Επιλογή ακινήτων στην Κωνσταντινούπολη για επένδυση

Ζεστός ανατολίτικος χαρακτήρας, καυτό τουρκικό αίμα, καλή φύση, ανοιχτές καρδιές είναι τα χαρακτηριστικά της Κωνσταντινούπολης.

Σαν αληθινή πρωτεύουσα, αυτή η πόλη είναι πλούσια σε αρχαία ιστορία και μοναδική αρχιτεκτονική, που συνδυάζεται μοναδικά με μοντέρνες μπουτίκ και πολυτελή εστιατόρια. Η αγορά ενός διαμερίσματος στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι μια πραγματικά καλή επενδυτική επιλογή.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια καταπληκτική πόλη. Μυρίζει φρέσκα αρτοσκευάσματα και λουλούδια, σας κάνει να θαυμάσετε το μοναδικό ανατολίτικο ηλιοβασίλεμα και να απολαύσετε το απαλό ξημέρωμα, ενώ σας δίνει ενέργεια και χαλαρώνοντας.

Η Κωνσταντινούπολη δεν αλλάζει τις παραδόσεις της. Κάθε χρόνο στους δρόμους της βλέπεις εμπόρους που προσφέρουν μόνο ψάρια από τον Βόσπορο, ιδιοκτήτες καφετέριας που δεν διστάζουν να σε καλέσουν στις εγκαταστάσεις τους, που φυσικά είναι οι καλύτερες σε όλη την περιοχή. Επίσης, τα κανονικά γυαλιστικά παπουτσιών είναι πρόθυμα να κουνήσουν τα πινέλα τους στα σκονισμένα παπούτσια σας.

Για να μην ξαναφύγεις από αυτή τη μυρωδάτη, φωτεινή, πολύχρωμη πόλη, μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό, όπως πολλοί πλούσιοι, και να πάρεις ένα κομμάτι από αυτήν.

Διαμερίσματα στην Κωνσταντινούπολη. Αξίζουν την αγορά τους;

Υπήρξαν πολλές φήμες τα τελευταία χρόνια, έτσι πολλοί ξένοι επενδυτές φοβούνται να επενδύσουν σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια πόλη που αναπτύσσεται ραγδαία και είναι σε συνεχή ζήτηση από τους τουρίστες λόγω της πληθώρας των αξιοθέατων.

Πάντα πολυσύχναστες και διασκεδαστικές, υπάρχουν ζωντανές περιοχές όπου τα διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, οι νεόδμητες και τα διαμερίσματα δεύτερης διαλογής θα έχουν ζήτηση από όσους αναζητούν οικονομικά ενοικιαζόμενα καταλύματα για διακοπές.

Υπάρχουν ήσυχες και γαλήνιες περιοχές κοντά στη θάλασσα, όπου μπορείτε να εγκατασταθείτε με την οικογένειά σας και να απολαύσετε την άψογη θέα και το ήπιο κλίμα της Τουρκίας, για να μην αναφέρουμε την υπέροχη θέα στον Βόσπορο, τη Μαύρη και τη θάλασσα του Μαρμαρά. Και εδώ είναι προσιτές τιμές για αναψυχή και διασκέδαση.

Αν μιλάμε για επενδύσεις, ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσεις είναι να αγοράσεις ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι υπό κατασκευή. Και ακόμα καλύτερα στη φάση των πιτ.

Οι οικιστικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται αρκετά γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα τηρούνται όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αλλά εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα σε μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη βάση στο μέλλον, τότε θα υπάρξει και νέο διαμέρισμα και μεταπώληση. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε μια καλή περιοχή.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια υπέροχη πόλη για διαβίωση, αναψυχή και επιχειρηματική ανάπτυξη. Εάν σκοπεύετε να ζήσετε και να εργαστείτε εδώ, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια υπεύθυνη προσέγγιση για την αγορά οικιστικών και εμπορικών ακινήτων.

Τιμές διαμερισμάτων στην Κωνσταντινούπολη

Η πώληση φθηνών διαμερισμάτων από έναν προγραμματιστή στην Κωνσταντινούπολη είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να αγοράσετε το δικό σας σπίτι σε μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές στο νότο, αλλά και να κάνετε μια κερδοφόρα οικονομική επένδυση.

Εξάλλου, τα διαμερίσματα υπό κατασκευή στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ φθηνά – μερικές φορές 30 τοις εκατό φθηνότερα από τα ίδια αλλά έτοιμα διαμερίσματα.

Όσον αφορά την πολιτική τιμών των ακινήτων στην τουρκική πρωτεύουσα, η τιμή αγοράς κατοικίας εξαρτάται από τα εξής:

  • επιλεγμένη περιοχή στην Κωνσταντινούπολη.
  • η περιοχή του επιλεγμένου διαμερίσματος ·
  • η θέα από τα παράθυρα και η απόσταση από την ακτογραμμή της θάλασσας ή του Βοσπόρου.
  • σύνθετες υποδομές·
  • και ανάλογα με τον τύπο του ακινήτου που επιλέχθηκε: ολοκληρωμένο ή υπό κατασκευή.

Στην Κωνσταντινούπολη μπορείτε να βρείτε διαμερίσματα εμβαδού 41 τμ προς 39.500 ευρώ και επιπλωμένα διαμερίσματα εμβαδού 76 τμ σε έτοιμο συγκρότημα κατοικιών προς 290.000 ευρώ.

Σε ποια περιοχή της Κωνσταντινούπολης είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα διαμέρισμα για έναν αλλοδαπό;

Τα διαμερίσματα προς πώληση σε περιοχές όπως το Beylikdüzü, το Başakşehir, το Asenır, όπου τα νέα κτίρια είναι πιο ορατά στην Κωνσταντινούπολη, διακρίνονται από τα πιο οικονομικά διαμερίσματα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι περιοχές είναι απόλυτες φαβορί για αγορά ξένων επενδυτών.

Το τουριστικό δυναμικό της Κωνσταντινούπολης είναι ένα από τα υψηλότερα στη χώρα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως σπίτι στον κήπο, μη διστάσετε να επιλέξετε το Silivri ή το Agva. Όσοι θέλουν να ξεφύγουν από το θόρυβο της πόλης προτιμούν διαμερίσματα που βρίσκονται κοντά στις παραλίες.

Ακίνητα στην Τουρκία

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε φθηνά πολυτελή διαμερίσματα στην Κωνσταντινούπολη επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο Turk.Estate. Μη χάνετε χρόνο.

Leave a Comment