Αυτοί οι Ισπανόφωνοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι υποστηρίζουν τις μελλοντικές γενιές μέσω της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας

ενώΠολλάΙσπανικά Οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι Καραϊβικής, Νοτιοαμερικανικής ή Μεξικανικής καταγωγής, αντιπροσωπεύοντας χιλιάδες ταυτότητες μέσα στην ευρύτερη κοινότητα. Γι’ αυτό το Capital One γιορτάζει τους ανθρώπους που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πανέμορφου πανεθνικού μωσαϊκού μέσα από νέα μοτίβα προοπτικής, γλωσσικά σκέλη και στρώματα κληρονομιάς.

Ο Δρ. Antonio R. Flores: Εκπαίδευση για Όλους

Όταν ο γιατρός Αντόνιο Φλόρες έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία 25 ετών, δεν μιλούσε πολύ αγγλικά. Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να μάθει μια δεύτερη γλώσσα, ο Flores απέκτησε μεταπτυχιακό και Ph.D. Αργότερα έγινε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ισπανικής Ένωσης Κολλεγίων και Πανεπιστημίων (HACU).

Η αποστολή του HACU είναι να υποστηρίξει την επιτυχία των Ισπανών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω 488 κολεγίων, πανεπιστημίων και σχολικών περιοχών που βρίσκονται σε 35 πολιτείες, την Περιφέρεια της Κολούμπια, το Πουέρτο Ρίκο και 9 χώρες στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Ο σύλλογος ελπίζει να καλλιεργήσει την επόμενη γενιά διαφορετικών ηγετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές μπορούν να βρουν μια διαφορετική κοινότητα στις πανεπιστημιουπόλεις των κολεγίων.

Το 2022, το HACU δέχτηκε 39 φοιτητές στην τέταρτη κοόρτη της Ακαδημίας Ηγεσίας, ένα πρόγραμμα που προετοιμάζει επαγγελματίες για ηγετικούς ρόλους σε όλο το φάσμα των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με εστίαση στα HSIs (Ισπανικά ιδρύματα που εξυπηρετούν) και στα αναδυόμενα HSI.

Μια ομάδα φίλων βγάζει μια selfie σε μια πανεπιστημιούπολη.

Μια ομάδα φίλων βγάζει μια selfie σε μια πανεπιστημιούπολη.

Μια ομάδα φίλων βγάζει μια selfie σε μια πανεπιστημιούπολη.

“Οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους στα ιδρύματα που εξυπηρετούν τους Ισπανούς είναι φοιτητές πρώτης γενιάς”, είπε ο Flores. «Για μένα, αυτό σημαίνει ότι ήδη πρωτοστατούν και δίνουν τον τόνο για τις μελλοντικές γενιές. Έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε μέσω πρακτικής άσκησης και προγραμμάτων ηγεσίας, και δεσμευόμαστε να το κάνουμε έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε πολλούς άλλους που μπορεί να είναι λιγότερο τυχεροί από τους ίδιους».

Η αύξηση της εκπροσώπησης διαφορετικών δασκάλων και ηγετών στην εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να οικοδομήσουν πολιτιστική κατανόηση και, κατά συνέπεια, να βελτιώσουν την ακαδημαϊκή επίδοση. Ο Φλόρες ελπίζει να αποφοιτήσει τελικά από το κολέγιο βοηθά τις αποδοχές και την απασχόληση των μαθητών.

Marla Bilonick: The Entrepreneurial Mindset

Η Marla Bilonick, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του National Association of Latino Community Asset Builders (NALCAB), είναι ένα άλλο παράδειγμα ηγέτη που υποστηρίζει την κοινότητά της. Πάντα τον ενδιέφερε το επιχειρηματικό πνεύμα και το πώς διαφορετικά περιβάλλοντα και συστήματα υποστήριξης μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να πετύχουν ή να αποτύχουν. Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάκαμψης μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ανέπτυξε αυτή την αντίληψη δουλεύοντας με μικρές επιχειρήσεις και ανακαλύπτοντας ότι ακόμη και οι καλύτερες από αυτές δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν χωρίς τους απαραίτητους πόρους. Αυτό τροφοδότησε το πάθος του για την οικονομική ανάπτυξη της κοινότητας, η οποία τελικά τον οδήγησε να επιβλέπει το NALCAB.

