχίσει να σκέφτεται συλλογικά και να επενδύει σε όσους εργάζονται για να κάνουν την πρωτοβάθμια φροντίδα εξατομικευμένη, ακριβή και προληπτική.•

__________

Ο Bostic είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hc1.

Leave a Comment