Επενδύσεις και Υπηρεσίες Προϊόντων | ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

Η Vanguard προσθέτει Αμοιβαίο Κεφάλαιο Ομολογιακού Εισοδήματος πολλαπλών κλάδων στη σειρά

Vanguard Group Inc. ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει το ενεργά διαχειριζόμενο Vanguard Multi-Sector Income Bond Fund στη σειρά κεφαλαίων της για να προσφέρει στους επενδυτές διαφοροποιημένη έκθεση στους πιστωτικούς τομείς σταθερού εισοδήματος.

Το αμοιβαίο κεφάλαιο, το οποίο διαχειρίζεται η Vanguard Fixed Income Group, προσφέρει στους πελάτες μια ευέλικτη, ελεγχόμενη από τον κίνδυνο προσέγγιση που επιτρέπει στους διαχειριστές χαρτοφυλακίου να αναζητούν ευκαιρίες σε διάφορους τομείς και πιστωτικές ιδιότητες, σύμφωνα με την εταιρεία Valley Forge της Πενσυλβάνια.

“Το Vanguard Multi-Sector Income Bond Fund παρέχει στους επενδυτές πρόσβαση στο παγκοσμίου επιπέδου επενδυτικό μας ταλέντο σταθερού εισοδήματος μέσω μιας στρατηγικής χαμηλού κόστους με υψηλές δυνατότητες άλφα” Sarah DevereuxΟ παγκόσμιος επικεφαλής σταθερού εισοδήματος της Vanguard δήλωσε σε δήλωση.

Το Vanguard Multi-Sector Income Bond Fund μπορεί να επενδύει σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών σταθερού εισοδήματος, αλλά θα προσφέρει έκθεση σε εταιρικούς τίτλους υψηλής απόδοσης των ΗΠΑ, τίτλους επενδυτικού βαθμού στις ΗΠΑ και χρέος αναδυόμενων αγορών όλων των αξιολογήσεων πιστοληπτικής ικανότητας. Με την κατάλληλη στάθμιση αυτών των τριών κατανομών εντός κριτηρίων για τα αμοιβαία κεφάλαια, η Vanguard στοχεύει να παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια απόδοσης από τη χρήση μόνο ενός γενικού δείκτη αναφοράς σταθερού εισοδήματος, είπε η εταιρεία.

Το αμοιβαίο κεφάλαιο έχει έναν εκτιμώμενο δείκτη εξόδων 0,40% για μετοχές επενδυτών και 0,30% για την κατηγορία Admiral, σε σύγκριση με έναν μέσο δείκτη εξόδων 0,66% για ομοτίμους του κλάδου, σύμφωνα με την έρευνα Vanguard και Morningstar.

Το Hub εγκαινιάζει το HR Technology Consulting Practice

Hub International Limited Επέκτεινε και επισημοποίησε την εστίασή της στη συμβουλευτική σε ανθρώπινο δυναμικό και στις υπηρεσίες τεχνολογίας ανθρώπινου δυναμικού, ανακοινώνοντας μια συμβουλευτική πρακτική 35 ατόμων που ονομάζεται Συμβουλευτική Ανθρώπων & Τεχνολογίας.

Η ασφαλιστική εταιρεία ενοποίησης, η οποία παρέχει λύσεις σε εργοδότες σε θέματα ασφάλισης, παροχών, συντάξεων και διαχείρισης περιουσίας, ανακοίνωσε ότι το νέο τμήμα θα βοηθήσει τους πελάτες με στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και διαδικασίες και τεχνολογία για τη βελτίωση της απόδοσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

Άντρεα Γκούντκιν Θα ηγηθεί του νέου τμήματος ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής πρακτικής, σύμφωνα με το Hub με έδρα το Σικάγο. Θα συνεργαστεί με τον Goodkin Μάικλ ΜπουθΤο Hub ωφελεί τον εθνικό ηγέτη πωλήσεων, ανάπτυξη νέας εμπειρίας.

«Η Συμβουλευτική Ανθρώπων & Τεχνολογίας είναι μια επιχείρηση ανθρώπων αφιερωμένη στο να βοηθά τους πελάτες να συνδέσουν τα πάντα, είτε πρόκειται για διαχείριση απουσιών, συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού ή υπηρεσίες τεχνολογίας ανθρώπινου δυναμικού, ενδυναμώνοντας τους οργανισμούς τους με καινοτόμους πόρους και εργαλεία που συνδέονται πιο βαθιά με τους υπαλλήλους τους. και σε επίπεδο για να βοηθήσουν μετατρέψτε γρηγορότερα», είπε ο Γκούντκιν σε δήλωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα πρακτική θα λειτουργεί με εργοδότες όλων των μεγεθών.

