Αυξάνεται με CAGR 4,24% κατά την περίοδο 2022-2027, η παγκόσμια αγορά ταινιών γραφικών καθοδηγείται από την αύξηση των επενδύσεων στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση και την αυξανόμενη υιοθέτηση ταινιών γραφικών στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, λέει η Mordor Intelligence.

Πηγή – Intelligence of Mordor

Hyderabad, 25 Ιανουαρίου 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Ένα από τα βασικά στοιχεία που καθοδηγούν τις θετικές προοπτικές για την αγορά είναι η σημαντική παγκόσμια ανάπτυξη του διαφημιστικού τομέα. Οι κατασκευαστές και οι έμποροι λιανικής χρησιμοποιούν συχνά ταινίες γραφικών για διαφημιστικές καμπάνιες για να παράγουν δυναμικά αυτοκίνητα, πανό και αφίσες για παράθυρα και τοίχους και για να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό. Αντίστοιχα, η αγορά επεκτείνεται λόγω της αυξανόμενης επιλογής γραφικών περιτυλίξεων που αλλάζουν χρώμα για αυτοκίνητα από τους καταναλωτές. Λόγω της πανδημίας COVID-19, έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην εφαρμογή ταινιών γραφικών με πρόσθετες ιδιότητες όπως αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Η αύξηση της ζήτησης για αυτά τα προϊόντα μπορεί να αναγκάσει τους κατασκευαστές να προσαρμόσουν τις διαδικασίες λειτουργίας τους, βοηθώντας παράλληλα τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν κέρδη, ειδικά στην Ευρώπη και την Ασία.

Η Ευρώπη αναμένεται να ηγηθεί της αγοράς ταινιών γραφικών καθώς η αγορά στην περιοχή αναπτύσσεται με σημαντικό ρυθμό λόγω της αύξησης της χρήσης μεμβρανών στο περιτύλιγμα οχημάτων και της παρουσίας επιφανών και αναδυόμενων παραγόντων της αγοράς κάνει την περιοχή. λέει ο Ashish Gautam, Διευθυντής Έρευνας στο Mordor Intelligence, έναν κόμβο καινοτομίας. Επιπλέον, η Γερμανία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στην περιοχή λόγω της κυριαρχίας της στον κλάδο της εκτύπωσης και της υιοθέτησης των πλαστικών φιλμ. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κυριαρχία της χώρας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας προσελκύει πωλητές της περιφερειακής αγοράς.

Επιπλέον, τα φιλμ γραφικών γίνονται μάρτυρες αυξανόμενης υιοθέτησης για την προστασία των επικαλύψεων αυτοκινήτων και οι πωλητές επικεντρώνονται στην παροχή μεμβρανών για τέτοιες εφαρμογές. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2022, η RODIM, η μάρκα προϊόντων που σχετίζεται με τη βαφή της BASF, κυκλοφόρησε μια νέα αόρατη θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) Paint Protection Film (PPF) στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Παρέχει ευέλικτη και μακροχρόνια προστασία για τις επιστρώσεις αυτοκινήτων. Η εταιρεία λάνσαρε αυτήν την ταινία ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες της στην Κίνα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο οδηγεί επίσης στην υιοθέτηση ταινιών γραφικών στο λιανικό εμπόριο. Επίσης, οι πάροχοι ηλεκτρονικού εμπορίου προσαρμόζουν την ψηφιακή εκτύπωση που χρησιμοποιεί εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων (VDP) για έγχρωμα κείμενα ή προσθέτει βερνίκια σε τμήματα κειμένου ενός έντυπου προϊόντος. Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά τη διείσδυση των διαδικτυακών αγορών. Η ευρεία υιοθέτηση ταινιών γραφικών ή περιτυλίξεων σε οχήματα οφείλεται στην ανάγκη για προστασία, διαφημιστικούς σκοπούς και για καλύτερη εμφάνιση στα οχήματα. Επίσης, σύμφωνα με την Ένωση Υπαίθριας Διαφήμισης της Αμερικής (OAAA), ένα περιτύλιγμα αυτοκινήτου μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ 30.000 και 80.000 εμφανίσεις την ημέρα. Η τοποθέτηση γραφικών σε ένα αυτοκίνητο είναι ένα φθηνότερο διαφημιστικό εργαλείο από άλλες μορφές διαφήμισης. Σύμφωνα με την American Outdoor Advertising Association, τα περιτυλίγματα αυτοκινήτων κοστίζουν 0,15 $ ανά χίλιες εμφανίσεις (CPM). Αντίθετα, οι διαφημιστικές πινακίδες κοστίζουν 1,78 δολάρια, το ραδιόφωνο κοστίζει 5,92 δολάρια και οι κύριες τηλεοπτικές διαφημίσεις κοστίζουν 20,54 δολάρια. Έτσι, το χαμηλό κόστος της διαφήμισης οδηγεί στην ανάπτυξη της μελετώμενης αγοράς στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Επιπλέον, η αυξανόμενη πρόοδος στις τεχνολογίες εκτύπωσης και η αυξανόμενη υιοθέτηση της ψηφιακής εκτύπωσης υποδηλώνουν μια αλλαγή παραδείγματος στην αγορά από την παραδοσιακή εκτύπωση σε πιο προηγμένη εκτύπωση με σύγχρονες τεχνολογίες. Επιπλέον, η δυνατότητα ανακύκλωσης μεμβρανών γραφικών από πολυπροπυλένιο, το οποίο αποτελείται κυρίως από στρώματα πολυαιθυλενίου, ενθαρρύνει περαιτέρω τους περιφερειακούς φορείς να επενδύσουν σε προηγμένες μονάδες παραγωγής.

Σχετικά με τη Mordor Intelligence –

Η Mordor Intelligence είναι μια εταιρεία πληροφοριών αγοράς και συμβούλων. Στη Mordor Intelligence, πιστεύουμε στην πρόβλεψη των επιπτώσεων της πεταλούδας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ή να επηρεάσουν σημαντικά τη δυναμική της αγοράς. Ρίξτε μια ματιά στην παγκόσμια αγορά γραφικών ταινιών ή ζητήστε μια πιο προσαρμοσμένη αναφορά.

CONTACT: Company Name: Mordor Intelligence Private Limited Contact Person: Abhishek Email: [email protected] Phone: +1 617-765-2493 Address:5th Floor, Rajapushpa Summit, Nanakramguda Rd, Financial District, Gachibowli City: Hyderabad State: Telangana 500008 Country: India

Leave a Comment