Επένδυση στη Voldex | Andreessen Horowitz

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το a16z πραγματοποίησε μια επένδυση της σειράς A στο Voldex, ένα στούντιο παιχνιδιών που αποκτά, αναπτύσσει και δημιουργεί παιχνίδια σε πλατφόρμες περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες (UGC), Roblox και Minecraft.

Η Voldex UGC ιδρύθηκε από τον CEO Alex Singer, ένα πραγματικό θαύμα στον κόσμο της ανάπτυξης παιχνιδιών. Το ταξίδι του Alex ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 13 ετών, αφού κατασκεύασε πολλά παιχνίδια Minecraft, ο Alex είδε την ευκαιρία να αποκτήσει και να αναβαθμίσει διακομιστές Minecraft και παιχνίδια Roblox υψηλών δυνατοτήτων.

Με τον καιρό, ο Alex μεγάλωσε αυτό το πάθος για την ανάπτυξη παιχνιδιών UGC – μετατρέποντας τη Voldex σε μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η ικανότητα του Voldex να εντοπίζει, να αποκτά και να βελτιώνει παιχνίδια ξανά και ξανά έχει οδηγήσει σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που παρέχουν ψυχαγωγία σε περισσότερους από 14 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Πιστεύουμε ότι οι πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών UGC όπως το Roblox έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων και η Voldex είναι σε ιδανική θέση για να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Το Roblox, για παράδειγμα, έχει τόσους μηνιαίους ενεργούς χρήστες όσο το PlayStation και το Xbox μαζί, καθιστώντας το έναν προορισμό για παίκτες που το χρησιμοποιούν ως δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και περιεχομένου.

Καθώς αυτές οι πλατφόρμες UGC διευρύνουν το κοινό τους, επιτρέπουν τη δημιουργία μεγαλύτερων/καλύτερων παιχνιδιών και επιτρέπουν περισσότερη κοινωνική αλληλεπίδραση, γίνονται πιο ελκυστικοί χώροι τόσο για τους χρήστες όσο και για τους προγραμματιστές. Οι τεράστιες, αυξανόμενες βάσεις χρηστών αυτών των πλατφορμών και η βαθιά κατανόηση του χώρου τυχερών παιχνιδιών της ομάδας Voldex από την ομάδα της Voldex, η Voldex είναι πολύ καλή για να οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Με αυτήν την τελευταία χρηματοδότηση, η Voldex θα επιταχύνει την ανάπτυξή της μέσω μεγαλύτερων εξαγορών παιχνιδιών και επέκτασης της ομάδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Alex και την ομάδα της Voldex και ανυπομονούμε να δούμε τη μελλοντική τους επιτυχία.

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με την ανάπτυξη της Voldex και τα νέα συναρπαστικά παιχνίδια που θα φέρουν στον χώρο του UGC!

***

Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυτές του μεμονωμένου προσωπικού της AH Capital Management, LLC (“a16z”) που αναφέρεται και όχι εκείνες της a16z ή των θυγατρικών της. Ορισμένες πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έχουν ληφθεί από τρίτες πηγές, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών χαρτοφυλακίου κεφαλαίων που διαχειρίζεται η a16z. Αν και ελήφθη από πηγές που πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστες, το a16z δεν έχει επαληθεύσει ανεξάρτητα τέτοιες πληροφορίες και δεν εκφράζει την τρέχουσα ή συνεχιζόμενη ακρίβεια των πληροφοριών ή την καταλληλότητά τους για οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση. Επιπλέον, αυτό το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις τρίτων. Η a16z δεν έχει ελέγξει τέτοιες διαφημίσεις και δεν υποστηρίζει κανένα διαφημιστικό περιεχόμενο που περιέχεται σε αυτές.

Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να βασιστείτε ως νομική, επιχειρηματική, επενδυτική ή φορολογική συμβουλή. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους δικούς σας συμβούλους σχετικά με αυτά τα θέματα. Οι αναφορές σε οποιουσδήποτε τίτλους ή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν επενδυτική σύσταση ή προσφορά για παροχή επενδυτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Επιπλέον, αυτό το περιεχόμενο δεν απευθύνεται ούτε προορίζεται για χρήση από οποιονδήποτε επενδυτή ή δυνητικό επενδυτή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βασιστείτε σε αυτό όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε αμοιβαίο κεφάλαιο που διαχειρίζεται η a16z. (Μια προσφορά για επένδυση σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο A16z θα γίνει μόνο με το υπόμνημα ιδιωτικής τοποθέτησης, τη συμφωνία εγγραφής και άλλα σχετικά έγγραφα οποιουδήποτε τέτοιου αμοιβαίου κεφαλαίου και θα πρέπει να διαβαστεί πλήρως.) Οποιεσδήποτε επενδύσεις ή εταιρείες χαρτοφυλακίου κατονομάζονται, αναφέρονται ή οχήματα που λειτουργούν by a16z που περιγράφονται δεν είναι αντιπροσωπευτικές για όλες τις επενδύσεις και δεν μπορεί να δοθεί καμία διασφάλιση ότι οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες ή ότι άλλες επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά ή αποτελέσματα. Μια λίστα με επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν από αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται ο Andreessen Horowitz (εξαιρουμένων των επενδύσεων που ο εκδότης δεν έχει εξουσιοδοτήσει την a16z να γνωστοποιεί στο κοινό, καθώς και των απροειδοποίητων επενδύσεων σε δημόσια διαπραγματεύσιμα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία) είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://a16z.com/investments . /.

Τα διαγράμματα και τα γραφήματα που παρουσιάζονται είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να βασίζονται σε αυτά για τη λήψη οποιασδήποτε επενδυτικής απόφασης. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Το περιεχόμενο μιλάει μόνο την ημερομηνία που υποδεικνύεται. Οποιεσδήποτε προβλέψεις, εκτιμήσεις, προβλέψεις, στόχοι, προοπτικές ή/και απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το υλικό υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να διαφέρουν ή να έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις που εκφράζονται από άλλους. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://a16z.com/disclosures για πρόσθετες σημαντικές πληροφορίες.

Leave a Comment