Επενδυτική Υπηρεσία και Οργάνωση Προϊόντων

Οι εναλλακτικές λύσεις Preqin Φέρνουν Δοκιμές Ενεργού Επιπέδου στην Αγορά

PregΟ εναλλακτικός πάροχος δεδομένων περιουσιακών στοιχείων έχει λανσάρει ανώνυμα και συγκεντρωτικά σημεία αναφοράς σε επίπεδο ενεργητικού για εναλλακτικούς διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων για να συγκρίνουν τις δικές τους επενδύσεις με εκείνες άλλων παραγόντων της αγοράς, ανέφερε η εταιρεία. Η λύση all-in-one θα παρέχει επενδυτικές πληροφορίες σε αμοιβαία κεφάλαια, εταιρείες, διαχειριστές κεφαλαίων και επενδυτές από το επίπεδο ενεργητικού έως τα κριτήρια ιδιωτικών μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου.

Λόγω της αδιαφανούς φύσης της αγοράς, είναι δύσκολη η πρόσβαση σε ακριβή και αντιπροσωπευτικά σύνολα δεδομένων στην εναλλακτική αγορά, ανέφερε η εταιρεία. Αυτά τα νέα κριτήρια θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες της ιδιωτικής αγοράς να λάβουν καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις καθώς επιδιώκουν να αξιοποιήσουν εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αστάθειας της αγοράς, δήλωσε ο Preqin σε δήλωση.

Τα σημεία αναφοράς θα καλύπτουν περισσότερο από το 55% των συμφωνιών εξαγοράς όλων των εποχών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη με 4.500 ιδιωτικά κεφάλαια και 45.000 συμφωνίες ιδιωτικής αγοράς, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων όπως ιδιωτικά κεφάλαια, ιδιωτικό χρέος και επιχειρηματικά κεφάλαια, ανέφερε η εταιρεία.

Η Fortress Investment εγκαινιάζει επενδυτική εταιρεία για εναλλακτικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων

Fortress Investment Group σχηματίστηκε Fortress Private Wealth Solutions Νέα επιχείρηση για ένα αυξανόμενο τμήμα μεμονωμένων επενδυτών που αναζητούν μεγαλύτερη πρόσβαση σε εναλλακτικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και ιδιωτικές αγορές, ανέφερε η εταιρεία.

Η Fortress Private Wealth Solutions αποτελεί μέρος των επιχειρήσεων Πιστώσεων και Ακινήτων της εταιρείας και διαχειρίζεται περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων για λογαριασμό θεσμικών επενδυτών. Η επιχείρηση διευθύνεται από τους διευθύνοντες συμβούλους Nils Wilson και Adam Bobker, είπε η εταιρεία.

«Έχουμε δει μια δραματική αύξηση της ζήτησης από μεμονωμένους επενδυτές για πρόσβαση σε εναλλακτικά επενδυτικά προϊόντα και το είδος των προφίλ κινδύνου και απόδοσης που βρίσκονται κυρίως στις ιδιωτικές αγορές», ανέφεραν οι κ. Wilson και Bobker σε δελτίο τύπου.

Τα προϊόντα που δημιουργούνται και διαχειρίζονται η Fortress Private Wealth Solutions και οι θυγατρικές της θα διανέμονται μέσω συμφωνιών με κορυφαία γραφεία, ιδιωτικές τράπεζες, εγγεγραμμένους επενδυτικούς συμβούλους (“RIA”) και ανεξάρτητους μεσίτες/διαπραγματευτές.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, η Fortress Investment Group είχε υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία 45,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια σειρά στρατηγικών πίστωσης και ακίνητης περιουσίας, ιδιωτικών κεφαλαίων και επενδύσεων σταθερού εισοδήματος για λογαριασμό περισσότερων από 1.900 θεσμικών πελατών και ιδιωτών επενδυτών παγκοσμίως, δήλωσε η εταιρεία. καταφέρνει.

Η PIMCO εγκαινιάζει ταμείο για τις δημόσιες και ιδιωτικές αγορές εμπορικών ακινήτων

Διευθυντής επενδύσεων σταθερού εισοδήματος PIMCO άναψε PIMCO Flexible Real Estate Income Fund (REFLX), το πρώτο interval fund fund της εταιρείας με επίκεντρο την ακίνητη περιουσία, το οποίο θα επενδύσει στη δημόσια και ιδιωτική αγορά, εντάσσοντας την πλατφόρμα εμπορικών ακινήτων της εταιρείας 190 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το αμοιβαίο κεφάλαιο στοχεύει να παρέχει τρέχον εισόδημα και μακροπρόθεσμη ανατίμηση κεφαλαίου, ανέφερε η PIMCO στον ιστότοπό της.

Η REFLX επιδιώκει να παρέχει στους επενδυτές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών επενδύσεων σε δημόσια και ιδιωτικά ακίνητα και θα έχει την ευελιξία να επενδύσει σε τέσσερα διαφορετικά τεταρτημόρια των αγορών “CRE”: 1) ιδιωτικό μετοχικό κεφάλαιο με την απόκτηση σταθεροποιημένου CRE με προσανατολισμό στο εισόδημα. 2) ιδιωτικά ακίνητα δάνεια. 3) κρατικό χρέος, όπως εμπορικοί τίτλοι που υποστηρίζονται από στεγαστικά δάνεια, και 4) κρατικά ίδια κεφάλαια, όπως καταπιστεύματα επενδύσεων σε ακίνητα ή REIT, είπε η εταιρεία.

