Διατίθεται ασφάλιση πλημμύρας. ξέρετε τον κίνδυνο σας | Κριτική επισκεπτών

Μπρεντ Μπάτλερ

Το Τμήμα Κοινοτικής Ανάπτυξης της Κομητείας Τζέφερσον θα ήθελε να παρέχει στο κοινό πληροφορίες Χάρτη Ποσοστό Ασφάλισης Πλημμύρας (FIRM), συμπεριλαμβανομένου του εάν ένα ακίνητο βρίσκεται σε Ειδική Περιοχή Κινδύνου Πλημμύρας (SFHA), τον τύπο κινδύνου που μπορεί να αναμένεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή. , και τα βασικά υψόμετρα πλημμύρας πάνω από τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν οι κατασκευές είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση msc.fema.gov/portal/home και στο γραφείο της κομητείας (621 Sherdan St., Port Townsend).

Η νέα Μελέτη FIRMA και Ασφάλισης Πλημμύρας (FIS) της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο του 2019, απαιτώντας την υιοθέτηση νέων κανονισμών για τις πλημμυρικές πεδιάδες. Ως αποτέλεσμα, προστέθηκαν δομές που προηγουμένως δεν ήταν στο SFHA και θεωρούνταν σε κίνδυνο από το FIS.

Εάν το σπίτι σας βρίσκεται δίπλα σε ένα από αυτά τα ακίνητα ή σε ένα SFHA, η κομητεία συνιστά να αγοράσετε ασφάλεια έναντι πλημμύρας. Η πολιτική για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σας δεν θα καλύπτει τις απώλειες από πλημμύρες.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες ακινήτων SFHA πρέπει να επικοινωνήσουν με την κομητεία για ένα ραντεβού με την υποστήριξη πελατών πριν από οποιαδήποτε κατασκευή ή μετατροπή, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών ανακαινίσεων. Αυτές οι αλλαγές, εσωτερικές ή εξωτερικές, μπορεί να απαιτήσουν να σηκώσετε το σπίτι σας 1 πόδι πάνω από το ύψος των νερών της πλημμύρας, εάν αυτές οι αλλαγές θεωρούνται σημαντική βελτίωση σε περίπτωση πλημμύρας 100 ετών.

Η «βασιλική παλίρροια» του Δεκεμβρίου – ένας άτυπος όρος για να περιγράψει ιδιαίτερα αστρονομικά υψηλές παλίρροιες – αιφνιδίασε πολλές επιχειρήσεις, κοινότητες και τοπικές κυβερνήσεις καθώς συνοδεύτηκε από το έβδομο χαμηλότερο σύστημα χαμηλής πίεσης που έχει καταγραφεί.

Αυτό αύξησε το ύψος της παλίρροιας. Τα σπίτια τους πλημμύρισαν και κάποιοι έμαθαν τότε ότι η πολιτική του ιδιοκτήτη τους δεν σας καλύπτει για ζημιές από πλημμύρες.

Καθώς η στάθμη της θάλασσας αυξάνεται, ο κίνδυνος πλημμύρας θα αυξηθεί. Θα πραγματοποιηθεί δημόσια συνάντηση για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας
Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, 6:00 μ.μ
και είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του Υπουργείου Κοινοτικής Ανάπτυξης ή στη διεύθυνση esassoc.zoom.us/webinar/register/WN_9Tb0NsyTQ-K_Olxm9duPDw.

Επειδή η κομητεία Τζέφερσον συμμετέχει στο Εθνικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Πλημμύρας, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο πλημμύρας.

Οι πλημμύρες είναι οι πιο συχνές και δαπανηρές φυσικές καταστροφές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένας κοινός μύθος ότι δεν μπορείτε να πάρετε ασφάλιση πλημμύρας εάν ζείτε σε μια περιοχή με υψηλό κίνδυνο πλημμύρας – μπορείτε να την αποκτήσετε ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Εάν δεν αγοράσετε αυτήν την ασφάλεια για πλημμύρες 30 ή περισσότερες ημέρες πριν από την καταιγίδα, καλύπτεστε για την απώλεια από πλημμύρα.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού με στεγαστικά δάνεια πρέπει να αγοράσουν ασφάλιση πλημμύρας ως προϋπόθεση για τη λήψη ενός ομοσπονδιακού δανείου.

Ωστόσο, εάν έχετε την ιδιοκτησία του σπιτιού σας και δεν έχετε στεγαστικό δάνειο, δεν υπάρχει απαίτηση για ασφάλιση πλημμύρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε εξοφλήσει πλήρως την υποθήκη σας και να έχετε επιτρέψει τη λήξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας έναντι πλημμύρας. Σκέψου το δύο φορές, γιατί θα έχεις απώλειες κατά την πλημμύρα!

Μείνετε ασφαλείς όταν χτυπήσει η καταιγίδα.

Μην περπατάτε σε τρεχούμενο νερό. Ο πνιγμός είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου, κυρίως κατά τις πλημμύρες. Τα ρεύματα μπορεί να είναι παραπλανητικά. 6 ίντσες κινούμενου νερού μπορεί να σας ξεσηκώσουν. Εάν περπατάτε σε λιμνάζοντα νερά, χρησιμοποιήστε ένα κοντάρι ή ένα ραβδί για να βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι ακόμα εκεί.

Μην οδηγείτε μέσα από πλημμυρισμένες περιοχές. Περισσότεροι άνθρωποι πνίγονται στα αυτοκίνητά τους από οπουδήποτε αλλού. Μην οδηγείτε γύρω από οδοφράγματα. ο δρόμος ή η γέφυρα μπορεί να παρασυρθούν.

Μακριά από καλώδια ρεύματος και ηλεκτρικά καλώδια. Μετά τον πνιγμό, ο νούμερο δύο δολοφόνος από τις πλημμύρες είναι η ηλεκτροπληξία. Τα ηλεκτρικά ρεύματα μπορούν να περάσουν μέσα από το νερό. Αναφέρετε τα κατεστραμμένα ηλεκτρικά καλώδια στο Jefferson PUD.

Αυτό είναι ένα μήνυμα δημόσιας υπηρεσίας από τον διαχειριστή Floodplain.

(Ο Brent Butler είναι διευθυντής του Τμήματος Κοινοτικής Ανάπτυξης της Κομητείας Τζέφερσον.)

Leave a Comment