Αύξηση των ασφαλίστρων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: kWh Analytics συνεργάζεται με την Aspen Insurance για την έναρξη της ασφάλισης ακινήτων

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)– Η KWh Analytics, ο ηγέτης του κλάδου στην Κλιματική Ασφάλιση, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της πολυαναμενόμενης ασφάλισης ακινήτων για περιουσιακά στοιχεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με δυνητικό συνεργάτη την Aspen Insurance. Αυτό το νέο προϊόν, το οποίο παρέχει προστασία από φυσικές ζημιές για έργα ηλιακής ενέργειας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει τις απαραίτητες δυνατότητες στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο σε μια εποχή που οι παραδοσιακοί μεταφορείς αυξάνουν τον κίνδυνο χαρτοφυλακίου.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν μειωμένα όρια και σημαντικές αυξήσεις κόστους για τους ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων, απαιτώντας νέες λύσεις για τη διαχείριση κινδύνων και την αναδοχή. Η kWh Analytics Property Insurance αξιοποιεί τη βάση δεδομένων ακινήτων της kWh Analytics με περισσότερα από 300.000 περιουσιακά στοιχεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να βελτιώσει τον κίνδυνο ιδιοκτησίας και την αξιολόγηση κινδύνου για τα ανανεώσιμα περιουσιακά στοιχεία.

«Η μετάβαση σε μια οικονομία χωρίς άνθρακα είναι η μεγαλύτερη μακροοικονομική επανάσταση της γενιάς μας και η ασφάλιση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση του μέλλοντός της. Αναγνωρίζοντας ότι αυτός ο μετασχηματισμός απαιτεί μια νέα προσέγγιση για την τιμολόγηση, τη διαχείριση και τελικά τον μετριασμό των νέων κινδύνων της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων καθαρής ενέργειας, η kWh Analytics δεσμεύεται να αναλαμβάνει προϊόντα που επιτρέπουν τη χρηματοδότηση ανανεώσιμων πόρων», δήλωσε ο Jason Kaminski, Διευθύνων Σύμβουλος της kWh Analytics. . “Το νέο μας προϊόν real estate είναι μια φυσική επέκταση της πλατφόρμας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Aspen για να το φέρουμε στην αγορά, καθώς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα μας για να βελτιώσουμε την τιμολόγηση των προϊόντων μεταφοράς κινδύνου”.

«Η Aspen συνεργάζεται μόνο με διαχειριστές προγραμμάτων υψηλότερης ποιότητας που μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικά προϊόντα στη βάση πελατών μας», δήλωσε ο Josh Jennings, Επικεφαλής Προγραμμάτων Εσωτερικής Ναυτιλίας και Περιουσίας στην Aspen Insurance. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την kWh Analytics και τις δυνατότητες αναδοχής βάσει δεδομένων για να επεκτείνουμε τις προσφορές μας για πελάτες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να υποστηρίξουμε την ενεργειακή μετάβαση. «Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας που συμπληρώνει τις υπάρχουσες ασφαλιστικές μας προσφορές ακινήτων».

Εκτός από τα ασφαλιστικά προϊόντα, η kWh Analytics χρησιμοποιεί δεδομένα για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών σχεδιασμού. Αξιολογώντας ιστορικά επιχειρησιακά δεδομένα, η εταιρεία είναι σε θέση να εντοπίσει τους πιο συνηθισμένους τρόπους αστοχίας μεταξύ των υφιστάμενων ηλιακών φωτοβολταϊκών έργων. Τα ευρήματα που ενσωματώνονται στην αναδοχή ασφάλισης ακινήτων θα διαδοθούν στους πελάτες της εταιρείας και ευρέως σε κατασκευαστές, χειριστές, εταίρους μεταφορέων και επενδυτές για να τροφοδοτήσουν τη μελλοντική ανάπτυξη έργων βιώσιμης ηλιακής ενέργειας.

Σχετικά με την Aspen Insurance Holdings Limited

Η Aspen παρέχει αντασφαλιστική και ασφαλιστική κάλυψη σε πελάτες σε διάφορες εγχώριες και παγκόσμιες αγορές μέσω των θυγατρικών και γραφείων της που ανήκουν εξ ολοκλήρου στην Αυστραλία, τις Βερμούδες, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, το Aspen ανέφερε 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικό ενεργητικό, 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικά αποθεματικά, 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικά ίδια κεφάλαια μετόχων και 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Οι θυγατρικές της Aspen που λειτουργούν περιλαμβάνουν την AM Best Company Inc. από το “A” (“Excellent”) και το “A-” (Strong) από την Standard & Poor’s Financial Services LLC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Aspen, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.aspen.co.

ΠΕΡΙ KWh Analytics

Η kWh Analytics είναι κορυφαίος πάροχος ασφάλισης για το κλίμα για περιουσιακά στοιχεία μηδενικού άνθρακα. Χρησιμοποιώντας μια ιδιόκτητη βάση δεδομένων με πάνω από 300.000 λειτουργικά περιουσιακά στοιχεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η kWh Analytics χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα απόδοσης έργων και εμπειρία δεκαετιών για τη σύνταξη μοναδικών προϊόντων μεταφοράς κινδύνου για λογαριασμό ασφαλιστικών συνεργατών. Το kWh Analytics αναγνωρίστηκε πρόσφατα στη λίστα ESGFinTech100 της FinTech Global για καινοτομίες ασφάλισης δεδομένων και κλίματος. Η ασφάλεια παραγωγής Solar Revenue Put παρέχει προστασία χαμηλού κινδύνου και ανοίγει τους προτιμώμενους όρους χρηματοδότησης, ενώ η Ασφάλιση Ακινήτων προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη έναντι φυσικών ζημιών. Ασφαλίζοντας περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία μέχρι σήμερα, αυτές οι προσφορές στοχεύουν στην περαιτέρω αποστολή της kWh Analytics να παρέχει την καλύτερη ασφάλιση για το κλίμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.kwhanalytics.com/ συνδεθείτε και ακολουθήστε μας στο LinkedIn Κελάδημα.

Leave a Comment