Ασφαλιστικά QBs Chicago Bears μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο σύνταξης

Οι Chicago Bears δεν θα σχεδιάσουν τον αντικαταστάτη του Justin Fields φέτος. Έπαιξε αρκετά καλά ώστε να εγγυάται μια τρίτη σεζόν το 2022, και η ομάδα έχει άφθονο χώρο για καπάκια αλλού. Ωστόσο, καμία παράβαση για τον GM Ryan Poles, ο οποίος προστέθηκε στη θέση αργότερα στο ντραφτ. Ονομάστε την ασφάλεια. Ονομάστε το έργο ανάπτυξης ή βάθος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι κακό να ρίξετε μια ευκαιρία σε μια προοπτική ότι η ομάδα μπορεί να έχει την ικανότητα να επιβιώσει στο πρωτάθλημα μακροπρόθεσμα. Εάν ο Fields δεν μπορεί να σημειώσει πρόοδο, όπως φοβούνται πολλοί ειδικοί, με ό,τι τύχη, θα μπορούσε να είναι μια οπισθοδρόμηση.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει έλλειψη τέτοιων επιλογών φέτος. Αυτό που μπορεί να λείπει από αυτήν την κλάση πρόχειρου σε αληθινή δύναμη αστεριών, αναπληρώνει σε βάθος. Θα υπάρχουν κάποιες βιώσιμες επιλογές για τους Bears όταν ξεκινήσει η τρίτη ημέρα. Έχουν δύο επιλογές 4ου και δύο 5ου γύρου. Αυτό χρησιμεύει ως ιδανική περιοχή για να κάνουν ένα υπολογισμένο τζόγο στην QB. Πέντε πρέπει να δείτε.

Οι Chicago Bears θα πρέπει να ρίξουν μια προσεκτική ματιά σε αυτά τα QB.

Χέντον Χούκερ (Τενεσί)

Έχει γίνει λόγος για τον Χούκερ που πλησιάζει το καθεστώς του 1ου γύρου με το πώς παίζει τη σεζόν του 2022. Ήταν η πρώτη φορά από το 2006 που ξεπέρασε τη γραμμή stat και κέρδισε την πανίσχυρη Αλαμπάμα. 58 touchdowns και πέντε κοψίματα σε 24 παιχνίδια στην SEC δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Έχει επίσης αρκετή κινητικότητα για να φτάσει κατά μέσο όρο 500-600 γιάρδες. Δυστυχώς, το σχισμένο του ACL σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος, αν όχι όλη, τη σεζόν NFL του 2023. Αυτό δεν θα ταιριάζει σε πολλές ομάδες. Ιδανικό για το Σικάγο. Μπορούν να τον κρατήσουν στη λίστα για ένα χρόνο όσο ερευνούν το Fields. Αν συνεχίσει να αγωνίζεται, το 2024 περιμένει ένα ταλέντο στον 1ο γύρο. Έχει το μέγεθος, την κινητικότητα και την ακρίβεια που αναζητάτε.

Jake Haener (Πολιτεία Φρέσνο)

Κάποιοι τον βλέπουν ως έναν άλλο Μπροκ Πέρντι. Δεν έχει το μέγεθος ή τη δύναμη των χεριών που αναζητάτε, αλλά ο συνδυασμός της σωματικής του ισορροπίας, της ευφυΐας και της ακρίβειας του επιτρέπει να κάνει τα περισσότερα από τα απαραίτητα σουτ σε οποιαδήποτε επίθεση. Έχει τον χρόνο και την ικανότητα να παίζει σε ρυθμική επίθεση γνωρίζοντας πού και πότε θα ανοίξουν οι δέκτες. Παρά τα όσα λένε οι βιαστικοί αριθμοί του, η κινητικότητά του είναι επίσης σταθερή. Η απόδοσή του την περασμένη σεζόν κόντρα στην εξαιρετικά ανώτερη πολιτεία του Όρεγκον αποδεικνύει την ικανότητά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Clayton Tune (Χιούστον)

Από πολλές απόψεις, ο Tune είναι το αντίθετο του Fields ως πασαδόρος. Του λείπει η δύναμη του χεριού ή η βαθιά ακρίβεια της μπάλας, αλλά είναι καλύτερος στην πλοήγηση στην τσέπη ενώ σουτάρει με συγχρονισμό και ακρίβεια. Επεξεργάζεται τα πάντα πολύ καλά, κινούμενος γρήγορα για να βρει τον ανοιχτό άντρα. Θα πάρει ό,τι του δίνει η άμυνα και θα συγκεντρώσει θετικά παιχνίδια. Είναι επίσης αθλητικός, ένας βιαστικός 500 γιάρδων του 2022. Η ηγεσία του λάμπει στα μεγάλα παιχνίδια, όπως αποδεικνύεται από δύο νίκες σε μπολ, και οι δύο χρειάζονται ράλι 4ου τριμήνου.

Στέτσον Μπένετ (Γεωργία)

Μερικοί τύποι ξέρουν πώς να κερδίζουν. Οι άνθρωποι θα μιλούν για αυτόν που παίζει σε ένα φορτωμένο ρόστερ, αλλά το γεγονός είναι ότι η Τζόρτζια δεν κερδίζει διαδοχικά εθνικά πρωταθλήματα χωρίς ο Μπένετ να βγάζει τα απόλυτα χρήματα όταν οι μάρκες είναι χαμηλές. Δεν είναι αρκετά μεγάλος. Δεν έχει αρκετά δυνατό χέρι. Είναι πολύ μεγάλος. Ωστόσο, ο τύπος κάνει παιχνίδια. Πετά με μεγάλη ακρίβεια και προσμονή, δουλεύει καλά από την τσέπη και μπορεί να τρέξει όταν τον καλέσουν. Ο Μπένετ δεν είναι ο Τζο Μπάροου. Ωστόσο, δεν είναι επίσης ο τύπος του αμυντικού στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.

Tyson Bagent (Shepherd)

Κάθε χρόνο υπάρχει μια μικρή σχολική προοπτική που φέρνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Ο Μπάτζεντ είναι αυτός ο τύπος. Τα 17.000 γιάρδες του και τα 171 touchdown του ξαναέγραψαν τα βιβλία ρεκόρ. Και όλα αυτά δεν έγιναν χάρη σε ένα έξυπνο σχέδιο. Η δύναμη του χεριού του δεν είναι φυσιολογική για έναν στρατηγό της Division II. Η μπάλα βγαίνει με φερμουάρ και η ακρίβειά της δεν είναι κακή. Η κινητικότητα δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να κινηθεί, αγοράζοντας χρόνο. Η μεγάλη ανησυχία μαζί του, όπως και με κάθε QB σε αυτό το επίπεδο, είναι ότι το επίπεδο NFL μπορεί να χειριστεί μια σημαντική αύξηση στην ταχύτητα. Δεν θα έχει τον ίδιο χρόνο που είχε στο Shepherd.

Leave a Comment