Η Vestmark λανσάρει 6 λογαριασμούς που διαχειρίζονται απευθείας με ευρετήριο

Westmark Inc. Σε συνεργασία με την S&P Dow Jones Indices, λανσάρει έξι λογαριασμούς με απευθείας ευρετηρίαση, χωριστά διαχειριζόμενους που ονομάζονται Focused Index Portfolio, οι οποίοι αδειοδοτούν επιλεγμένους δείκτες μετοχών από τον πάροχο ευρετηρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα SMA θα είναι διαθέσιμα μέσω του Vestmark Manager Marketplace.

Τρεις από τις έξι νέες στρατηγικές SMA βασίζονται σε νέους, προσαρμοσμένους δείκτες από τους δείκτες S&P Dow Jones, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον S&P 500 Index μεγάλης κεφαλαιοποίησης και τον S&P 500 Catholic Values ​​Index, σύμφωνα με το Wakefield, στη Μασαχουσέτη Westmark. Κάθε δείκτης έχει κατασκευαστεί για να μετρήσει την απόδοση ενός υποσυνόλου τίτλων από τον υποκείμενο δείκτη και ο καθένας επιλέγεται και σταθμίζεται ώστε να αντικατοπτρίζει την κάλυψη του Global Industry Classification Standard Industry Group και τη στάθμιση του υποκείμενου δείκτη, ανέφερε η ανακοίνωση.

Επιπλέον, η Westmark θα ξεκινήσει τρεις στρατηγικές SMA που βασίζονται σε μακροχρόνιους δείκτες από τους δείκτες S&P Dow Jones που παρέχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των πληρωτών μερισμάτων, του ESG και των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε αυτές τις στρατηγικές SMA που βασίζονται σε δείκτες, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρονται με χαμηλότερα ελάχιστα, για να ανοίξουμε αυτήν την προσέγγιση σε ένα ευρύτερο φάσμα επενδυτών». Ρόμπερτ Μπατίσταανώτατος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Westmark Advisory Solutions, ανέφερε σε δήλωση.

Τα έξι χαρτοφυλάκια Focused Index που διατίθενται μέσω της Vestmark προσφέρονται με τα χαμηλότερα ελάχιστα επενδυτικά. 100.000 $, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι στρατηγικές επιτρέπουν επίσης στους συμβούλους να επιλέγουν ορισμένα ανοίγματα σε μετοχές, όπως η στρατηγική Westmark που βασίζεται στον δείκτη Dow Jones US Dividend 100 Index, ο οποίος αποτελείται από μετοχές μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

Η Putnam λανσάρει ETF σταθερού εισοδήματος και μετοχών εκτός ΗΠΑ

Putnam Investments ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει τις επενδυτικές της προσφορές σε κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων με πέντε ενεργά διαπραγματεύσιμα σε χρηματιστήρια αμοιβαία κεφάλαια εισηγμένα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Putnam κυκλοφόρησε τρία χαρτοφυλάκια ETF σταθερού εισοδήματος, καθώς και δύο μετοχικές στρατηγικές εκτός ΗΠΑ, τις οποίες συμβουλεύει η θυγατρική της Putnam, PanAgora Asset Management Inc. Ο Putnam είναι ο χορηγός και επενδυτικός σύμβουλος σε πέντε νέα ETF που αξιοποιούν το περιβάλλον, την κοινωνική και τη διακυβέρνηση. Είναι στο επίκεντρο, σύμφωνα με την εταιρεία με έδρα τη Βοστώνη.

“Πιστεύουμε ότι είναι ολοένα και πιο σημαντικό να προσφέρουμε στους πελάτες μια σειρά επενδυτικών προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων που παραδίδονται μέσω μιας επιλογής πακέτων προϊόντων όπως ETF, αμοιβαία κεφάλαια και λογαριασμοί χωριστής διαχείρισης.” Robert L. ReynoldsΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Putnam Investments, ανέφερε σε δήλωση.

Τα νέα ETF σταθερού εισοδήματος και μετοχών εκτός ΗΠΑ θα χρησιμεύσουν ως βασικές επενδύσεις για τα Putnam Sustainable Retirement Funds της εταιρείας, τη σχεδιαζόμενη σειρά ημερομηνιών-στόχων της εταιρείας με επίκεντρο το ESG, μαζί με το υπάρχον ETF Putnam Sustainable Leaders και Putnam Sustainable Future ETF. ανακοίνωση. Η εταιρεία είπε ότι αυτό το νέο πακέτο αναμένεται να εφαρμοστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η Broadridge ανακοινώνει το Εργαλείο αποκάλυψης, δεδομένων και συγκριτικής αξιολόγησης ESG

Broadridge Financial Solutions Inc. παρουσίασε ένα διαδικτυακό εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης αποκάλυψης ESG και ανάλυσης δεδομένων που προσφέρει έγκαιρα, υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικά και διαφανή δεδομένα και πληροφορίες.

