Γιατί πρέπει να αγοράσετε ασφάλεια για κατοικίδια το 2023;

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει ασφάλεια, μπορείτε να λάβετε μερική ή πλήρη αποζημίωση για πολλά είδη φροντίδας.

Getty Images


Είτε σκοπεύετε να καλωσορίσετε ένα νέο κατοικίδιο στο σπίτι σας το νέο έτος είτε εξετάζετε οικονομικές αποφάσεις και αποφάσεις υγείας για το 2023, ίσως να θέλετε να το σκεφτείτε. ασφάλιση κατοικίδιων ζώων.

Όσο διασκεδαστικό και αγάπη μπορεί να είναι ένας γονιός κατοικίδιου, μπορεί επίσης να είναι ακριβό και αγχωτικό. Ευτυχώς, ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να βοηθήσει να ελαφρύνει ένα μέρος του βάρους. Όχι μόνο μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε μεγάλους λογαριασμούς κτηνιάτρων, αλλά μπορείτε επίσης να καλύπτεστε για ένα ευρύ φάσμα φροντίδας που διαφορετικά δεν θα είχατε αναζητήσει. σκύλος, Γάταή μερικές φορές άλλα ζώαανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία κατοικίδιων ζώων.

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να επωφεληθείτε από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίδιων ζώων, ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν ηλεκτρονική προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε ασφάλεια για κατοικίδια το 2023;

Συγκεκριμένα, μπορείς να είσαι σκεφτείτε να αγοράσετε ασφάλεια για κατοικίδια ή προσαρμόστε την κάλυψη σε ένα καλύτερο σχέδιο για τις περιστάσεις σας, καθώς συχνά η ασφάλιση κατοικίδιων:

Βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων

Ένας από τους βασικούς λόγους πάρτε ασφάλεια για κατοικίδια είναι να εξοικονομήσετε χρήματα. Σε έναν ιδανικό κόσμο, ο γούνινος φίλος σας δεν θα αρρωστήσει ούτε θα έχει ατυχήματα που απαιτούν ιατρική φροντίδα. Αλλά δυστυχώς, συμβαίνει από καιρό σε καιρό και μπορεί να μην είστε έτοιμοι να πληρώσετε λογαριασμούς κτηνιάτρων αξίας χιλιάδων δολαρίων.

Έτσι, εάν έχετε ασφάλεια για κατοικίδια, μπορείτε να την αγοράσετε μερικώς ή πλήρως εξοφλημένο για πολλά είδη φροντίδας. Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το σχέδιο, αλλά ορισμένοι συνήθεις τύποι κάλυψη χειρουργικές επεμβάσεις, επείγουσες επισκέψεις κτηνιάτρου, εργαστηριακές εξετάσεις κ.λπ. περιλαμβάνει.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα σε πράγματα όπως η προληπτική φροντίδα με ορισμένα σχέδια που συχνά έρχονται ως πρόσθετο σε ένα τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για σκύλους ή γάτες. Για παράδειγμα, μια ασφαλιστική εταιρεία κατοικίδιων ζώων μπορεί να προσφέρει κάλυψη που καλύπτει πράγματα όπως ετήσιες εξετάσεις υγείας και οδοντιατρικοί καθαρισμοί με χαμηλότερο κόστος από ό,τι αν το αγοράσατε μόνοι σας.

Για παράδειγμα, η Spot Pet Insurance προσφέρει ένα πρόσθετο προληπτικής φροντίδας για 9,95 $ το μήνα ή 24,95 $. Το πρόγραμμα χαμηλού κόστους καλύπτει συνδυαστικά προληπτικά έξοδα αξίας 250 $ (για παράδειγμα, έως 100 $ για οδοντικό καθαρισμό και 20 $ για εξέταση κοπράνων), ενώ το πρόγραμμα υψηλού κόστους καλύπτει έως και 450 $ (για παράδειγμα, έως 150 $). 25 $ για καθαρισμό δοντιών και εξέταση κοπράνων).

Έτσι, εάν χρησιμοποιήσετε την πολιτική στρατηγικά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς τα ετήσια οφέλη μπορεί να αντισταθμίσουν το μηνιαίο κόστος.

Λάβετε μια δωρεάν online προσφορά από το Spot για να δείτε ακριβώς πόσο θα κοστίσει.

Παρέχει άνεση

Ένας άλλος καλός λόγος για να λάβετε ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι ότι μπορεί να προσφέρει ηρεμία στους γονείς κατοικίδιων ζώων.

Ας υποθέσουμε ότι ο σκύλος ή η γάτα σας θα αναπτύξει αργότερα καρκίνο και αντιμετωπίζετε τη δύσκολη απόφαση εάν θα πληρώσετε για τη φροντίδα, η οποία μπορεί να είναι οικονομικά αγχωτική. Με την ασφάλιση κατοικίδιων, αν κάτι καλύπτεται, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ γιατί μπορείτε να προχωρήσετε στη θεραπεία χωρίς καμία οικονομική ή ψυχική επιβάρυνση.

Ή αν έχετε σκύλο ή γάτα, μπορεί να ανησυχείτε μήπως πληγωθούν. Αν και σίγουρα δεν θέλετε να πέσουν σε ατύχημα, το να γνωρίζετε ότι έχετε κάλυψη μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε λίγο λιγότερο άγχος.

Προωθεί υγιεινές συνήθειες

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί επίσης να ενθαρρύνει υγιεινές συνήθειες, οι οποίες μπορούν να παρακινήσουν τους γονείς κατοικίδιων ζώων να φροντίσουν. Για παράδειγμα, εάν δεν έχετε πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης, δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε πράγματα όπως μια ετήσια εξέταση υγείας. Ή, εάν ανησυχείτε για το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων, μπορείτε να τις παραλείψετε ή να τις καθυστερήσετε.

Για παράδειγμα, το Fetch by The Dodo δεν προσφέρει επί του παρόντος πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης, αλλά τέτοια πράγματα προσφέρουν συνιστάται από κτηνίατρο καλύπτονται οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα για τραυματισμούς ή ασθένειες. Έτσι, μπορεί να είστε πιο διατεθειμένοι να αγοράσετε αυτές τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα εάν γνωρίζετε ότι το κόστος είναι διαχειρίσιμο.

Συμπέρασμα

Συνολικά, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίδιων ζώων μπορεί να σας βοηθήσει οικονομικά και ψυχικά διατηρώντας παράλληλα το κατοικίδιό σας υγιές. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ασφάλισης κατοικίδιων που μπορείτε να ερευνήσετε για να δείτε ποιος ταιριάζει στον προϋπολογισμό και την κάλυψή σας.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μόνο για ατυχήματα, για παράδειγμα, λόγω του χαμηλότερου κόστους, ενώ άλλοι θέλουν πιο ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίδιων ζώων που καλύπτει πράγματα όπως ασφάλιση ατυχήματος και ασθένειας ή εκπαίδευση συμπεριφοράς.

Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να δείτε εάν υπάρχει ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων που λειτουργεί καλά για την κατάστασή σας, τόσο οικονομικά όσο και από άποψη υγείας.

Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν προσφορά από την εταιρεία ασφάλισης κατοικίδιων Lemonade ή να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα για να εξερευνήσετε μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους αυτή τη στιγμή.

Leave a Comment