Δάνεια USDA, χρηματοδότηση και κέντρο γεννήσεων όλα τα θέματα στη συνάντηση PDH

Της Ντέμπρα Μουρ

[email protected]

Μια εξειδικευμένη νοσηλευτική μονάδα στο Κουίνσι πλησίασε πιο κοντά στην πραγματικότητα στις 26 Ιανουαρίου, αφού το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Plumas County ενέκρινε μια σειρά βημάτων για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή του. Το διοικητικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την έκδοση ομολόγων εσόδων για τη χρηματοδότηση του έργου 32,9 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από παρουσίαση από τον οικονομικό σύμβουλο της περιοχής υγείας, Gary Hicks της GL Hicks Financial.

Ο Χικς, ο οποίος ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών σε περιοχές υγείας, περιέγραψε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του οχήματος χρηματοδότησης μέσω του USDA. Ως παράδειγμα της αρνητικής πλευράς, είπε ότι το USDA έχει συμφέρον ασφαλείας για το ακίνητο, το οποίο θα επέτρεπε στο USDA να ελέγχει τις δαπάνες της περιφέρειας σε περίπτωση αθέτησης υποχρεώσεων της περιφέρειας. Ωστόσο, είπε ότι αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στη χρηματοδότηση. “Ο ρόλος του USDA είναι να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες σας είναι διαθέσιμες σε αγροτικές περιοχές”, είπε ο Hicks, έτσι θα υπήρχε ελάχιστος κίνδυνος για την περιοχή.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια στράφηκε προς τα πάνω, που περιελάμβανε χαμηλά επιτόκια. «Θα δίνουν το χαμηλότερο επιτόκιο τη στιγμή της δέσμευσης μέχρι τη στιγμή που θα χρηματοδοτηθούν», είπε. Καθώς τα επιτόκια συνεχίζουν να αυξάνονται, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ο όρος ομόλογο, που είναι 2,5%. Μετά την αρχική χρηματοδότηση, αναζητήθηκε μικρότερο δάνειο και θα είναι στο 3,25%. Ο Χικς είπε ότι το τρέχον επιτόκιο είναι 3,75 τοις εκατό. “Τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών της επιλογής USDA”, είπε ο Hicks.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Andy Rybeck είπε ότι το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και έδωσε πρόταση για έγκριση και πέρασε ομόφωνα.

Χρηματοδότηση

Ο Chief Financial Officer Caleb Johnson παρείχε μια ενημέρωση για τα οικονομικά της περιφέρειας στις 31 Δεκεμβρίου 2022, στα μέσα του οικονομικού έτους.

Τα κακά νέα είναι ότι η περιφέρεια σημείωσε καθαρή ζημία 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στις 31 Δεκεμβρίου. «Είναι μια καλή στιγμή να σταματήσετε και να το σκεφτείτε», είπε ο Τζόνσον. «Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, θα δούμε απώλεια περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων για το έτος». Σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, η περιοχή είχε ζημιά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά αυτό άλλαξε τότε, και ο Johnson αναμένει ότι αυτό θα αλλάξει φέτος καθώς οι αναμενόμενες δεξαμενές χρημάτων της περιφέρειας μπαίνουν στα ταμεία της. «Στην πραγματικότητα, θα υπάρξουν ορισμένα ποσά που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο», είπε, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων από τη Medicare και τον διακανονισμό PG&E. Το τελευταίο ανέρχεται σε 3,2-3,4 εκατ. δολάρια και θα παρουσιαστεί ως έκτακτο εισόδημα.

Διαφήμιση

Ο Τζόνσον συζήτησε επίσης αυτό που περιέγραψε ως «μια πραγματικά μεγάλη αύξηση του επισφαλούς χρέους». Συνήθως είναι γύρω στις 700 χιλιάδες δολάρια, τώρα είναι 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζόνσον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού εξέτασε όλους τους παράγοντες, πιστεύει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά για την περιφέρεια.

