Γυναίκες στο ψηφιακό μάρκετινγκ – Συνδέστε τα μεγάλα μυαλά με το LinkUnite

Η Lee-Ann επιστρέφει με ένα άλλο podcast. Αυτή τη φορά, οι δύο υπέροχες κυρίες από το LinkUnite, ένα αποκλειστικό γυναικείο καταφύγιο και φόρουμ ψηφιακού μάρκετινγκ μόνο με πρόσκληση, ακούγεται σαν ο τέλειος συνδυασμός μιας βραδιάς κοριτσιών για να σπάσει η γυάλινη οροφή.

«Αφιερωμένο στην ανάδειξη γυναικών ιδρυτών στην ψηφιακή βιομηχανία».

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Amanda Farris και η Πρόεδρος και COO Sara Malo θα συμμετάσχουν στη Lee-Ann για να μιλήσουν για την ενδυνάμωση των γυναικών στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η Amanda έχει εργαστεί στον κλάδο της τεχνολογίας, του real estate, των οικονομικών, της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού και τώρα μοιράζεται τις δεξιότητές της στο μάρκετινγκ και τις παγκόσμιες επικοινωνίες με τον ευρύτερο κόσμο. Η Sara δραστηριοποιείται στον κλάδο του μάρκετινγκ για 22 χρόνια, μιλώντας τακτικά για το θέμα στο ιστολόγιό της καθώς και σε αξιοσέβαστα podcast.

Με ένα τέτοιο γυναικείο podcast, ρωτάμε πώς μπορούν οι γυναίκες να διαπρέψουν στον κλάδο του μάρκετινγκ θυγατρικών; Υπάρχει κάποιος τρόπος που οι γυναίκες μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη στον κλάδο των θυγατρικών; Και γιατί περισσότερες γυναίκες στο μάρκετινγκ θυγατρικών να είναι επωφελείς για τον κλάδο συνολικά;

Τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες στον κλάδο του μάρκετινγκ θυγατρικών για να βοηθήσουν η μία την άλλη;

Λοιπόν, για να πάρουμε το LinkUnite ως παράδειγμα, η ιδέα γεννήθηκε από μια απλή ερώτηση μεταξύ δύο γυναικών, της Amanda και της Sarah: Υπάρχουν εκδηλώσεις που απευθύνονται σε γυναίκες στο μάρκετινγκ θυγατρικών;

Η Amanda είπε για την ιστορία της σταδιοδρομίας της και τη συνεισφορά της στις γυναίκες στον κλάδο: «Απλώς με ωθεί να φέρω στο σπίτι τις γυναικείες πρωτοβουλίες στον κλάδο μας και να ανυψώσω τις γυναίκες στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ».

Και αυτό ξεκινά με το να έχεις το θάρρος να μιλήσεις και να φτιάξεις μια ομάδα. Το LinkUnite ξεκίνησε ως συνεργασία και μπορεί να υπάρξουν πολλές άλλες προσπάθειες. Σίγουρα υπάρχει μια παρενέργεια των γυναικών που προσπαθούν να αποδείξουν τον εαυτό τους στον εργασιακό χώρο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι πρέπει να το κάνουν μόνες. Δεν είναι σωστό.

Και αυτό το podcast στρέφεται στην ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δύο φύλων.

Η Sarah λέει: “Οι εκδηλώσεις που κάνουμε τώρα, όπως η εκδήλωσή μας τον Δεκέμβριο, είναι μόνο γυναίκες, αλλά οι μεγαλύτεροι σύντροφοί μας είναι στην πραγματικότητα άνδρες.”

Η Amanda προσθέτει: «Οι μονοήμερες εκδηλώσεις που θέλουμε να κάνουμε του χρόνου, θέλουμε να συνεργαστούν. Θέλουμε να είναι συνεργατικό με τρόπο που να θέλουν να συμμετέχουν και να συμμετέχουν».

Οι συνεργασίες και η ομαδική εργασία είναι σίγουρα το κλειδί για την ένταξη και οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που μπορούν να υποστηρίξουν η μία την άλλη – αλλά εκδηλώσεις όπως το LinkUnite σίγουρα συμβάλλουν πολύ στην προώθηση της συντροφικότητας στον κλάδο.

Πώς μπορούν οι γυναίκες να διαπρέψουν στον κλάδο του μάρκετινγκ θυγατρικών;

Αν πάρουμε τα στερεότυπα του φύλου και τα τρέξουμε με αυτά, οι γυναίκες έχουν μεγάλη δύναμη στον κλάδο της διαχείρισης μάρκετινγκ θυγατρικών. Σχεδόν απαιτεί μια γονική επαφή. Χρειάζεται να έχετε τη διεκδίκηση του πατέρα της πυρηνικής οικογένειας για να ζητήσετε αυτό που θέλετε, αλλά την ικανότητα της μητέρας να καλλιεργεί τη σχέση και να συμβιβάζεται όπου χρειάζεται.

