Αφού οι μαζικοί ψηφοφόροι ενέκριναν μια ερώτηση για το ψηφοδέλτιο, ο διακανονισμός οδοντιατρικής ασφάλισης υπογράφηκε σε νόμο

ΕΡΩΤΗΣΗ 2. ΕΠΙΜ.: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ. Η KATIE THOMPSON του NEWSCENTER 5 ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. KATIE BOLLOT 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Η ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΕΙ ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 83 τοις εκατό των ασφαλίστρων σε ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ. >> ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. KATIE THE YES CAMPAIGN, ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ: ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ WINCHESTER DOT DOCTOR DR. MO RIZHALLAH, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. >> ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 2 ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΑ ότι Η ΕΡΩΤΗΣΗ 2 ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ. CT ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΡΙΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ DELTA DENTAL, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕ ΤΑ Ασφάλιστρα ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΗ. >> ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΟΥΣΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΑ Ασφάλιστρα. >> ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ DOT. ΚΑΙΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΣ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΛΛΟΝΟΥΝΤΑΙ. >> ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΟΝΤΩΝ. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ OBAMACARE. KT: — KATIE: ΝΑΙ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ. >> Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ Ασφάλιστρα ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΤΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ.

Το νομοσχέδιο για την οδοντιατρική ασφάλιση υπογράφηκε σε νόμο αφού οι ψηφοφόροι της Μασαχουσέτης ενέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία την ερώτηση για το ψηφοδέλτιο

Ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας Γουίλιαμ Φ. Γκάλβιν υπέγραψε την Τετάρτη τα έγγραφα που απαιτούνται για την κωδικοποίηση της Ερώτησης 2, του Ρυθμιστικού Νόμου για την Οδοντιατρική Ασφάλιση, που εγκρίθηκε από τους ψηφοφόρους στις Κρατικές Εκλογές του 2022. Η ερώτηση 2 ήταν η πιο δημοφιλής υποχρεωτική ερώτηση σε αυτές τις εκλογές, με την ερώτηση του ψηφοδελτίου να λαμβάνει το 71,6% των ψήφων. Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2024. Μόλις εγκριθεί, θα ρυθμίσει τα ποσοστά οδοντιατρικής ασφάλισης, απαιτώντας από τις εταιρείες να δαπανούν τουλάχιστον το 83% των ασφαλίστρων για οδοντιατρικά κόστη και βελτίωση της ποιότητας των μελών αντί για διοικητικά έξοδα. Ο νόμος, ο πρώτος του είδους του, θεωρείται πρότυπο για οδοντιατρικές ομάδες σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του νόμου, ο Γραμματέας Galvin ενώθηκε από εκπροσώπους της Οδοντιατρικής Εταιρείας της Μασαχουσέτης.

Ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας Γουίλιαμ Φ. Γκάλβιν υπέγραψε έγγραφα την Τετάρτη για την κωδικοποίηση του νόμου υπ’ αριθ.

Η ερώτηση 2 ήταν το δημοφιλέστερο ψηφοδέλτιο σε αυτές τις εκλογές, συγκεντρώνοντας τις ψήφους του 71,6% όσων ψήφισαν.

Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2024. Μόλις εγκριθεί, θα ρυθμίσει τα ποσοστά οδοντιατρικής ασφάλισης, απαιτώντας από τις εταιρείες να δαπανούν τουλάχιστον το 83% των ασφαλίστρων για οδοντιατρικά κόστη και βελτίωση της ποιότητας των μελών αντί για διοικητικά έξοδα.

Ο νόμος, ο πρώτος του είδους του, θεωρείται πρότυπο για οδοντιατρικές ομάδες σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του νόμου, ο Γραμματέας Galvin ενώθηκε από εκπροσώπους της Οδοντιατρικής Εταιρείας της Μασαχουσέτης.

Leave a Comment