Διαπραγματευτείτε Crypto Futures με την Covo Finance DEX

ΑΤΛΑΝΤΑ και Νέα Υόρκη, 28 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ – Κρυπτονόμισμα Οι συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για τους εμπόρους να αποκτήσουν έκθεση στην ευμετάβλητη αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων χωρίς να κατέχουν τα υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα χρηματοοικονομικά παράγωγα επιτρέπουν στους εμπόρους να κάνουν εικασίες σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις των τιμών των διαφόρων κρυπτονομισμάτων, π.χ. Bitcoin και Ethereum. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε τι κρυπτονόμισμα πώς είναι οι συναλλαγές και οι συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτο συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με Covo Financeπλήρως αποκεντρωμένη ανταλλαγή.

Τα βασικά Κρυπτονόμισμα Μελλοντικά
ΕΝΑ Crypto Ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ δύο μερών για την αγορά ή την πώληση ενός υποκείμενου τίτλου κρυπτο με προκαθορισμένη τιμή και ημερομηνία στο μέλλον. Αυτός ο τύπος συμβολαίου χρησιμοποιείται συνήθως για τη διαχείριση του κινδύνου τιμών και την παροχή ρευστότητας σε παραδοσιακές αγορές όπως τα εμπορεύματα. Ωστόσο, με την άνοδο των ψηφιακών νομισμάτων, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν προσαρμοστεί ώστε να ισχύουν κρυπτονόμισμα αγορά.

Οι έμποροι μπορούν να λάβουν θέση long ή short για ένα συγκεκριμένο θέμα κρυπτονόμισμα, εικασίες για το αν η τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί στο μέλλον. Για παράδειγμα, αν το πιστεύουν οι έμποροι Bitcoin θα ανέβουν, μπορούν να πάρουν θέση long αγοράζοντας ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης. Αν η τιμή Bitcoin αν αυξηθεί, ο έμπορος θα έχει κέρδος, αν μειωθεί η τιμή, θα έχει ζημιά. Ομοίως, εάν ένας έμπορος πιστεύει την τιμή Bitcoin θα μειωθούν, μπορούν να λάβουν θέση short πουλώντας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η τιμή Bitcoin αν πέσει, ο έμπορος θα βγάλει κέρδος.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα κρυπτονόμισμα Οι συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης είναι η δυνατότητα χρήσης μόχλευσης. Η μόχλευση επιτρέπει στους εμπόρους να πραγματοποιούν μεγάλες συναλλαγές με σχετικά μικρό κεφάλαιο. Για παράδειγμα, εάν ένας έμπορος θέλει να αγοράσει ένα $10.000 θέση σε Bitcoinπρέπει να καταθέσουν μόνο ένα μέρος αυτού του ποσού.

Πώς να κάνετε εμπόριο Κρυπτονόμισμα Μελλοντικά

  1. Επιλέξτε μια αξιόπιστη ανταλλαγή: ως πολλά DEX Covo Finance προσφορά κρυπτο συμβάσεις μελλοντικής εκπλήρωσης που επιτρέπει στους εμπόρους να αγοράζουν κρυπτο Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για μεγάλα νομίσματα απευθείας από πορτοφόλια με μόχλευση 50x.
  2. Συνδέστε ένα πορτοφόλι: Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, οι Traders πρέπει να συνδέσουν ένα πορτοφόλι όπως το MetaMask ή το Trust Wallet.
  3. Πορτοφόλι μετοχών: Πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές κρυπτο συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, οι έμποροι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν με τα πορτοφόλια τους κρυπτο επιλογή για εγγύηση.
  4. Επιλέξτε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης: Μόλις χρηματοδοτηθεί το πορτοφόλι, οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν κρυπτο θέλουν να ανταλλάξουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με μόχλευση.
  5. Σειρά: Οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν να κάνουν long ή short κρυπτο και ορίστε ένα stop loss για να περιορίσετε τις πιθανές απώλειες.

Crypto Συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης με την Covo Finance
Εμπορικές συναλλαγές κρυπτο Η διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης σε ένα αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) όπως η Covo Finance διαφέρει από τις συναλλαγές σε ένα κεντρικό χρηματιστήριο. Το DEX παρέχει περισσότερη ασφάλεια και μειώνει τον κίνδυνο hacking ή τους κινδύνους αποθήκευσης τρίτων. Όμως οι βασικές αρχές παραμένουν οι ίδιες.

Το Covo Finance, ένα 100% αποκεντρωμένο σημείο και μόνιμη ανταλλαγή, έχει αναδειχθεί ως μία από τις καλύτερες επιλογές. κρυπτο διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να εμπορεύονται μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως π.χ Bitcoin, Ethereumκαι στίχους Chainlink απευθείας από αυτούς κρυπτο πορτοφόλια.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα Covo Finance Οι χαμηλές προμήθειες συναλλαγών και η μηδενική τιμή επηρεάζουν τις συναλλαγές, καθιστώντας το το ταχύτερα αναπτυσσόμενο spot και futures DEX στο δίκτυο Polygon. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει έως και 50 φορές μόνιμες συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης μοχλόςκαθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για έμπειρους εμπόρους.

Παρά τα πιθανά οφέλη του κρυπτονόμισμα συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι. Ένας από τους κύριους κινδύνους είναι η αστάθεια των υποκείμενων περιουσιακών στοιχείων. Τα ψηφιακά νομίσματα είναι γνωστά για την υψηλή μεταβλητότητά τους, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόβλεψη των κινήσεων των τιμών. Αυτή η αστάθεια μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες για τους εμπόρους που θα πρέπει να έχουν καλύτερη γνώση της αγοράς.

Κρυπτονόμισμα Οι συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης επιτρέπουν στους επενδυτές να αποκτήσουν έκθεση στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων χωρίς να κατέχουν το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Επιπλέον, η δυνατότητα χρήσης μόχλευσης και συναλλαγών με περιθώριο κέρδους μπορεί να παρέχει στους εμπόρους τη δυνατότητα για πιο σημαντικά κέρδη.

Στο τέλος, κρυπτονόμισμα Η διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια δημοφιλής επενδυτική στρατηγική που επιτρέπει στους εμπόρους να κάνουν εικασίες σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις των τιμών των διαφόρων κρυπτονομισμάτων. ενώ Covo Finance Ένας νέος μηχανισμός για το COVO Pool που διευκολύνει όλες τις συναλλαγές πλατφόρμας, ενώ προσφέρει χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, συναλλαγές με μηδενικό κόστος και μεγιστοποιώντας το ενδιαφέρον που κερδίζουν οι χρήστες κρυπτο κάντε το μια από τις καλύτερες επιλογές για κρυπτο διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης.

Εικόνα – https://mma.prnewswire.com/media/1991550/Covo_Finance_DEX.jpg
Λογότυπο – https://mma.prnewswire.com/media/1991102/Covo_Finance_Logo.jpg

ΠΗΓΗ Jovo Finance

Leave a Comment