Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε την ασφάλιση; Το νέο άλμπουμ θα σας ταξιδέψει τις γιορτές [South Florida Sun-Sentinel] – InsuranceNewsNet

Άλμπουμ — Spotify, iTunes, Αμαζόνα ΜΟΥΣΙΚΗ, Τικ ΤοκPandora και YouTube — εκτός από εννέα παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες Παραμονή Πρωτοχρονιάς κλασικό Auld Lang Syne, αλλά επεξεργασμένο με νέους τίτλους και στίχους προσανατολισμένους στην ασφάλεια.

Παίρνετε “Σου ευχόμαστε ένα επαγγελματικό βιβλίο”. Απευθύνεται σε ασφαλιστικούς πράκτορες και εταιρείες, “Σας ευχόμαστε ένα βιβλίο των επιχειρήσεων, σας ευχόμαστε ένα βιβλίο των επιχειρήσεων, ένα υπέροχο νέο βιβλίο των επιχειρήσεων και ένα νέο έτος χωρίς απαιτήσεις.”

Στη συνέχεια, με στόχο τους ασφαλιστικούς καταναλωτές, «Μεγάλωσε το πάνω μέρος του σπιτιού, το σπίτι και το αυτοκίνητό σου, η κάλυψη που θα λάβεις θα πάει πολύ μακριά. Χο χο χο, ένα δύο, χο χο χο, διασκεδαστικό δέσιμο».

Ποιος δεν μπορεί να αντισταθεί, “O Property O Casualty, μας βοηθάς στις αναταραχές / υποθέσεις που προκαλούνται από κατασκευαστικά σφάλματα.”

Το πρώτο σινγκλ, “A Drone Hit A Stranger”, είναι μια προειδοποίηση που έχει σχεδιαστεί για να πείσει τους αγοραστές απρόσεκτων ιπτάμενων παιχνιδιών ότι πρέπει να καλύψουν την ευθύνη:

«Ένα drone πυροβόλησε έναν ξένο, ένα drone που πετούσε δίπλα μου. Σκέφτηκα, «Έχω ασφάλεια, θα έπρεπε να είμαι ελεύθερος στο σπίτι». Μετά είδα ότι υπήρχαν κενά στην κάλυψή μου, δεν ενθουσιάστηκα. Στο γάντζο για τους ιατρικούς λογαριασμούς αυτού του αγαπητού ξένου».

Ο Τζακ είπε σε συνέντευξή του ότι το τραγούδι βγήκε από τα μαθήματα που δόθηκαν στα διαδικτυακά σεμινάρια της ακαδημίας. «Κάθε συντριβή drone δεν είναι αστείο, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε χιουμοριστικό».

Το άλμπουμ σχεδιάστηκε για να εισαγάγει τους καταναλωτές στους μηχανισμούς του πώς λειτουργεί η ασφάλιση και να διασκεδάσει τους ασφαλιστικούς ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τους συγκεκριμένους στίχους και τα θέματα των τραγουδιών.

Είχε σκοπό να αποτυπώσει το πνεύμα των παιχνιδιάρικων κουδουνιών όπως το “Nationwide is on your side” και το ξερό χιούμορ του χαρακτήρα του Progressive, Flo.

«Είναι ένα γράμμα αγάπης, μια κάρτα διακοπών, ένα είδος «Αυτό είναι για σένα, ασφαλιστική βιομηχανία»», είπε ο Τζακ.

Όσον αφορά την έκκλησή του σε όσους είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την ασφάλιση, ο Jack είπε ότι ήξερε ότι θα μπορούσε να το κάνει όταν η 10χρονη κόρη του τραγούδησε τους στίχους του “O Property O Casualty”.

Το άλμπουμ έγινε δυνατό από την επιτυχία του πρώτου παιδικού βιβλίου της Academy. Ασφάλιση παπαγάλου — Το An Insurance Story for Kids αφηγείται την ιστορία του Drexler, του νεαρού ήρωα, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η εκμάθηση για την ασφάλιση μπορεί να είναι διασκεδαστική.

Ο Τζακ συνεργάστηκε με τρεις μουσικούς στο άλμπουμ — Ντέιβιντ Γουίλσον και Ράντι Χάνσεν του Μάντσεστερ, Νιού Χάμσαϊρκαι συνθέτης/ενορχηστρωτής Μπρεντ Μπάλντουιν του Όστιν, Τέξας.

Ως ρυθμιστής, διευθυντής ακαδημίας Πάτρικ Ράιτ έλεγξε τα τραγούδια για ακρίβεια. «Ο Πάτρικ είναι γκουρού της εκπαίδευσης», είπε ο Τζακ. «Διαβάζω τους στίχους όλων των τραγουδιών. Τίποτα δεν είναι σωστό».

Μερικοί Φλόριντα Οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου εξέφρασαν όσο περισσότερο ενθουσιασμό μπορούσαν να συγκεντρώσουν ότι ήθελαν να αναθεωρήσουν το άλμπουμ.

Mark Friedlanderδιευθυντής εταιρικής επικοινωνίας που χορηγείται από τη βιομηχανία Ασφαλιστικό Πληροφοριακό Ινστιτούτο, ανάβλυσε, «Αυτός είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να εξηγήσουμε τα οφέλη της γενικής προσωπικής και εμπορικής ασφάλισης. Αναδεικνύουν πολύτιμες πληροφορίες για τους καταναλωτές».

Στέισι Τζουλιάνιεπικεφαλής νομικός υπάλληλος Μπόκα Ράτον– είναι βασικό Florida Peninsula Insurance Company«Καλογραμμένο και αστείο, αλλά δεν πρέπει να αφήσουν το μεροκάματο».

Και Paul HanderhanΟ Πρόεδρος Φορτ Λόντερντεϊλ– βασική ομάδα ρολογιών, Ομοσπονδιακή Ένωση για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμισηζητωκραύγασε, «Αυτό είναι χαριτωμένο».

Η κριτική ανταπόκριση στο άλμπουμ ήταν τόσο θετική μέχρι στιγμής που ο Jack είπε ότι ένα σίκουελ έχει πάρει πράσινο φως για την επερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων.

Υπόσχεται να είναι πιο διασκεδαστικό από μια επίσκεψη τριών ωρών με έναν ρυθμιστή αξιώσεων.

Ρον Χουρτιμπίζ καλύπτει θέματα επιχειρήσεων και καταναλωτών για Νότια Φλόριντα Sun Sentinel. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 954-356-4071, στο Twitter @ronhurtibise ή μέσω email. [email protected].

©2022 South Florida Sun-Sentinel. Επισκεφτείτε το sun-sentinel.com. Διανέμεται από την Tribune Content Agency, LLC.

Leave a Comment