Εκτιμήσεις EPS 4ου τριμήνου 2022 για το Federal Real Estate Investment Trust (NYSE:FRT) που συγκεντρώθηκαν από την Capital One Financial

Federal Realty Investment Trust (NYSE:FRT – Buy Rating ) – Οι αναλυτές έρευνας μετοχών της Capital One Financial εξέδωσαν τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη (EPS) για το τέταρτο τρίμηνο του 2022 για τις μετοχές της Federal Realty Investment Trust σε ένα ερευνητικό σημείωμα που εκδόθηκε την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου. υπολογίζει. Ο αναλυτής της Capital One Financial C. Lucas αναμένει τώρα ότι η εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα θα καταγράψει κέρδη 1,55 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο. Η συναινετική εκτίμηση για τα τρέχοντα κέρδη ολόκληρου του έτους της Federal Property Investment Trust είναι 6,30 $ ανά μετοχή. Η Capital One Financial εξέδωσε επίσης εκτιμήσεις για τα κέρδη της Federal Property Investment Trust για το πρώτο τρίμηνο του 2023 στα 1,49 $ EPS, τα κέρδη δεύτερου τριμήνου 2023 στα 1,62 $ EPS, τα κέρδη τρίτου τριμήνου 2023 στα 1,60 $ EPS, Εκτιμήσεις για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου στα $1,60 EPS 2, 30 $ 2, 30 $ 40 $. 1,02 $, 4ο τρίμηνο 2023 δημοσίευσε 1,49 $. 1,71 $ EPS, κέρδη τρίτου τριμήνου 2024 1,74 $ και κέρδη FY2024 6,80 $ EPS.

Άλλοι αναλυτές μετοχών έχουν επίσης εκδώσει εκθέσεις για την εταιρεία. Η StockNews.com αύξησε το Federal Real Estate Investment Trust από την αξιολόγηση «πώληση» σε «κρατημένη» σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Η Truist Financial μείωσε την τιμή στόχο της στο Federal Real Estate Investment Trust από 125,00 $ σε 120,00 $ σε ένα ερευνητικό σημείωμα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου. Η Evercore ISI μείωσε την τιμή στόχο της στο Federal Real Estate Investment Trust στα 104,00 $ σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου. Η Barclays αύξησε την τιμή-στόχο της στο Federal Estate Investment Trust από 114,00 $ σε 129,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια βαθμολογία «υπέρβαρου» σε ερευνητικό σημείωμα την Τρίτη. Τέλος, ο Raymond James μείωσε την τιμή-στόχο στο Federal Realty Investment Trust από 140,00 $ σε 130,00 $ και όρισε μια αξιολόγηση «ισχυρής αγοράς» για τη μετοχή σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου. Επτά επενδυτικοί αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης, επτά έχουν δώσει αξιολόγηση αγοράς και ένας έχει εκδώσει ισχυρή αξιολόγηση αγοράς για τη μετοχή. Η εταιρεία έχει επί του παρόντος μέση βαθμολογία «Μέση Αγορά» και μέσο στόχο τιμής 119,86 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Απόδοση μετοχών Federal Estate Investment Trust

NYSE:FRT άνοιξε στα 107,19 $ την Πέμπτη. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 1,55, γρήγορο δείκτη 1,40 και τρέχον δείκτη 1,40. Το Federal Property Investment Trust έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 86,43 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 140,51 $. Η εταιρεία έχει κεφαλαιοποίηση 8,70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 22,76, αναλογία PEG 2,58 και βήτα 1,14. Η επιχείρηση έχει κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 100,14 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 101,74 $.

Οι θεσμικοί επενδυτές επιβαρύνονται με το Federal Real Estate Investment Trust

Αρκετοί θεσμικοί επενδυτές και hedge funds αγόρασαν και πούλησαν πρόσφατα μετοχές της FRT. Newbridge Financial Services Group Inc. αγόρασε μια νέα θέση στο Federal Property Investment Trust κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου αξίας περίπου 27.000 $. Η Baldwin Brothers LLC MA αγόρασε μια νέα θέση στο Federal Real Estate Investment Trust το δεύτερο τρίμηνο αξίας 34.000 $. Brown Brothers Harriman & Co. αύξησε τη θέση της στις μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust κατά 237,0% το πρώτο τρίμηνο. Η Brown Brothers Harriman & Co. κατέχει τώρα 337 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα, αξίας 41.000 δολαρίων, αφού αγόρασε επιπλέον 237 μετοχές το τελευταίο τρίμηνο. Η SeaCrest Wealth Management LLC αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust το δεύτερο τρίμηνο αξίας περίπου 46.000 $. Τέλος, η Wipfli Financial Advisors LLC απέκτησε νέο μερίδιο σε μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust το τρίτο τρίμηνο αξίας περίπου 49.000 $. Τα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 84,36% των μετοχών της εταιρείας.

Το Federal Property Investment Trust Δηλώνει Μέρισμα

Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα και τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο θα καταβληθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Οι επενδυτές ρεκόρ την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα λάβουν μέρισμα 1,08 $ ανά μετοχή. Αυτό αντιπροσωπεύει ετήσιο μέρισμα 4,32 $ και απόδοση 4,03%. Η ημερομηνία αποκοπής αυτών των μερισμάτων είναι η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Ο δείκτης πληρωμής μερίσματος της Federal Realty Investment Trust είναι επί του παρόντος 91,72%.

Σχετικά με το Federal Real Estate Investment Trust

(Λάβετε βαθμολογία)

Η Federal Realty είναι αναγνωρισμένος ηγέτης στην ιδιοκτησία, τη λειτουργία και την ανάπλαση ακινήτων υψηλής ποιότητας λιανικής που βρίσκονται κυρίως σε μεγάλες παράκτιες αγορές από την Ουάσιγκτον, DC έως τη Βοστώνη, καθώς και το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες. Ιδρύθηκε το 1962, η αποστολή της Federal Realty είναι να παρέχει μακροπρόθεσμη, βιώσιμη ανάπτυξη επενδύοντας σε κοινότητες όπου η λιανική ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό κερδών και εκτιμήσεις για το Federal Realty Investment Trust (NYSE:FRT)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες την ταχύτερη και ακριβέστερη αναφορά. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Προτού εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός ομοσπονδιακού καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Federal Reserve Investment Trust δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Federal Realty Investment Trust έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Leave a Comment