Το NALCAB είναι ένα εθνικό δίκτυο από σχεδόν 200 οργανώσεις που καθοδηγούνται από αποστολές και απλώνονται σε 45 πολιτείες, την Ουάσιγκτον, DC και το Πουέρτο Ρίκο. Αποστολή του: να λύσει το πρόβλημα της οικονομικά προσιτής στέγασης, να επενδύσει σε μικρές επιχειρήσεις και γειτονιές λατίνων, να παρέχει οικονομική κατάρτιση, να υποστηρίξει μεταρρυθμίσεις πολιτικής για την προώθηση της φυλετικής και οικονομικής δικαιοσύνης, να υποστηρίξει οικονομικά προσιτές κατοικίες και να παρέχει οικονομικές συμβουλές για πίστωση κατασκευής και ιδιοκτησία σπιτιού.

Μια ομάδα ανθρώπων που κρατούν τις γροθιές τους μαζί.

Μια ομάδα ανθρώπων που κρατούν τις γροθιές τους μαζί.

Μια ομάδα ανθρώπων που κρατούν τις γροθιές τους μαζί.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι σκόπιμος όταν εξυπηρετώ τις κοινότητες των Λατίνων και τα μέλη της κοινότητας όπου βρίσκεται το δίκτυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών NALCAB», είπε ο Bilonick. «Η λατινική οικονομική μηχανή είναι πολύ δυνατή. «Αν θέλετε να τονώσετε την οικονομία των ΗΠΑ, θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτή την κοινότητα».

Ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του NALCAB, ο Bilonick υποστηρίζει τους οργανισμούς-μέλη στην πρόσβαση σε χρηματοδότηση, μη κερδοσκοπικούς πόρους και επαγγελματική ανάπτυξη για τη δημιουργία ακμάζων κοινοτήτων. Αλλά συνεχώς «ακούει το έδαφος» και ακούει τις οργανώσεις-μέλη να συζητούν τις τοπικές ανάγκες των οικογενειών χαμηλού και μέτριου εισοδήματος και των ανθρώπων που εξυπηρετούν.

«Αυτές τις μέρες, μου αρέσει να παίρνω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ από άλλους ανθρώπους, επειδή βλέπω υπέροχες ιδέες να υπάρχουν έξω από εμένα», είπε ο Bilonick. «Η συγκέντρωση ως ομάδα για να συνδέσει οργανισμούς και να ακούσει τις ανησυχίες τους επιτρέπει στο NALCAB να επηρεάσει τον προγραμματισμό από την κυβέρνηση και τα εμπορικά επιμελητήρια».

Capital One: Παροχή περισσότερης υποστήριξης

Ως μέρος της ολοκληρωμένης υποστήριξης του Capital One στην αποστολή του HACU, το HACU περιλαμβάνει μια επιχορήγηση για την παροχή ηγετικών εμπειριών για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (FIU) και το Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο, τη διοίκηση και τους διαχειριστές Mayagüez (UPRM) για να καλύψουν τα κενά προετοιμασίας σταδιοδρομίας για προπτυχιακούς φοιτητές. . Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης τις προσπάθειες του NALCAB σε τρεις ξεχωριστές εθνικές πρωτοβουλίες ως μέρος της αποστολής του NALCAB για την προώθηση της οικονομικής κινητικότητας για τις λατίνοι κοινότητες.

“[The] το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο δεν είναι απαραίτητα τα χρήματα, αλλά οι άνθρωποι», δήλωσε ο Flores της υποστήριξης του Capital One. «Αν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους για τα σωστά προβλήματα ηγεσίας, έχεις την ευκαιρία να πετύχεις».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υποστήριξη της Capital One προς την ισπανόφωνη κοινότητα και άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες εδώ.

Αυτό το άρθρο πληρώθηκε από την Capital One και δημιουργήθηκε από την επώνυμη δημιουργική ομάδα της HuffPost. Το συντακτικό προσωπικό της HuffPost δεν συμμετείχε στη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.

Leave a Comment