Επενδύστε σε αυτά τα κρυπτονομίσματα για να έχετε τις καλύτερες αποδόσεις τη νέα χρονιά

Τόπος/Ημερομηνία: – 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:00 UTC · Διαβάστε για 5 λεπτά
Πηγή: Big Eyes Coin

Ολόκληρος ο κλάδος των κρυπτονομισμάτων επιθυμεί να σταματήσουν οι χαμηλές τιμές και η ακραία αστάθεια της αγοράς. Οι επενδυτές θα πρέπει να εφοδιαστούν με πολλά υποσχόμενα altcoins σε μια εποχή που οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι πολύ χαμηλές λόγω της bear market εν αναμονή τεράστιων μελλοντικών αποδόσεων. Είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή στρατηγική που μπορεί να λύσει τα τρέχοντα προβλήματα στον κλάδο.

Η επένδυση στις μετοχές κρυπτονομισμάτων που συζητούνται παρακάτω μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες αποδόσεις παρά την τρέχουσα πτώση της αγοράς. Παρακάτω εξετάζουμε τα οφέλη τους ως ανώτερες επιλογές επένδυσης σε κρυπτονομίσματα με δυνατότητα επιστροφής. Ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο ανερχόμενο νόμισμα μιμιδίου είναι το Big Eyes Coin (BIG).

ApeCoin (APE)

Το ApeCoin (APE) είναι ένα δημοφιλές διακριτικό που επηρεάστηκε σημαντικά από τη ζοφερή αλλαγή της χρονιάς. Το νόμισμα κυκλοφόρησε από το Bored Ape Yacht Club, τη μεγαλύτερη εμπορική κοινότητα NFT στον κόσμο. Όταν ο σύλλογος αποφάσισε να δημιουργήσει μια πλατφόρμα Metaverse, το ApeCoin προτάθηκε ως νόμισμα καυσίμου για το δίκτυο.

Το Apecoin (APE) είναι ένα επαναστατικό διακριτικό χρησιμότητας που διευκολύνει την πρόσβαση και τις συναλλαγές για την αποκεντρωμένη κοινότητα Bored Ape. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του web 3.0 και εποπτεύεται από το Apecoin DAO, το οποίο ελέγχει το πρωτόκολλο. Ως αποτέλεσμα, το ApeCoin (APE) δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρονται στην πλατφόρμα ApeCoin. Ακόμα κι αν υπάρχει προσφορά δημιουργών, η αγορά NFT επιτρέπει τη δημιουργία συλλογών NFT, ειδικά για μέλη της κοινότητας.

Filecoin (FIL)

Το Filecoin (FIL) είναι ουσιαστικά μια αποκεντρωμένη τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να νοικιάζουν αχρησιμοποίητο χώρο αποθήκευσης υπολογιστή. Φυσικά, τα άτομα μπορούν επίσης να αγοράσουν τον αποθηκευτικό χώρο που αναφέρεται στο δίκτυο. Η συμμετοχή στο παγκόσμιο δίκτυο Filecoin είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μεγάλο όγκο αποθήκευσης δεδομένων. Δεδομένου ότι το FIL είναι απόδειξη εργασίας, η κοινότητα του Filecoin μπορεί να το εξορύξει για να αυξήσει την προσφορά νομισμάτων.

Το εκτεταμένο δίκτυο του Filecoin, το οποίο προσφέρει μια πιο προηγμένη ερμηνεία της αποθήκευσης δεδομένων, βρίσκεται στον πυρήνα του. Το Filecoin μπορεί να βοηθήσει να οραματιστούμε ένα μέλλον ανεξάρτητο από παρόχους κεντρικών αποθηκευτικών χώρων, καθώς τοποθετεί ζητήματα εμπιστοσύνης και αποκέντρωσης στον πυρήνα των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής.

Κλείσιμο πρωτοκόλλου (CLEAR)

Το Near Protocol (NEAR) είναι μια άλλη αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain που στοχεύει να διευκολύνει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApps). Το «τρίλημμα blockchain» των ζητημάτων ασφάλειας, επεκτασιμότητας και αποκέντρωσης επιλύθηκε με την ανάπτυξη του Near Protocol (NEAR). Σε αυτήν την πλατφόρμα, είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) που μπορούν να καταθέσουν ή να μπλοκάρουν χρήματα, να μεταφέρουν χρήματα ή δεδομένα χρηστών.

