Επικεντρωμένο στην υγεία Venture Studio, The Journey, εγκαινιάζεται στο Phoenix

Τα ταξίδια φέρνουν ιδρυτές μειονοτήτων σε όλη τη χώρα Φοίνιξ Δημιουργία ανατρεπτικών, αρχικών σταδίων υγειονομικής περίθαλψης

ΦΟΙΝΙΞ, 2 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire-PRWeb/ — Φοίνιξ θα φιλοξενήσει σύντομα ένα επιχειρηματικό στούντιο με επίκεντρο την υγειονομική περίθαλψη που επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση διαφορετικών και υποεκπροσωπούμενων ιδρυτών. Το Journey Venture Studio ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του με αποστολή να δημιουργήσει ανατρεπτικές εταιρείες που βελτιώνουν τα αποτελέσματα της υγειονομικής περίθαλψης μεταμορφώνοντας παράλληλα το ταξίδι των ιδρυτών.

Το Journey, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501c3, θα δημιουργήσει και θα ξεκινήσει νέες νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, στη συνέχεια θα εντοπίσει, θα προσλάβει και θα εξουσιοδοτήσει διαφορετικούς επιχειρηματίες να ηγηθούν ως συνιδρυτές και CEOs. Οι καταναλωτικοί επιχειρηματίες θα περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία συνέντευξης και, αφού γίνουν αποδεκτοί και διοριστούν, θα υποβληθούν σε ένα αυστηρό πρόγραμμα ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την επιτυχία της εταιρείας. Το Journey παρέχει πρακτική υποστήριξη, επενδύσεις, καθοδήγηση και προγραμματισμό, επιτρέποντας στους ιδρυτές να αναπτύξουν, να πρωτοτυπήσουν και να κλιμακώσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους.

Το The Journey είναι το πνευματικό τέκνο ενός επιχειρηματία και επενδυτή στον τομέα της υγείας Valley. Τζάστιν Μπέιλς και Mark Moeremans, διευθύνων σύμβουλος του The Journey και πρώην ανώτερος αντιπρόεδρος επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για το Εμπορικό Επιμελητήριο της Αριζόνα.

«Χτίζουμε μια πρακτική ομάδα ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που δημιουργεί και επιταχύνει επωνυμίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε ο Moeremans. «Θα προσελκύσουμε, θα αναπτύξουμε και θα φέρουμε εδώ υποεκπροσωπούμενους επιχειρηματίες από όλη τη χώρα. Φοίνιξδίνοντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τους πόρους που χρειάζονται για να οικοδομήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης Αριζόνα.”

Ένα venture studio λειτουργεί ως εργοστάσιο ιδεών, διαφέροντας από τα παραδοσιακά μοντέλα θερμοκοιτίδων ή επιταχυντών στο ότι ξεκινά με μια επιχειρηματική ιδέα και έχει πρόσβαση σε όλους τους πόρους για να ερευνήσει την ιδέα, τον κτηνίατρο και το πρωτότυπο πριν βρει το κατάλληλο ταλέντο για συνεργασία με την εταιρεία. ιδέα ως συνιδρυτής.

«Εδώ έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε αυτούς τους απίστευτα ταλαντούχους και εντυπωσιακούς διαφορετικούς επιχειρηματίες που δεν έχουν πρόσβαση στους ίδιους πόρους ή στους ίδιους οικονομικούς πόρους, επιτρέποντάς τους να αναλάβουν ρίσκα και να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις», είπε ο Moeremans. «Καταργούμε τα τυπικά εμπόδια, ενώ τους δίνουμε μια σαφή διαδρομή για να μπορέσουν να κάνουν το επιχειρηματικό άλμα».

Το υπόβαθρο, η εμπειρία και το πάθος του Moeremans τον καθιστούν ιδανικό για τον ρόλο. Το δικό του Ταξίδι ξεκίνησε με ταπεινά ξεκινήματα. ένας πατέρας μετανάστης, μια εργατική ανατροφή και ένας αδελφός που πάλευε με τον εθισμό και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που οδήγησαν σε συχνές συγκρούσεις με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Με σκληρή δουλειά και αμείλικτη αποφασιστικότητα, κέρδισε πτυχία Κολέγιο της Βοστώνης και του Στάνφορντ Εργάστηκε ως συμπρόεδρος του φοιτητικού σωματείου στο Graduate Business School. Ενώ βρισκόταν στη Deloitte Consulting, συμβουλεύτηκε εταιρείες του Fortune 50 και ηγήθηκε εταιρειών ως Chief Operating Officer για την Alpine Investors, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών στην περιοχή Bay. Ο Mark έχει δει από καιρό την επιχειρηματικότητα ως μια πορεία προς την ευημερία. Αίμα συνεργασία με την κυβέρνηση της Βοσνίας για τη δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων καθαρού νερού, την εκπαίδευση των νέων να γίνουν επιχειρηματίες για να αναζωογονηθεί η οικονομία της χώρας και η πρόσφατα αναπτυσσόμενη Αριζόνα τεχνολογίας και οικοσυστήματος startup μέσω του κρατικού οργανισμού οικονομικής ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στο Τμήμα Εμπορίου της Αριζόνα, ο Moeremans βοήθησε την κοινότητα των μικρών επιχειρήσεων και των startup της πολιτείας να αντιμετωπίσει την πανδημία, ξεκίνησε ένα τρίμηνο πρόγραμμα εικονικού επιταχυντή και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος Venture Capital της πολιτείας – βοηθώντας στην έναρξη του UNMET Arizona. συνέδριο και παρέχει περισσότερα 100 εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακά δολάρια επιχορήγησης για επενδύσεις εκκίνησης και προγράμματα δανείων μικρών επιχειρήσεων.