«Η ασυνήθιστη φετινή αντιστροφή των τιμών των περιουσιακών στοιχείων στις χρηματοπιστωτικές αγορές δημιούργησε, κατά την άποψή μας, τις πιο ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες σε περισσότερο από μια δεκαετία», δήλωσε ο Dan Ivaskin, Διευθύνων Σύμβουλος και Επενδυτικός Υπεύθυνος Ομίλου στην PIMCO.

Το REFLX αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου διαλειμματικών κεφαλαίων της PIMCO, όπου η εταιρεία εστιάζει στην παροχή πρόσβασης στους επενδυτές σε λιγότερο ρευστοποιημένες, προσανατολισμένες στο εισόδημα λύσεις σε μια σειρά κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων – πίστωση, δημοτικά ομόλογα, αναδυόμενες αγορές και ακίνητα. Η PIMCO κυκλοφόρησε το πρώτο της διαλειμματικό αμοιβαίο κεφάλαιο το 2017 και στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, είχε περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε AUM σε πέντε διαλειμματικά κεφάλαια που προσφέρονται συνεχώς.

Το Dimension Fund Advisors επεκτείνεται με ETF αξίας μεγάλης κεφαλαιοποίησης και ακίνητης περιουσίας

Σύμβουλοι ταμείου μεγέθους επέκτεινε τις χρηματιστηριακές της προσφορές Μέγεθος US Large Cap Value ETF και Dimensional Global Real Estate ETF. Αυτά τα νέα αμοιβαία κεφάλαια προσφέρουν στοχευμένη έκθεση σε ασφάλιστρα σε μια ποικιλία εγχώριων μετοχών μεγάλης κεφαλαιοποίησης και σε διάφορες αμερικανικές και διεθνείς μετοχές ακινήτων, ανέφερε η εταιρεία.

«Η Dimensional έχει επενδύσει τόσο σε τίτλους μεγάλης κεφαλαιοποίησης όσο και σε τίτλους ακίνητης περιουσίας για τρεις δεκαετίες, παρέχοντας την τεχνογνωσία στις κεφαλαιαγορές που προσφέρουμε τώρα στα ETF», δήλωσε ο συν-CEO και Chief Investment Officer Gerard O’Reilly σε δελτίο τύπου.

Τα νέα κεφάλαια που είναι εισηγμένα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) είναι το Dimensional US Large Cap Value ETF και το Dimensional Global Real Estate ETF.

Τα δύο ταμεία εντάσσονται στην αυξανόμενη σειρά ETF της Dimensional των 30 κεφαλαίων, τα οποία η εταιρεία λέει ότι είναι το μεγαλύτερο σύνολο ενεργά διαχειριζόμενων ETF του κλάδου, με σχεδόν 70 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η Asahi θα λανσάρει επενδυτικά κεφάλαια σε startups μπύρας στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο

Asahi Group Holdings πρόκειται να ξεκινήσει μια επενδυτική εταιρεία, την Asahi Group Beverages & Innovation, τον Ιανουάριο για να επενδύσει μειοψηφικά μερίδια σε νεοφυείς επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον κλάδο της μπύρας.

Η Asahi στοχεύει στη «βιώσιμη ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων που βασίζονται στην κατηγορία της μπύρας, ενώ επεκτείνεται σε νέους τομείς», ένα ιδανικό επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, ανέφερε σε δελτίο τύπου η εταιρεία ποτών με έδρα το Τόκιο.

Ο Asahi είπε ότι το ταμείο θα παρέχει στις αμερικανικές νεοφυείς επιχειρήσεις συναρπαστικές μάρκες με σημαντικές μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης στις κατηγορίες ποτών χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, μη αλκοολούχων ποτών με γεύση μπύρας και αναψυκτικών για ενήλικες. Επιπλέον, το fund σκοπεύει να επενδύσει σε startups με τεχνολογία που θα οδηγήσει σε νέες μεθόδους πωλήσεων και παραγωγής. Ο Asahi είπε ότι η αμερικανική αγορά αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών είναι παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία νέων κατηγοριών και τάσεων, με τα σκληρά σέλτζερ και τα ενεργειακά ποτά να έχουν σημειώσει σημαντική ανάπτυξη στο παρελθόν.

Μέσω μειοψηφικών επενδύσεων και συνεργασιών με τέτοιες νεοφυείς επιχειρήσεις, η Asahi θα υποστηρίξει την επέκταση των πωλήσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές τις εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Επιπλέον, η εταιρεία είπε ότι θα εξασφαλίσει την περιφερειακή έδρα της Asahi Ιαπωνία, Ευρώπηκαι Νοτιοανατολική Ασία Με πληροφορίες για πρωτοβουλίες startup και τάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για να συμβάλουν στην ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων της Asahi.

Η Asahi αναμένει ότι η συνολική επένδυση θα φτάσει περίπου70 εκατ Μέχρι το τέλος του 2025.

Leave a Comment