VeChain (VET)

Το Vechain (VET) είναι ένα δίκτυο blockchain αφιερωμένο στην ψηφιοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Προσφέρει ένα δημόσιο blockchain σε επίπεδο επιχείρησης για τη διευκόλυνση της ασφαλούς αποθήκευσης, διαχείρισης και μεταφοράς δεδομένων σε όλες τις αλυσίδες εφοδιασμού. Το VeChain (VET) έχει πολλές υποσχέσεις και είναι πιθανό να είναι μεταξύ των κορυφαίων κερδισμένων στην επερχόμενη ανοδική αγορά δεδομένων των τρεχουσών συνδέσεων και των πιθανών εφαρμογών του.

Επενδύστε σε αυτά τα κρυπτονομίσματα για να έχετε τις καλύτερες αποδόσεις τη νέα χρονιά

κισσός (HBAR)

Το Hedera (HBAR) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρωτόκολλα ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από εταιρείες και προγραμματιστές για τη δημιουργία μιας ευέλικτης ψηφιακής υποδομής. Το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί εκτενώς μια διαφορετική τεχνολογία κατανεμημένης λογιστικής γνωστής ως Hashgraph, η οποία αυξάνει την ταχύτητα και την επεκτασιμότητα της.

Οι χρήστες χρησιμοποιούν το ιδιωτικό δίκτυο για να εκτελέσουν διάφορες εργασίες, όπως η εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων, οι υπηρεσίες συναίνεσης, η δημιουργία διακριτικών και η αποθήκευση αρχείων. Για το λόγο αυτό, το πρωτόκολλο πολλαπλών χρήσεων χρησιμοποιείται ευρέως. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η τρέχουσα χαμηλή τιμή της Hedera (HBAR) είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κερδίσετε καλές αποδόσεις και να την εκμεταλλευτείτε όταν η εταιρεία υποφέρει τελικά από μια αντλία τιμών.

Sandbox (SAND)

Στη βιομηχανία GameFi, το Sandbox είναι ένα εικονικό ορόσημο με ταχεία ανάπτυξη. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους στην πλατφόρμα που κατασκευάστηκε από το Ethereum ενώ χρησιμοποιούν τους δωρεάν πόρους τους για τη δημιουργία παιχνιδιών, avatars και άλλης ψηφιακής υποδομής. Το Sandbox παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα και τους επιτρέπει να επωφεληθούν πλήρως από το μετασύμπαν. Το εγγενές νόμισμα του Sandbox, SAND, χρησιμεύει ως βάση για όλες τις συναλλαγές. Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τη διεξαγωγή συναλλαγών metaverse, ενώ οι κάτοχοι διακριτικών μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τη διαχείριση του DAO της πλατφόρμας. Είναι ένα κορυφαίο κρυπτονόμισμα που έχει αυξηθεί σε σημασία με την πάροδο του χρόνου.

Κέρμα Big Eyes (BIG)

Πριν κυκλοφορήσει επίσημα σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο, το νέο κρυπτονόμισμα Big Eyes Coin (BIG) κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα. Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες διακριτικών και την ευρύτερη κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Είναι νέο και πολλά υποσχόμενο.

Μέσω του Big Eyes Swap, μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας ανταλλαγής, το οικοσύστημα Big Eyes Coin (BIG) υπόσχεται να παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον για συναλλαγές. Η αποκέντρωση θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στο δίκτυο, με κάθε χρήστη που κατέχει ένα ΜΕΓΑΛΟ διακριτικό να γίνεται σημαντικός επενδυτής στο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση των καλύτερων κουπονιών για αγορά είναι πραγματικά δύσκολη. Ωστόσο, η απώλεια της προπώλησης του Big Eyes θα μπορούσε να είναι μεγάλη λύπη όταν το διακριτικό κυκλοφορήσει επίσημα. Το Big Eyes Coin (BIG) έχει ξεχωρίσει από άλλα meme coins και το token αναμένεται να είναι μεταξύ των κορυφαίων ψηφιακών νομισμάτων στην αγορά. Εγγραφείτε τώρα στην έκπτωση για να μην χάσετε! Διεκδικήστε μάρκες μπόνους χρησιμοποιώντας τον κωδικό: BIGG1662.

Big Eyes Coin (BIG) Προπώληση, Ιστότοπος, Telegram.

Αποποίηση ευθυνών: Το Coinspeaker δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία, την ποιότητα ή την ακρίβεια οποιουδήποτε υλικού σε αυτή τη σελίδα. Σας συνιστούμε να κάνετε τη δική σας έρευνα προτού λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα/εταιρείες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο. Το Coinspeaker δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης οποιωνδήποτε υπηρεσιών ή αγαθών που παρουσιάζονται στο δελτίο τύπου.

Leave a Comment