Διεθνής περιοδεία μελέτης 2022 – Pravin Dalal School of Entrepreneurship and Family Business Management, NMIMS που προετοιμάζει τους μαθητές για το μέλλον

Διεθνής εκπαιδευτική περιοδεία που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του NMIMS Σχολή Pravin Dalal Η Σχολή Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Οικογενειακών Επιχειρήσεων ήταν ένα παράθυρο στον κόσμο των παγκόσμιων επιχειρήσεων και τεχνολογίας. `

MUMBAI, Ινδία, 22 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Σπουδαστές του NMIMS Σχολή Pravin Dalal Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Οικογενειακών Επιχειρήσεων (PDSE&FB) – εικοστή τρίτη κοόρτη Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία και Ελβετία στο πλαίσιο διεθνούς εκπαιδευτικής περιοδείας. Αυτές οι επισκέψεις αποτελούν μέρος της παιδαγωγικής του Σχολείου για να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν μια παγκόσμια προοπτική πρώτο χέρι. Μέσα από αυτά τα ταξίδια, οι μαθητές εξερεύνησαν το σχεδιασμό και την καινοτομία, τις παγκόσμιες επιχειρηματικές προοπτικές και απέκτησαν διαπολιτισμικές εμπειρίες μάθησης..

με επικεφαλής τον διευθυντή Σχολή Pravin Dalal Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Οικογενειακών Επιχειρήσεωνφοιτητές συναντήθηκαν και αλληλεπιδρούν με ανώτατα στελέχη, ιδρυτές και διευθύνοντες συμβούλους μιας σειράς επιτυχημένων εταιρειών. Prof. Σέμα Μαχατζάν αυτός είπε«Σκοπός της φετινής βιομηχανικής επίσκεψης είναι να ενημερώσει τους μαθητές για την παγκόσμια θέση της επωνυμίας, τον σημαντικό σχεδιασμό και την καινοτομία που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και να λύσει διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την είσοδο στις ξένες αγορές, να αναπτύξει μια σύγχρονη προοπτική και να τους ενσταλάξει την κατανόηση βέλτιστων παγκόσμιων πρακτικών. Είμαστε στη νοοτροπία των ανθρώπων της οικογενειακής επιχείρησης. Παρατηρούμε θετικές αλλαγές. Υπάρχει ξεκάθαρο πάθος να δημιουργήσουμε μια κληρονομιά. Αυτό το είδος διεθνούς έκθεσης βοηθά τη Gen Z να κατανοήσει και να μάθει τι χρειάζεται για να συνδυάσει τη σωστή τεχνική σύνολα δεξιοτήτων, χρηστή διακυβέρνηση, συμμόρφωση και βέλτιστες πρακτικές παγκόσμιας κλάσης για να ανεβάσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο.

Για να αξιοποιήσει στο έπακρο το διεθνές ταξίδι, η ομάδα είχε ένα πρόγραμμα 12 ημερών γεμάτο με επισκέψεις σε 14 εταιρείες σε τέσσερις χώρες. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να μάθουν από εταιρείες όπως η IMEC. Γυαλί RiedelSchindler, BMW, Mercedes-Benz και Erdinger για να αναφέρουμε μερικά.

Leuven, μια πόλη Βέλγιοοι μαθητές έμαθαν για τις βασικές επιχειρηματικές προοπτικές και τη μεταξύ τους σχέση Ινδία και Βέλγιο βελτιώθηκε περαιτέρω. Ωστόσο, στο Comet Group, κατανοούν πώς να αναπτύσσουν στρατηγικές προώθησης στην αγορά καθώς και να μετατρέπουν τις ιδέες σε επιτυχημένα πρωτότυπα. Οι κοόρτες είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το CommScope – μια εγκατάσταση ασύρματου αυτοματισμού με 17.965 πατενταρισμένες ευρεσιτεχνίες που τους έδωσε μια ματιά στο εξελισσόμενο τοπίο των επικοινωνιών.

Συνεχίζει την μαθησιακή του εμπειρία στα κεντρικά γραφεία της BASF Γερμανία, οι μαθητές έδειξαν πώς μια εταιρεία έχει αναπτύξει μια παγκοσμίου φήμης μονάδα παραγωγής χημικών και συνεχίζει να επενδύει σε προηγμένη τεχνολογία για υπεραπορροφητικά πολυμερή. Σε ένα ιδιωτικό ζυθοποιείο που ονομάζεται Erdinger, Γερμανίαέδωσε στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν για την αποτελεσματική παγκόσμια διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Schindler, μια ελβετική πολυεθνική εταιρεία διάσημη για την κατασκευή ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων, έδειξε πώς θα διαμορφώσει τις πόλεις του αύριο μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας, διερευνώντας τις δυνατότητες για έξυπνη, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμη αστική μετακίνηση.

περισσότερο, Prof. Σέμα Μαχατζάν αυτός πρόσθεσε“Δεν ήταν όλα δουλειά και παιχνίδι για τους μαθητές. Είχαν επίσης την ευκαιρία να κατανοήσουν τον πολιτισμό και την επιχειρηματική εθιμοτυπία και να μάθουν πολύτιμα πρακτικά μαθήματα σχετικά με την ανάπτυξη και την επέκταση μιας επιχείρησης πέρα ​​από τα σύνορα. Η επίσκεψη σε κάθε εταιρεία και η συνάντηση με ανώτερους αξιωματούχους στρατηγικής πρόσφεραν στους μαθητές μια . μια νέα μαθησιακή εμπειρία». Το πιστεύει ακράδαντα »,Δεν μπορείς να πετύχεις σε έναν κόσμο VUCA αν δεν ανακαλύψεις νέους τρόπους».

Σχετικά με Σχολή Pravin Dalal Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Το NMIMS Pravin Dalal School of Entrepreneurship and Family Business Management εργάζεται συνεχώς για την ενίσχυση του τομέα των ΜΜΕ. Ινδία. Σήμερα έχουμε περισσότερους από 6000 αποφοίτους που είναι αξέχαστα ονόματα στον κλάδο. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει τα δικά τους εγχειρήματα και κέρδισαν. Το σύνθημα του σχολείου είναι η παροχή πνευματικού κεφαλαίου σε όσους έχουν διαθέσιμες πηγές κεφαλαίου, ώστε η οικογενειακή επιχείρηση να γίνει επαγγελματική και να κερδίσει τον σεβασμό που της αξίζει.

ΠΗΓΗ NMIMS της SVKM

Leave a Comment