Γερουσιαστής Τόρες: Οι κάτοικοι της Φλόριδας χρειάζονται βοήθεια, όχι ασφαλιστικές εταιρείες

Κάθε μέρα στην Κεντρική Φλόριντα, το γραφείο μας ακούει από ψηφοφόρους που αντιμετωπίζουν πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή τους. Ακούω ανησυχίες για το αυξανόμενο κόστος κοινής ωφέλειας από ανύπαντρες μητέρες που αγωνίζονται να αντέξουν οικονομικά τη φροντίδα των παιδιών και ηλικιωμένους που ζουν με σταθερό εισόδημα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών αναγκάζονται να επιλέξουν ανάμεσα στο να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να κρατήσουν στέγη πάνω από το κεφάλι τους.

Ακούμε πολλά για την ελευθερία στην πολιτεία της Φλόριντα, αλλά συχνά οι καθημερινοί άνθρωποι δεν έχουν την ελευθερία που τους αξίζει για να πετύχουν την εκδοχή του Αμερικανικού ονείρου, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά εργάζονται και πόσο κάνουν το σωστό. κάτι για τις οικογένειές τους. Οι κάτοικοι της Φλόριντα θα πρέπει να μπορούν να εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους να κάνει ό,τι είναι σωστό για αυτούς, αλλά για άλλη μια φορά όσοι έχουν την εξουσία στην πολιτεία μας τάχθηκαν στο πλευρό των εταιρικών χορηγών τους για να μειώσουν το κόστος που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει όσους αγωνίζονται να προχωρήσουν.

Δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν που διαβάζει αυτό ότι το κόστος στέγασης στην Κεντρική Φλόριντα είναι πολύ υψηλό. Μόνο τον περασμένο χρόνο, τα ενοίκια στο Ορλάντο έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 20% σε μια περιοχή που πληρώνει στους εργαζόμενους τους χαμηλότερους μέσους ωρομίσθιους από κάθε μεγάλο αμερικανικό μετρό.

Μία από τις μεγαλύτερες αιτίες αυτής της κρίσης προσιτών κατοικιών είναι το αστρονομικό κόστος της ασφάλισης ακινήτων στη Φλόριντα, το οποίο επηρεάζει όχι μόνο τους ιδιοκτήτες κατοικιών, αλλά και τους ενοικιαστές, οι οποίοι οι ιδιοκτήτες μετακυλίουν αυτά τα έξοδα σε αυτούς όταν ανανεώνονται οι μισθώσεις τους. Σε μια πολιτεία όπου το κόστος της ασφάλισης περιουσίας είναι τριπλάσιο από τον εθνικό μέσο όρο και τα ποσοστά έχουν υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτό απλά δεν είναι βιώσιμο.

Δύο φορές τον περασμένο χρόνο, οι νομοθέτες σας κλήθηκαν στο Tallahassee για ειδικές συνεδριάσεις για να προσπαθήσουν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, και δύο φορές τώρα, έχουν εγκριθεί μεταρρυθμίσεις που βάζουν τις ανάγκες του ασφαλιστικού κλάδου πάνω από το χαμηλότερο κόστος για τους καταναλωτές. Τον Μάιο, το νομοθετικό σώμα παρείχε 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια σε ιδιωτικούς ασφαλιστές χωρίς να εγγυηθεί χαμηλότερα επιτόκια, παρά τις καλύτερες προσπάθειες των πρώτων νομοθετών που πιέζουν για αλλαγές που θα μείωναν τα ασφάλιστρα και θα βοηθούσαν στη σταθεροποίηση της αγοράς. .

Τώρα, κατά την πρόσφατη ειδική συνεδρίασή μας, εγκρίθηκε ένα πακέτο που όχι μόνο θα παρείχε στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες άλλα 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε χρήματα από τους φορολογούμενους, αλλά θα καθιστούσε επίσης πιο δύσκολο για τους ασφαλισμένους να μηνύσουν όταν οι αξιώσεις τους απορρίπτονται εσφαλμένα. Όσοι αναρρώνουν από την καταστροφή του τυφώνα Ian παλεύουν ήδη με τους ασφαλιστικούς παρόχους για τα χρέη τους και οι γείτονές μας στο Panhandle που επλήγησαν από τον τυφώνα Michael δεν έχουν ακόμη πληρώσει τις απαιτήσεις τους. Είναι γελοίο που θα διευκολύνουμε αυτούς τους κακούς ηθοποιούς να συνεχίσουν να ξεριζώνουν τους Floridian ενώ θα το κάνουμε δύσκολο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το σχέδιο θα αναγκάσει τα άτομα με φθηνότερα προγράμματα ασφάλισης Πολίτη να πληρώσουν 20% περισσότερα στην αγορά ιδιωτικών ασφαλίσεων. Για ανθρώπους όπως η 85χρονη πεθερά μου, που στράφηκε στους Πολίτες ως έσχατη λύση επειδή ακυρώθηκε το προηγούμενο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, αυτό θα είναι ένα βάρος που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Οι ηγέτες στη Φλόριντα θα μπορούσαν να αναζητήσουν λύσεις που θα χαμηλώνουν τα επιτόκια, θα κυριαρχούν σε υπέρογκους μισθούς για τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών και θα τερματίζουν την ύπουλη πρακτική της χρήσης θυγατρικών εταιρειών για απόκρυψη κερδών. Αντίθετα, επέλεξαν ένα μονοπάτι που έλεγχε κάθε πλαίσιο στη λίστα επιθυμιών του ασφαλιστικού κλάδου, ενώ οι πραγματικοί ψηφοφόροι μας, οι σκληρά εργαζόμενοι κάτοικοι της Φλόριντα και όσοι κερδίζουν μια ασφαλή σύνταξη, είχαν κολλήσει με τον λογαριασμό.

Δεν είναι δίκαιο, δεν είναι σωστό και δεν είναι αυτό που αξίζεις από την πολιτειακή σου κυβέρνηση. Καθώς η αγορά ασφάλισης ακινήτων της Φλόριντα συνεχίζει να καταρρέει, θυμηθείτε ποιος παλεύει για εσάς και ποιος παλεύει για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που κάνουν το κράτος μας απρόσιτο για τους ανθρώπους που ζουν εδώ.

Ο γερουσιαστής Victor Torres εκπροσωπεί την 25η Περιφέρεια, η οποία καλύπτει όλη την Osceola και τμήματα των κομητειών Orange.

Leave a Comment