Ασφάλιση ζωής για ηλικιωμένους: 3 εκπληκτικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Η ασφάλιση ζωής για ηλικιωμένους δεν χρειάζεται να είναι ακριβή.

Getty Images/iStockphoto


Όπως τα περισσότερα είδη ασφάλισης, ασφάλεια ζωής ωφελεί ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και δημογραφικών στοιχείων.

Για Νέοι άνθρωποι, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μπορεί να εξασφαλιστεί για ένα σημαντικό ποσό κάθε μήνα με ένα μικρό κόστος. Μια πολιτική για τους ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του σπιτιού τους πολύ καιρό μετά τον θάνατό τους. Και για γονείς μικρών παιδιώνένα χρονοδιάγραμμα μπορεί να παρέχει προστασία και ασφάλεια σε όλη την οικογένεια τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του ασφαλισμένου όσο και σε περίπτωση θανάτου.

Μια ομάδα που συχνά μένει εκτός συζήτησης για την ασφάλεια ζωής είναι οι ηλικιωμένοι. Η ασφάλιση ζωής για ηλικιωμένους θεωρείται μερικές φορές απαγορευμένη “αξίζει” σε σχέση με το κόστος παροχής της πολιτικής. Ωστόσο, αυτή η άποψη της ασφάλισης ζωής για ηλικιωμένους συνδέεται συχνά με μια ευρεία γενίκευση και ορισμένες παρεξηγήσεις.

Όπως συμβαίνει με όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εξαρτώνται από τις προσωπικές συνθήκες και τους στόχους ενός ατόμου. Αντίστοιχα, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για ηλικιωμένους μπορεί να είναι και προσιτό και πολύτιμο, ειδικά όταν λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα τρία στοιχεία.

Εάν είστε στην αγορά της ασφάλισης ζωής, τότε ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά στο διαδίκτυο, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

3 εκπληκτικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλιση ζωής για ηλικιωμένους

Εάν είστε ηλικιωμένος και σκέφτεστε την ασφάλιση ζωής – ή έχετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ως συμβόλαιο δώρο – Εδώ είναι τρία εκπληκτικά πράγματα που μπορούν να ενημερώσουν καλύτερα τη λήψη των αποφάσεών σας.

Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ασφάλιση ζωής των ηλικιωμένων θεωρείται συχνά ακριβή σε σχέση με το διαθέσιμο ποσό συμβολαίου. Αλλά ανάλογα με ορισμένους παράγοντες, η πολιτική πραγματικά δεν θα έπρεπε να είναι ακριβός. Μπορεί ακόμη και να παρέχεται για λιγότερο από 100 $ το μήνα.

Για παράδειγμα, μια 64χρονη γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη μπορεί να λάβει 150.000 δολάρια 10ετούς ασφάλισης ζωής από τη Haven Life για 70,11 δολάρια το μήνα. Θεωρείται ότι οι μη καπνιστές είναι καλά στην υγεία τους. Και ένας 64χρονος άνδρας στη Νέα Υόρκη μπορεί να εξασφαλίσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής 150.000 δολαρίων, 10 ετών από τη Haven Life για 98,74 δολάρια το μήνα. Είναι επίσης μια προσφορά για μη καπνιστές που θεωρούνται υγιείς.

Εάν δεν χρειάζεστε το παραπάνω ποσό κάλυψης, τότε μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα συμβόλαιο σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Ωστόσο, η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι η ασφάλιση ζωής για τους ηλικιωμένους είναι πολύ ακριβή δεν είναι αλήθεια.

Δείτε τι μπορεί να πληροίτε τώρα, λαμβάνοντας μια δωρεάν εκτίμηση τιμής από τη Ladder.

Δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε ιατρική εξέταση

Αν και γενικά ισχύει, α ιατρική εξέταση θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια φθηνότερη τιμή, δεν θα αποκλείεστε απαραίτητα για κάλυψη εάν δεν την λάβετε. Στην πραγματικότητα, πολλοί ασφαλιστικοί πάροχοι το προσφέρουν χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής εξετάσεων για όσους δεν μπορούν ή αρνούνται να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση ως μέρος της διαδικασίας αίτησης.

Εάν δεν θέλετε να δείτε το γιατρό σας ή αν φοβάστε ότι η εξέταση μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο κόστος, αυτή μπορεί να είναι μια επιλογή για εσάς. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής χωρίς εξετάσεις διατίθενται σε δύο μορφές: απλοποιημένη ασφάλιση ζωής (η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει μια απλούστερη διαδικασία έγκρισης) ή εγγυημένη ασφάλεια ζωής (που παρέχει κάλυψη στους αιτούντες, αν και με υψηλότερα ποσοστά και με πιθανή περίοδο αναμονής πριν από την έναρξη των παροχών).προηγούμενη περίοδος).

Αλλά αν ανησυχείτε ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ενδέχεται να σας αποκλείσουν από την κάλυψη, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση (και να εγκριθείτε) για μια πολιτική χωρίς αυτήν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρητά

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι η ασφάλιση ζωής είναι κάτι που ορίζετε και ξεχνάτε, μόνο με μετρητά δικαιούχους μετά τον θάνατό σου. Ωστόσο, όπως υπάρχουν πολιτικές για όσους δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση, υπάρχουν πολιτικές στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. μερίδα μετρητών τον λογαριασμό σας όσο είναι ακόμα ζωντανός.

δεδομένος, ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής γίνεται πιο ακριβό λόγω αυτού του οφέλους. Και χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσετε αποθέματα μετρητών προτού μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Αλλά αν είστε ανώτερος που ξεκινά με μια πολιτική, θα έχετε χρόνο να εξοικονομήσετε χρήματα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα για τα συμβόλαια και τους παρόχους ασφάλισης ζωής τώρα εδώ ή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω πίνακα.

Συμπέρασμα

Τα οφέλη της ασφάλισης ζωής για ηλικιωμένους είναι σχετικά με τους εν λόγω ηλικιωμένους. Αλλά μην ξεγελαστείτε από την τιμή (δεν θα πρέπει να είναι ακριβό) ή τον πιθανό αποκλεισμό (δεν χρειάζεται να περάσετε ιατρική). Και αν θέλετε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο ζούσεμπορείτε ακόμη και να ορίσετε μια πολιτική που επιτρέπει την πρόσβαση σε μετρητά.

Ξεκινήστε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά στο διαδίκτυο.

Leave a Comment