Γιατί η Direct Line και οι Βρετανοί έμποροι φυσικού αερίου πιστεύουν ότι ο τομέας της διαφήμισης πρέπει να είναι All In On DEI;

Τον Ιούνιο του 2021, το Σχέδιο Όλα σε Δράση καθόρισε τους τρεις κορυφαίους τομείς εστίασης για να βοηθήσει τη διαφημιστική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου να επιτύχει μεγαλύτερη ένταξη. Αυτά ακολούθησαν μια απογραφή που συγκέντρωσε δεδομένα από περισσότερους από 16.000 επαγγελματίες της διαφήμισης και του μάρκετινγκ από όλη τη χώρα. Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη σύγκριση της μελλοντικής προόδου, με τη δεύτερη απογραφή να πραγματοποιείται τον Μάρτιο.

Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι η Advertising Association, η IPA, η ISBA και η Kantar, η οποία στρατολόγησε περισσότερους από 60 πρωταθλητές από το πρώτο κύμα. Άλλες 28 εταιρείες θα συμμετάσχουν στο δεύτερο κύμα, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων όπως η British Gas και η εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Britvic, καθώς και οι αντιπροσωπείες Havas Group, MullenLowe Group και The&Partnership.

Όλες οι In Champions είναι εταιρείες που έχουν υιοθετήσει το σχέδιο δράσης. Το πρώτο κύμα των All In Champions περιελάμβανε την Google, το Channel 4 Television, την Smart Energy, την ασφαλιστική εταιρεία Direct Line, την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco, την επωνυμία οπτομέτρη Specsavers και πολλά πρακτορεία.

Μια δεύτερη απογραφή θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου, η οποία θα παρακολουθεί την πρόοδο τα δύο τελευταία χρόνια και θα μοιράζεται πρόσθετες συστάσεις για να βοηθήσει τους διαφημιστές να αναπτύξουν μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς.

Πρέπει να σηκωθείς και να μετρηθείς σε αυτή την υπόθεση. Γιατί αυτό ψάχνουν οι άνθρωποι όταν σκέφτονται για ποιον θέλουν να εργαστούν.

Jill Dougan, Διευθύντρια Μικρών Επιχειρήσεων, British Gas

Ένας από τους πρεσβευτές, ο Suman Karki, επικεφαλής μάρκετινγκ για την Direct Line Group (DLG), είπε στο Adweek: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως βιομηχανία να μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό και να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος». «Είναι απόλυτα σύμφωνο με τις φιλοδοξίες της DLG, αλλά είναι επίσης το σωστό».

Ο Karki, ο οποίος ηγήθηκε της παρουσίασης για το DLG κατά την πρώτη απογραφή, πρόσθεσε ότι η συμμετοχή στη διαδικασία έδωσε στις εταιρείες ένα «ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» για το μέλλον. Εξήγησε ότι η ολοκλήρωση της απογραφής επέτρεψε στην εταιρεία να αναθεωρήσει την προσέγγισή της για να καταλάβει πόσο καλά διαχειριζόταν την ένταξη.

Πρόσθεσε ότι η επίτευξη αποτελεσμάτων δεν είναι ούτε το τέλος της δουλειάς μιας εταιρείας, περιγράφοντάς το ως ένα διαρκές «ταξίδι» για να αναθεωρήσει τι έχουν ήδη πετύχει οι συμμετέχουσες εταιρείες και να τις βοηθήσει να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους.

«Και μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα κάνουμε, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που κάνουν άλλες επωνυμίες και μπορούμε να δούμε τι λειτουργεί και τι όχι», είπε. “

Οι εννέα προτεινόμενες ενέργειες είναι:

1-6. Βελτιώστε την εμπειρία και την εκπροσώπηση:

  • Μαύρο ταλέντο υιοθετώντας το BRiM Framework
  • Ταλέντο για άτομα με ειδικές ανάγκες αναθεωρώντας και ενημερώνοντας τους ιστότοπους της εταιρείας για να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα
  • Ταλέντο από την εργατική τάξη υιοθετώντας μια εργαλειοθήκη κοινωνικής κινητικότητας
  • Οι γυναίκες μέσω της λίστας ελέγχου Flexible First
  • Ασιατικό ταλέντο χρησιμοποιώντας έναν οδηγό που αναπτύχθηκε από την ομάδα εργασίας All In Asian
  • Ταλέντο ανώτερης ηλικίας εφαρμόζοντας την πολιτική μας για τις Κοινές Εμπειρίες

7. Στηρίζουμε την ψυχική υγεία των συναδέλφων μας. Δωρείστε και προσθέστε ετικέτα στο φιλανθρωπικό διαφημιστικό NABS.

8. Βελτιώστε την εμπειρία του ταλέντου μας LGTBQ+. Ενθαρρύνετε τη χρήση αντωνυμιών φύλου στον οργανισμό σας.

9. Βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας ταλέντων με ειδικές ανάγκες. Χρησιμοποιήστε τη λίστα ελέγχου BDF Accessible Premises.

«Θέλουμε ποικιλομορφία σκέψης και ποικιλομορφία υποβάθρου γιατί πρέπει να εκπροσωπούμε τον Βρετανό καταναλωτή. Έχουμε εκατομμύρια πελάτες στη British Gas και αν δεν έχουμε μια διαφορετική αντιπροσωπεία ή μια διαφορετική οργάνωση, δεν πρόκειται να κάνουμε αρκετά καλή δουλειά για να μιλήσουμε πραγματικά με αυτούς τους πελάτες και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους», συνέχισε. .

Η Jill Dougan, διευθύντρια μικρών επιχειρήσεων στη British Gas, εξήγησε ότι ο οργανισμός υπερασπίστηκε τις υφιστάμενες δεσμεύσεις της DEI, ενώ στοχεύει επίσης να προσελκύσει τα «λαμπρότερα και καλύτερα» ταλέντα για να εργαστούν στους συνεργάτες του.

Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που κάνουμε εμείς, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που κάνουν άλλες επωνυμίες και μπορούμε να δούμε τι λειτουργεί και τι όχι.

Suman Karki, Επικεφαλής Marketing, Direct Line Group

Ο Dougan πρόσθεσε ότι ήταν επίσης μια πρωτοβουλία στον τομέα της διαφήμισης, αφού συζήτησε τη ΔΕΗ ως θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, ενώ πρόσφερε έναν τρόπο στον κλάδο να «γιορτάσει» την πρόοδό του.

«Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, δεν είμαστε σε καμία περίπτωση εκεί που πρέπει να είμαστε», είπε από τον κλάδο. «Πρέπει να σηκωθείς και να βασιστείς σε αυτά τα πράγματα. Γιατί όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για ποιον θέλουν να δουλέψουν, αυτό ακριβώς αναζητούν».

Leave a Comment