Είναι τώρα μια καλή στιγμή για να ερευνήσετε την εταιρεία Walt Disney (NYSE:DIS);

Σήμερα, θα δούμε την καθιερωμένη The Walt Disney Company (NYSE:DIS). Οι μετοχές της εταιρείας γνώρισαν σημαντικές διακυμάνσεις τιμών στο NYSE τους τελευταίους μήνες, αυξάνοντας στα 109 δολάρια σε ένα σημείο και έληξαν στα 85,78 δολάρια. Ορισμένες κινήσεις των τιμών των μετοχών μπορούν να δώσουν στους επενδυτές μια καλύτερη ευκαιρία να εισέλθουν στη μετοχή και ενδεχομένως να αγοράσουν σε χαμηλότερη τιμή. Ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι εάν η τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης της Walt Disney των 88,01 $ αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία του μεγάλου κεφαλαίου. Ή μήπως αυτή τη στιγμή είναι άχρηστο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αγοράσουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά στις προοπτικές και την αξία της Walt Disney με βάση τα πιο πρόσφατα οικονομικά δεδομένα για να δούμε αν υπάρχουν καταλύτες για μια κίνηση της τιμής.

Δείτε την τελευταία μας ανάλυση για τον Walt Disney

Είναι ακόμα φθηνό το Walt Disney;

Καλά νέα, επενδυτές! Ο Walt Disney εξακολουθεί να είναι μια συμφωνία. Το μοντέλο αποτίμησής μου δείχνει ότι η μετοχή έχει εγγενή αξία 141,64 $, η οποία είναι μεγαλύτερη από ό,τι η αγορά αποτιμά αυτήν τη στιγμή την εταιρεία. Αυτό δείχνει μια πιθανή ευκαιρία να αγοράσετε χαμηλότερη τιμή. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η τιμή της μετοχής της Walt Disney είναι εξαιρετικά ασταθής, γεγονός που μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες αγοράς επειδή η τιμή της μετοχής μπορεί να πέσει (ή να ανέβει) στο μέλλον. Αυτό βασίζεται σε ένα υψηλό beta, το οποίο είναι ένας καλός δείκτης του πόσο κινείται μια μετοχή σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Πώς μοιάζει το μέλλον της Walt Disney;

αύξηση κερδών και εσόδων

Οι επενδυτές που αναζητούν ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιό τους μπορεί να θέλουν να εξετάσουν τις προοπτικές της εταιρείας πριν αγοράσουν τη μετοχή της. Η αγορά μιας μεγάλης εταιρείας με ισχυρές προοπτικές είναι πάντα μια καλή επένδυση, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στις μελλοντικές προοπτικές της εταιρείας. Με τα κέρδη που αναμένεται να υπερδιπλασιαστούν τα επόμενα χρόνια, το μέλλον φαίνεται λαμπρό για τη Walt Disney. Φαίνεται ότι υπάρχουν υψηλότερες ταμειακές ροές για τη μετοχή, κάτι που θα πρέπει να δικαιολογεί υψηλότερη αποτίμηση της μετοχής.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς

Είστε μέτοχος; Δεδομένου ότι το DIS είναι προς το παρόν υποτιμημένο, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε τις διαθέσεις σας στο απόθεμα. Με μια θετική προοπτική στον ορίζοντα, φαίνεται ότι αυτή η ανάπτυξη δεν έχει ακόμη επηρεάσει πλήρως την τιμή της μετοχής. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η οικονομική υγεία, που μπορεί να εξηγήσουν την τρέχουσα αποτίμηση.

Είστε υποψήφιος επενδυτής; Εάν κοιτάζετε το DIS για λίγο καιρό τώρα είναι η ώρα να μπείτε στο απόθεμα. Οι λαμπρές μελλοντικές προοπτικές της δεν αντικατοπτρίζονται ακόμη πλήρως στην τρέχουσα τιμή της μετοχής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ αργά για να αγοράσετε την DIS. Αλλά προτού λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση, εξετάστε άλλους παράγοντες, όπως η ισχύς του ισολογισμού του, για να λάβετε μια καλά ενημερωμένη επενδυτική απόφαση.

Δεδομένου ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ουσιαστικό όταν πρόκειται για μεμονωμένη συλλογή μετοχών, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις πρόσφατες προβλέψεις αναλυτών. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στο δωρεάν διάγραμμα προβλέψεων των αναλυτών.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει πλέον η Walt Disney, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν πλατφόρμα μας για να δείτε μια λίστα με περισσότερες από 50 άλλες μετοχές με υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Έχετε σχόλια για αυτό το άρθρο; Ανησυχείτε για το περιεχόμενο; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ απευθείας μαζί μας. Εναλλακτικά, στείλτε email στο editorial-team(at)simplewallst.com.

Αυτό το άρθρο του Simply Wall St έχει γενικό χαρακτήρα. Παρέχουμε σχόλια μόνο με βάση ιστορικά δεδομένα και προβλέψεις αναλυτών χρησιμοποιώντας μια αμερόληπτη μεθοδολογία και τα άρθρα μας δεν προορίζονται ως οικονομικές συμβουλές. Αυτή δεν αποτελεί σύσταση για αγορά ή πώληση μετοχών και δεν λαμβάνει υπόψη τους στόχους ή την οικονομική σας κατάσταση. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μακροπρόθεσμη εστιασμένη ανάλυση που βασίζεται σε θεμελιώδη δεδομένα. Λάβετε υπόψη ότι η ανάλυσή μας ενδέχεται να μην λαμβάνει υπόψη τις πιο πρόσφατες καταχωρίσεις εταιρειών που είναι ευαίσθητες στις τιμές ή το ποιοτικό υλικό. Η Simply Wall St δεν έχει θέση στις εισηγμένες μετοχές.

Λάβετε μέρος σε μια συνεδρία μελέτης χρήστη επί πληρωμή
Θα λάβετε Δωροκάρτα Amazon $30 1 ώρα από τον χρόνο σας, βοηθώντας παράλληλα στη δημιουργία καλύτερων επενδυτικών εργαλείων για μεμονωμένους επενδυτές όπως εσείς. Εγγραφείτε εδώ

Leave a Comment