Τζιλ Τζόνσον Συμμετέχει επίσης στο Moeremans ως ένα από τα πρώτα μέλη της ομάδας πλήρους απασχόλησης του The Journey και υπηρετεί ως διευθυντής ανάπτυξης. Ο Τζόνσον έχει περάσει τα τελευταία 10 χρόνια με τα Boys & Girls Clubs of the Valley, πιο πρόσφατα ως ανώτερος διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης, διαδραματίζοντας αναπόσπαστο ρόλο στην ανάπτυξη του οργανισμού. 30 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο οικονομικό έτος.

Το Bayless είναι ένα από τα πολύ λίγα Αριζόνα Επιχειρηματίες μειοψηφίας που αποχωρούν με επιτυχία από τις εταιρείες του Fortune 500. Η Bayless πούλησε την Healthcare το 2020 στη Magellan Health, την οποία εξαγόρασε η Centene λίγες μέρες αργότερα.

«Το επιχειρηματικό κεφάλαιο και η τεχνολογία είναι ισχυρά εργαλεία για την προώθηση της καινοτομίας και την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να συμμετέχουν ισότιμα», δήλωσε ο Bayless. “Μόνο το 2% όλων των κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών πηγαίνει σε γυναίκες ιδρυτές και ακόμη λιγότερο σε έγχρωμες ιδρυτές. Αυτή η ανισορροπία αντιπροσωπεύει ηθική αποτυχία και αποτυχία της αγοράς. Θα το αλλάξουμε αυτό με το The Journey.”

Η Bayless επένδυσε πολλά για να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή μεταμορφώνει ένα από τα πρώην κτίρια Bayless Healthcare στο 3620 N. 3rd Street στο κέντρο. Φοίνιξ Να είναι η έδρα του Voyage, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023. 9.000 τετραγωνικά πόδια με ειδικούς χώρους εργασίας για κάθε ιδρυτή, χώρους συνεργασίας, χώρο εκδηλώσεων, πλήρες γυμναστήριο και άλλα αποδεκτά για ένα πρόγραμμα ανακαίνισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το κτίριο θα στεγάσει επίσης μια άλλη εταιρεία που ξεκίνησε πρόσφατα ο Justin, η Ten Figures, μια πολιτιστικά ικανή εταιρεία συμβούλων διαχείρισης που υποστηρίζει την ανάπτυξη της BIPOC ή/και των γυναικών επιχειρηματιών. Το Ten Figures παρέχει πόρους και εσωτερικές δυνατότητες για να υποστηρίξει τις εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης σε πρώιμο στάδιο στην ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους, επενδύοντας σε αυτές μέσω ενός οχήματος ειδικού σκοπού (SPV).

Το The Journey σχεδιάζει να ξεκινήσει τη στρατολόγηση για την πρώτη κοόρτη από το 4ο τρίμηνο του 2023. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://thejourneyventures.com/

###

The Journey Venture Studio
Ταξίδι, α ΦοίνιξΟ μη κερδοσκοπικός οργανισμός με βάση το 501c3 είναι ένα επιχειρηματικό στούντιο που δημιουργεί και εγκαινιάζει εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης που θα διοικούνται από ιδρυτές που δεν εκπροσωπούνται. Με αποστολή να ξεκινήσει εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης που επικεντρώνονται στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας δημιουργώντας ευκαιρίες για ιστορικά υποεκπροσωπούμενους επιχειρηματίες από όλη τη χώρα μέσω ατομικών επιχειρηματικών υποτροφιών, το The Journey θα ενεργοποιήσει μια νέα γενιά διαφορετικών ιδρυτών. να ισοπεδώσουν τους όρους ανταγωνισμού και να εφαρμόσουν λύσεις και τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης που αλλάζουν τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με τα μέσα ενημέρωσης

Λίζα ΣαςSerendipit Consulting, 9377074394, [email protected]

ΠΗΓΗ The Journey Venture Studio

Leave a Comment