Άλλες οικονομικές ανακοινώσεις που προκάλεσαν ανησυχία ήταν ότι οι ημέρες του Συνολικού AR (απαιτούμενοι λογαριασμοί) είχαν ανοδική τάση, ενώ τα μετρητά στο ταμείο έδειχναν πτωτική τάση. Τώρα είναι 50 ημέρες και ο αναφερόμενος στόχος είναι 60 ημέρες. Τον περασμένο Μάρτιο, υπήρχαν διαθέσιμα μετρητά έως και 135 ημέρες.

Αλλά από τη θετική πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος JoDee Read είπε: «Η πολύπαθη ομάδα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μας συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία επτά χρόνια τον Δεκέμβριο». Κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά τη συνάντηση, ο Read ήταν αισιόδοξος για την οικονομική κατάσταση στο νοσοκομείο. «Αναμένουμε ότι η ταμειακή μας θέση θα είναι πιο ασταθής από τον Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο κάθε έτους», είπε. «Συνολικά, η οικονομική θέση παραμένει ισχυρή».

Διαφήμιση

Κέντρο γέννησης

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Read συζήτησε σχέδια για ένα εναλλακτικό κέντρο τοκετών υπό την ομπρέλα του νοσοκομείου και της περιοχής υγείας.

Το Περιφερειακό Νοσοκομείο Plumas δεν έχει επί του παρόντος επιλογή τοκετού και τοκετού. Οι έγκυες γυναίκες μπορούν να λάβουν προγεννητική φροντίδα από τοπικούς γιατρούς, αλλά πρέπει να κάνουν ρυθμίσεις για τοκετούς εκτός της περιοχής (καθώς κανένα περιφερειακό νοσοκομείο δεν γεννά μωρά). Οι μέλλουσες μητέρες ταξιδεύουν συχνά στο Chico, το Reno ή το Truckee. Η Read είπε ότι πολλές μητέρες επιλέγουν το Tahoe Forest στο Truckee για να γεννήσουν και η PDH έχει εξαιρετική σχέση με αυτό το νοσοκομείο.

Ένα εναλλακτικό κέντρο γεννήσεων θα ήταν μια τοπική επιλογή για τις μέλλουσες μητέρες χωρίς παράγοντες κινδύνου. Όσοι καπνίζουν, είναι μεγαλύτεροι, έχουν υψηλότερο ΔΜΣ ή θέλουν επισκληρίδιο είναι από αυτούς που δεν θα είναι υποψήφιοι για το κέντρο.

Επί του παρόντος, μια τοποθεσία στο Bell Lane εξετάζεται για ένα κέντρο τοκετών που θα διευθύνεται από μια μαία υπό ιατρική επίβλεψη και μια κινητή ομάδα OB.

Διαφήμιση

Ωστόσο, υπάρχουν εμπόδια για να ξεπεραστούν, επειδή θα είναι το πρώτο κέντρο τοκετών στην Καλιφόρνια που δεν βρίσκεται σε απόσταση 30 μιλίων από ένα νοσοκομείο με πλήρη τριτοβάθμια μονάδα, όπως απαιτεί η πολιτεία. «Δεν είναι αδύνατο, αλλά είναι κάτι που το CDPH (Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνιας) θα πρέπει να εγκρίνει», είπε ο Read.

Η επιτροπή συνεχίζει να συνεδριάζει για να επεξεργαστεί τα logistics. Η διευθύντρια Valerie Flanigan συνεργάζεται με την ομάδα και επαίνεσε τις προσπάθειές της.

Ο σκηνοθέτης Guy McNett είπε: «Ξέρω ότι πολλές νέες οικογένειες θα το απολαύσουν».

Επόμενη συνάντηση

Η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επαρχιακού Νοσοκομείου Πλούμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο διοικητικό του γραφείο.

Leave a Comment