«Για αυτό είναι η ασφάλιση»: Γιατί περισσότεροι ασφαλιστές πρέπει να μιμούνται τη μη κερδοσκοπική Insurance Alliance

Το Oak Grove Center θεωρεί την Nonprofit Insurance Alliance ως έναν αξιόπιστο ασφαλιστικό συνεργάτη και πλούσιο πόρο.

Η αναζήτηση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για προσιτή και επαρκή εμπορική ασφάλιση μπορεί να είναι δύσκολη, γι’ αυτό και ιδρύθηκε η Μη Κερδοσκοπική Ασφαλιστική Συμμαχία (NIA).

Σε αυτή τη σειρά, Risk and Insurance®Σε συνεργασία με τη NIA, μίλησε με πέντε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με ασυνήθιστα προφίλ κινδύνου και εμπνευσμένες ιστορίες για να αναλύσει τα συνοδευτικά εμπόδια στην παροχή της απαραίτητης κάλυψης με προσιτό κόστος.

Στην τελευταία δόση της σειράς, συναντήσαμε τη διευθύνουσα σύμβουλο του Oak Grove Center, Tammy Wilson.

Δείτε το Oak Grove Center

Βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, το Oak Grove Centre δημιουργήθηκε το 1989 ως ένα κέντρο περιποίησης 76 κλινών. Από τότε, ο οργανισμός έχει επεκτείνει την εμβέλειά του παρέχοντας ένα επιτόπιο σχολείο, ένα πρόγραμμα αυτισμού και μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη. Παρίσι, Καλιφόρνια. Η νεότερη προσθήκη του οργανισμού είναι «ένα παραδοσιακό πρόγραμμα κατοικίας έξι κρεβατιών για LGBTQ+ νέους ενήλικες», σύμφωνα με τον Wilson.

Εκτός από τις δικές του υπηρεσίες, το Oak Grove Centre λειτουργεί ως πάροχος συμβολαίων στην κομητεία Riverside για να βοηθήσει τους νέους να μάθουν δεξιότητες ζωής.

Κατά τη μελέτη των υπηρεσιών του οργανισμού, είναι σαφές ότι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και η προώθηση της ασφάλειας είναι δύο από τις κύριες πρωτοβουλίες του. Τι γίνεται όμως με τους κινδύνους που περιβάλλουν το έργο του;

Για αρχή, η ύπαρξη ενός οικιακού κέντρου θεραπείας δημιουργεί μια σειρά από εκθέσεις. Αυτό περιλαμβάνει τον κίνδυνο των νέων να βλάψουν το προσωπικό ή τους εαυτούς τους και την πιθανότητα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Επιπλέον, η πανδημία έχει δημιουργήσει νέους και απροσδόκητους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων ψυχικής υγείας και έκθεσης στον ιό.

Ο Wilson αναγνώρισε ότι μερικές φορές τα παιδιά θα είναι «θύματα τραύματος ή κακοποίησης», γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο κινδύνου.

Ένας πρόσθετος κίνδυνος είναι οι αξιώσεις αυτοκινήτων, επειδή η οργάνωση οδηγεί τους νέους που δεν ζουν στο οικιστικό κέντρο στο σχολείο.

Παροχή ασφάλισης στη ΝΙΑ

Καθώς ο Wilson ανέβηκε στις βαθμίδες του Oak Grove Center και τελικά έγινε Διευθύνων Σύμβουλος, εξοικειώθηκε περισσότερο με τη Μη Κερδοσκοπική Ασφαλιστική Συμμαχία και την ομάδα της. Όχι μόνο μπόρεσε ο οργανισμός να βρει με επιτυχία τη δική του ασφαλιστική κάλυψη ζωής, αλλά αγόρασε και περισσότερα από αυτό.

«Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι τα πρόσθετα οφέλη πέρα ​​από την κάλυψη [by NIA]” είπε ο Γουίλσον.

Τέτοια οφέλη περιλαμβάνουν διάφορες εκπαιδεύσεις για τον οργανισμό καθώς και διαβουλεύσεις με διαχειριστές κινδύνου. Ο Wilson είπε ότι η προσφορά ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.

«Ήμουν σε θέση να συμβουλευτώ τους διαχειριστές κινδύνου σχετικά με τις καταστάσεις των εργαζομένων», είπε. “[We have] μπορεί να έχετε προβλήματα με μια μεγάλη εταιρεία και τόσο πολύ προσωπικό. Είναι ωραίο να γνωρίζω ότι μπορώ ξεκάθαρα να διαχειριστώ το σενάριο από διαχειριστές δέσμευσης και κινδύνου που είναι ειδικοί στους τομείς τους. [They’ve] Δεν με παρέσυρε ποτέ».

Ήταν τα οφέλη και οι πόροι που παρείχε η NIA που έκαναν τον Wilson να επιστρέψει σε έναν ασφαλιστή αφού είχε πάρει την προηγούμενη μεσιτεία του σε έναν νέο μεταφορέα.

Το 2007, ο προηγούμενος μεσίτης του Oak Grove Center μετέφερε τον οργανισμό σε νέο πάροχο, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2011. Ο Wilson σημείωσε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των παρόχων, με τη διαθεσιμότητα πόρων NIA να είναι ένας από τους πιο πιεστικούς. Τελικά, ο οργανισμός συνεργάστηκε με έναν νέο χρηματιστή και αναζωπύρωσε τη συνεργασία του με τη NIA.

Και η συνεργασία του Oak Grove Center με την Alliance επέτρεψε στον οργανισμό να αναπτυχθεί και να επεκτείνει την εμβέλειά του. Στο πλευρό της οργάνωσης στάθηκε και η ΝΙΑ σε δύσκολες στιγμές.

Ο Wilson θυμήθηκε μια περίσταση όταν ο οργανισμός ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός γυμναστηρίου αναψυχής στην πανεπιστημιούπολη Oak Grove Center. Δεδομένου ότι το τίμημα της κατασκευής ήταν τεράστιο, υπήρχαν ακόμη πολλά να γίνουν όταν επρόκειτο να συγκεντρωθούν χρήματα. Δυστυχώς, το Παλμ Σπρινγκς υπέστη εφεδρεία λυμάτων που προκάλεσε πλημμύρες στο νέο γυμναστήριο.

«Όλα τα χαλιά είναι υποτυπώδη [of the gym] έπρεπε να αντικατασταθεί», είπε ο Wilson.

Ο Wilson θυμάται ότι μέσα από αυτήν την απογοητευτική και αγχωτική κατάσταση, η NIA ήταν «κατανόητη και υποστηρικτική» – ένα χέρι βοήθειας που δεν ταλαντεύτηκε ποτέ.

«Δεν κάναμε ποτέ πίσω, ειδικά για τους άτυχους [situations] αυτά είναι εκτός ελέγχου», είπε ο Γουίλσον. «Για αυτό είναι η ασφάλιση». &

Η Emma Brenner είναι υπάλληλος της Risk & Insurance. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του [email protected]

Leave a Comment