Το ESG Analyzer της Broadridge θα συγκρίνει τις πρακτικές ESG μεταξύ ομοτίμων και βιομηχανιών, σύμφωνα με την εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ο αναλυτής επιτρέπει στις εταιρείες να ελέγχουν τις μετρήσεις ESG τους σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, καθώς και να χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για πρόσβαση σε συγκεντρωτικά δεδομένα.

«Είναι το τέλειο εργαλείο για τη διοίκηση για να κατανοήσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της σε θέματα ESG, επιτρέποντάς της να δει πώς συγκρίνονται με τους συνομηλίκους τους και να δημιουργήσει ένα σχέδιο για τη βελτίωση της απόδοσής τους και τις αποκαλύψεις όπως απαιτείται». Ιωσήφ Βικάριοςανέφερε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του ιατρείου ESG στο Broadridge.

Το ESG Analyzer συγκρίνει περισσότερες από 5.000 εταιρείες Βόρεια Αμερική Όσον αφορά τις πολιτικές της εταιρείας και τις γνωστοποιήσεις για περισσότερα από 385 θέματα ESG, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής, της κοινοτικής ανάπτυξης, της διαφορετικότητας, των εργασιακών δικαιωμάτων και της ηθικής της ηγεσίας, σύμφωνα με τον Broadridge.

Η Lincoln λανσάρει ψηφιακά προσβάσιμο προϊόν ασφάλισης ζωής

Lincoln Financial Group άρχισε να προσφέρει ένα ευρετηριασμένο προϊόν καθολικής ζωής, Ονομάζεται Lincoln WealthAccelerate, είναι ψηφιακό και αυτοματοποιημένο από εφαρμογή σε διαχείριση πολιτικής.

Το ασφαλιστικό προϊόν, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε ένα στοιχείο χρηματικής αξίας εκτός από ένα επίδομα θανάτου, ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των καταναλωτών για τα χρηματοοικονομικά προϊόντα να είναι ψηφιακά προσβάσιμα και εύκολα στη χρήση, σύμφωνα με την οικονομική εταιρεία Radnor με έδρα την Πενσυλβάνια.

“Ο σημερινός πελάτης ασφάλισης ζωής αλλάζει – είναι ψηφιακά γνώστης, αναμένουν ταχύτερες και απλούστερες διαδικασίες και θέλουν ευελιξία” Ματ ΓκρόουβΟ εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Lincoln Financial και επικεφαλής του Lincoln Financial Network, ανέφερε στην ανακοίνωση.

Το WealthAccelerate είναι διαθέσιμο σε πελάτες ηλικίας μεταξύ 20 και 55 ετών που χρειάζονται προστασία από 100.000 $ έως 1,5 εκατομμύρια $. Σύμφωνα με τη Lincoln Financial, το προϊόν προσφέρει μόνιμες επιλογές ασφάλισης ζωής για την κάλυψη των αναγκών μακροχρόνιας περίθαλψης του ασφαλισμένου, το επίδομα θανάτου και την κάλυψη κρίσιμων και χρόνιων ασθενειών, καθώς και να προσφέρει στους ιδιοκτήτες πρόσβαση στην χρηματική αξία του συμβολαίου.

Η Kwanti προσθέτει λειτουργία οθόνης για χρηματοοικονομικούς συμβούλους για εύρεση στοιχείων ενεργητικού με κορυφαίες επιδόσεις

Μια εταιρεία χαρτοφυλακίου και ανάλυσης Qantas εισήγαγε πρόσθετες δυνατότητες στο λογισμικό screener για να βοηθήσει τους οικονομικούς συμβούλους και τους διαχειριστές επενδύσεων με τη μετατροπή προοπτικών, τη διατήρηση πελατών και τη διαχείριση μοντέλων.

Οι νέες δυνατότητες της Kwanti Screener θα βοηθήσουν επίσης τους συμβούλους να ελέγξουν για περιουσιακά στοιχεία με κορυφαίες επιδόσεις και να βρουν τις σωστές επενδυτικές ευκαιρίες για τους πελάτες, ανακοίνωσε η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

“Το Screen κοσκινίζει εκατομμύρια σημεία δεδομένων κινδύνου, απόδοσης και κατανομής για να αποκαλύψει στοιχεία με κορυφαία απόδοση σε δευτερόλεπτα” Christophe GautronΟ ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Kwanti είπε σε μια δήλωση.

Οι χρήστες της Kwanti μπορούν τώρα να αναζητήσουν αμοιβαία κεφάλαια διαπραγματεύσιμα σε χρηματιστήριο, αμοιβαία κεφάλαια, λογαριασμούς ξεχωριστής διαχείρισης και μεμονωμένες μετοχές και να περιορίσουν τη λίστα με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια της εταιρείας της επιλογής τους.

Leave a Comment