Εύκολοι τρόποι για να αποκτήσετε φθηνή ασφάλεια για κατοικίδια

Vertical-532649128.jpg
Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων προσφέρει στους ιδιοκτήτες μια ευεργετική εναλλακτική λύση στην ακριβή κτηνιατρική περίθαλψη.

Getty Images


Σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει περισσότερα από όσα θα έπρεπε, ειδικά όταν πρόκειται να λάβει σημαντική οικονομική προστασία. Είτε το ψάχνεις ασφάλεια ζωής, Ασφάλεια αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη μορφή κάλυψης, το κατάλληλο κόστος είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με την ασφάλεια που παρέχουν αυτές οι υπηρεσίες.

Είναι σημαντικό να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της προστασίας του τι είναι σημαντικό για εσάς και της προστασίας του πορτοφολιού σας.

Ασφάλιση κατοικίδιων ζώων όχι διαφορετικά. Αυτή η μοναδική κάλυψη μπορεί να αντισταθμίσει το κόστος της ακριβής κτηνιατρικής περίθαλψης και μπορεί επίσης να παρέχει ορισμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τον πάροχο που θα επιλέξετε. ελκυστικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Ωστόσο, όπως και άλλοι τύποι ασφάλισης, οι τιμές ασφάλισης κατοικίδιων διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να αποκτήσουν πιθανοί ασφαλισμένοι φθηνή ασφάλεια για κατοικίδια.

Εάν είστε στην αγορά για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, ξεκινήστε με μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Εύκολοι τρόποι για να αποκτήσετε φθηνή ασφάλεια για κατοικίδια

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε ασφάλεια κατοικίδιων ζώων, αλλά δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα για να την αποκτήσετε; Τώρα σκεφτείτε αυτούς τους 3 τρόπους:

Εφαρμόστε αμέσως

Η ασφάλιση κατοικίδιων θα σας κοστίσει μόνο όσο περιμένετε. Όπως η ασφάλιση ζωής για τους ανθρώπους, οι ασφαλιστικοί πάροχοι προσφέρουν γενικά τα χαμηλότερα ποσοστά στους νέους. Γι’ αυτό νεαροί υποψήφιοι είναι συνήθως υγιέστεροι αιτούντες και επομένως λιγότερο πιθανό να είναι ασφαλισμένοι. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται σε χαμηλότερα μηνιαία ασφάλιστρα.

Ποιος είναι άλλος ένας λόγος για πρώιμες παραπομπές σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων; Προϋποθέσεις. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες κατοικίδιων ζώων δεν θα τα καλύπτουν ή θα σας κάνουν να περιμένετε μέχρι να καθαριστούν. Αλλά αν υποβάλετε αίτηση αμέσως —όταν το κατοικίδιό σας είναι υγιές και νέο — τότε θα βάλετε τον εαυτό σας στο τρέξιμο για ολοκληρωμένη κάλυψη.

Η μόνη προειδοποίηση εδώ είναι εάν το κατοικίδιό σας πάσχει από μια πάθηση που δεν θα καλύπτεται τώρα, αλλά μπορεί να είναι αν η κατάσταση βελτιωθεί στο μέλλον. Τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένετε για ένα καθαρό λογαριασμό υγείας πριν υποβάλετε μια αίτηση.

Διαφορετικά, κάντε αίτηση τώρα και εξασφαλίστε χαμηλό ποσοστό. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά.

Ψάξτε για εκπτώσεις

Εάν είστε εν ενεργεία στρατιωτικός ή βετεράνος, α παραχώρηση. Εάν είστε μεγαλύτεροι, μπορεί επίσης να πληροίτε τις προϋποθέσεις για χαμηλότερο ποσοστό. Ομοίως, εάν υπάρχει πολυάριθμα κατοικίδια εάν ασφαλίσετε και τα δύο ζώα, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση.

Μην υποθέτετε αυτόματα ότι η τιμή που προσφέρετε είναι η τιμή που τελικά πληρώνετε. Μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για φθηνότερη ασφάλιση κατοικίδιων απλώς απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις ή ρωτώντας τον πάροχο ασφάλισης κατοικίδιων ζώων ποιες εκπτώσεις μπορούν να εφαρμόσουν στον λογαριασμό σας.

Αυτός είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε φθηνή ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, επειδή απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας, καθώς η στρατιωτική σας θητεία, η ηλικία ή ο αριθμός των κατοικίδιων σας θα σας πληρούν αυτόματα τις προϋποθέσεις για χαμηλότερη τιμή.

Κάνε μια αγορά

Όπως δεν αγοράζετε το πρώτο σπίτι που θα δείτε ή το πρώτο αυτοκίνητο που θα δοκιμάσετε, μην αποδεχτείτε αμέσως την πρώτη προσφορά ασφάλισης για κατοικίδια που θα λάβετε. Τελικά, αυτή η προσφορά μπορεί να είναι η χαμηλότερη και καλύτερη προσφορά που μπορείτε να πάρετε, αλλά δεν θα το ξέρετε χωρίς να κάνετε πρώτα την έρευνά σας.

Γι’ αυτό ψωνίστε και λάβετε προσφορές από τουλάχιστον τρεις παρόχους. Απλά φροντίστε να κάνετε μια ακριβή σύγκριση. Για παράδειγμα, εάν λάβετε μια προσφορά για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μόνο για ατυχήματα για έναν σκύλο Goldendoodle 45 λιβρών 2 ετών από την Spot pet ασφάλεια, φροντίστε να λάβετε μια προσφορά από το Lemonade και το Fetch by The Dodo για τον ίδιο τύπο σχεδίου. ηλικία. , το φύλο και το βάρος. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε μια σύγκριση μήλων με μήλα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον γούνινο φίλο σας.

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω γράφημα για να ξεκινήσετε τις αγορές για παρόχους ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων προσφέρει στους ιδιοκτήτες μια ευεργετική εναλλακτική λύση στην ακριβή κτηνιατρική περίθαλψη. Αλλά για να αξίζει τον κόπο, πρέπει να βρείτε μια πολιτική σχέσης τιμής-ποιότητας. Για να το κάνετε αυτό, φροντίστε να εφαρμόσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα στη ζωή του κατοικίδιου ζώου. Και θυμηθείτε να αναζητήσετε τυχόν ισχύουσες εκπτώσεις και να ψωνίσετε για να εξασφαλίσετε την καλύτερη πολιτική εκεί έξω.

Leave a Comment