Αυτό είναι εμφανές στην Amanda, η οποία απευθύνθηκε στους διευθυντές των υποκαταστημάτων: «Δεν χρειάζεται να έχετε εκπαίδευση ή όλες τις πιστοποιήσεις ή τίποτα για να μπείτε πραγματικά. Απλά πρέπει να είσαι δημιουργικός και να έχεις σκληρή δουλειά και μπορείς πραγματικά να φτάσεις οπουδήποτε. Θέλεις να πας. Νομίζω ότι η πτυχή της κοινής χρήσης της ιστορίας είναι οι κοινές εμπειρίες που είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για τους ανθρώπους να μάθουν, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν».

Πώς μπορούν περισσότερες γυναίκες στη διαχείριση μάρκετινγκ θυγατρικών να βοηθήσουν τον κλάδο συνολικά;

Όταν ρωτήθηκε για τη βιομηχανία στο σύνολό της, η Leigh-Ann είπε: «Στο εκπαιδευτικό μας μάθημα ασχολούμαι με καμένους διαχειριστές λογαριασμών υποκαταστημάτων, δεν ξέρουν πώς να προχωρήσουν, δεν ξέρουν πού πηγαίνει η καριέρα τους. Νιώθουν ότι έχουν κολλήσει σε μια δουλειά που τους ζητάει συνεχώς περισσότερα, αλλά οι νέες ιδέες τους υπάρχουν».

Και η Amanda είχε μια υπέροχη ιδέα, και είπε: «Θέλουμε να φέρουμε αυτή την επόμενη γενιά, την επόμενη ομάδα ανθρώπων, και να τους δημιουργήσουμε για επιτυχία, ώστε να μην χρειάζεται πραγματικά να δουλέψουν τόσο σκληρά. το κάνουμε, αλλά δεν χρειάζεται να βιώσουν την ίδια επαγγελματική εξουθένωση».

Η ενδυνάμωση των ανθρώπων γύρω μας και της επόμενης γενιάς θα βοηθήσει τον κλάδο στο σύνολό του, επομένως είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε τη δημιουργία οποιασδήποτε εταιρείας μάρκετινγκ, και μάλιστα επιχείρησης, με την ένταξη στην πρώτη γραμμή.

Για να μάθετε περισσότερα, ακούστε:

  • Η ιστορία του LinkUnite και η πρόοδός του
  • Τι μπορεί να προσφέρει η LinkUnite στις γυναίκες στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ
  • Πώς οι γυναίκες μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη να ευδοκιμήσουν στον κλάδο
  • Ενσωμάτωση του κλάδου μάρκετινγκ θυγατρικών

Μεταβείτε απευθείας στα κύρια τμήματα αυτού του podcast

[05:00] – Η εκπαιδευτική δύναμη του «κοινοποίησης ιστοριών» στο LinkUnite

[10:00] – Τι μπορείτε να μάθετε ως νέος χρήστης στο LinkUnite

[15:00] – Επωφεληθείτε από το «hive mind» των παγκόσμιων εταιρικών σχέσεων

[20:00] – Εμπιστοσύνη για να μιλήσω ως γυναίκα στην ψηφιακή βιομηχανία

[23:00] – Συμμετέχετε ως μαθητής ή μέντορας με το LinkUnite

Αξιολογήστε, ελέγξτε και εγγραφείτε στα Apple Podcasts

“Λατρεύω το AffiliateINSIDER’s Affiliate Marketing Podcast.” <– Αν σας ακούγεται αυτό, παρακαλούμε δώστε μας μια βαθμολογία 5 Αστέρων εδώ! Αφιερώνοντας χρόνο για να το κάνουμε αυτό, μας βοηθά να υποστηρίξουμε περισσότερα άτομα στην κοινότητά μας να αποκτήσουν πρόσβαση σε γνώσεις ψηφιακού μάρκετινγκ και συνεργατών, εκμάθηση δυνητικών πελατών από ειδικούς και μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις πιο πρόσφατες τακτικές διαδικτυακού μάρκετινγκ που βοηθούν τα προγράμματα συνεργατών και τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Κάντε κλικ εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω, κάντε κλικ για να βαθμολογήσετε με πέντε αστέρια και επιλέξτε “Γράψτε μια κριτική”. Επίσης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας δελτίο και μην χάνετε ποτέ ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες και εκπαίδευση.

Εγγραφείτε στο podcast μας ΕΔΩ!

Leave a Comment