Ανασκόπηση ασφάλισης ζωής Ethos 2023

Εάν είστε στην αγορά της ασφάλισης ζωής, η Ethos προσφέρει εγγυημένα και μακροπρόθεσμα συμβόλαια ασφάλισης ζωής χωρίς να απαιτείται ιατρική εξέταση.

Getty Images


Η ασφάλεια ζωής είναι ένα είδος προστασίας οι αγαπημένοι σου. Εάν πεθάνετε, τους αποζημιώνει για το χαμένο εισόδημά σας και τις δυνατότητες κερδών σας και μπορεί να τους βοηθήσει να πληρώσουν για τα έξοδα κηδείας, τα χρέη και τους ιατρικούς λογαριασμούς που αφήνετε πίσω, καθώς και τα μελλοντικά έξοδα διαβίωσης.

Οχι όλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής Δεν δημιουργούνται όλοι οι πάροχοι ασφάλισης ζωής ίσοι, επομένως βοηθάει να συγκρίνετε πολλές εταιρείες πριν αποφασίσετε πού θα αγοράσετε το συμβόλαιό σας.

Μια πιθανή επιλογή είναι το Ethos. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επισκόπηση ασφάλισης ζωής Ethos για να προσδιορίσετε εάν η εταιρεία είναι κατάλληλη για εσάς. Ή απαντήστε σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάλυψη αυθημερόν. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση από το Ethos σε δευτερόλεπτα.

Ανασκόπηση ασφάλισης ζωής Ethos

Το Ethos είναι ένα αρκετά νέο πρακτορείο ασφάλισης ζωής (που ιδρύθηκε το 2016) που αυτοχαρακτηρίζεται ως «ασφαλιστική εταιρεία ζωής χωρίς προβλήματα». Προσφέρει ένα πλήρως διαδικτυακό πρόγραμμα με αρ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ή απαιτούνται εξετάσεις αίματος. Τα συμβόλαια αγοράζονται μέσω της Ethos και στη συνέχεια εκδίδονται από τους διάφορους ασφαλιστικούς εταίρους της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Legal & General America, Ameritas Life Insurance Corp., Senior Life Insurance Company και TruStage.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Ethos για να εξασφαλίσουν δύο διαφορετικούς τύπους ασφάλισης ζωής:

  1. Εγγυημένο ζήτημα: Εγγυημένη-έκδοση ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής Απευθύνεται σε πελάτες μεταξύ 66 και 85 ετών. Αυτά εγκρίνονται αυτόματα και δεν απαιτούν καμία ιατρική εξέταση.
  2. Προθεσμιακή ασφάλιση ζωής: Πολιτική διάρκειας ζωής Είναι διαθέσιμο σε ηλικίες μεταξύ 20 και 65 ετών και αφορά 10, 15, 20 και 30 ετών. Η κάλυψη είναι διαθέσιμη μεταξύ 20.000 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κόστος ασφάλισης ζωής ήθος

Συγκρίναμε τις τιμές ασφάλισης ζωής Ethos με άλλες δημοφιλείς ασφαλιστικές εταιρείες ζωής. Πάρτε μια ιδέα για το πώς μετριέται παρακάτω:

Εταιρία

Ασφάλιστρο

ήθος

Από $50 έως $92 το μήνα

Προοδευτικός

113 $/μήνα

Συνετός

$80/μήνα

Κρατικό αγρόκτημα

$80/μήνα

Όλα τα παραπάνω αποσπάσματα δημιουργήθηκαν για μια πολιτική 20 ετών 1 εκατομμυρίου δολαρίων που καλύπτει μια 40χρονη, γενικά υγιή γυναίκα με έδρα την Ατλάντα. Τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά, τα δημογραφικά στοιχεία και άλλους παράγοντες.

Δεν είστε σίγουροι πόσο θα σας κοστίσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής Ethos; Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση από το Ethos σε δευτερόλεπτα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής Ethos

Πριν επιλέξετε το Ethos ή οποιονδήποτε άλλο πάροχο ασφάλισης ζωής, φροντίστε να λάβετε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εταιρείας. Με το Ethos αυτά περιλαμβάνουν:

Ειδικοί ασφάλισης ζωής Ethos

  • Όλη η διαδικτυακή διαδικασία: Μπορείτε να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού σας.
  • Χωρίς ιατρική εξέταση: Δεν θα χρειαστεί να δείτε γιατρό, να κάνετε μια εξέταση αίματος ή να περιμένετε ένα ραντεβού για κάλυψη.
  • Γρήγορη κάλυψη: Πολλά συμβόλαια εκδίδονται την ίδια ημέρα που κάνετε αίτηση.

Μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής Ethos

  • Περιορισμένοι τύποι πολιτικής: Προσφέρονται μόνο δύο είδη ασφάλισης ζωής: Εγγυημένη και προθεσμιακή. Αν θέλεις άλλου τύπουποιόν καθολική ασφάλιση ζωής ή μεταβλητή ασφάλεια ζωήςπρέπει να ψάξεις αλλού.
  • Τρίτοι πάροχοι: Το Ethos δεν γράφει στην πραγματικότητα τις πολιτικές που εκδίδει. Απλώς διευκολύνει άλλους παρόχους να πουλήσουν πολιτικές.
  • Μέγιστη κάλυψη 2 εκατομμυρίων $: Το μέγιστο ποσό ασφάλισης ζωής που μπορείτε να πάρετε είναι 2 εκατομμύρια δολάρια. Ορισμένοι ειδικοί συνιστούν να το καλύψετε ίσο με το 10πλάσιο του μισθού σαςαυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για ορισμένους πελάτες.

Μοναδικά προνόμια ασφάλισης ζωής Ethos

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ασφάλισης ζωής Ethos είναι ότι δεν απαιτεί ιατρική εξέταση ή εξέταση αίματος και μπορείτε να κάνετε αίτηση για όλα ηλεκτρονικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες μπορούν να λάβουν κάλυψη την ίδια ημέρα που υποβάλλουν αίτηση.

Η εταιρεία έχει επίσης υψηλές κριτικές και αξιολογήσεις πελατών, με 4,7/5 αστέρια στο Trustpilot, 4,82/5 αστέρια με το Better Business Bureau και 4,7/5 αστέρια στο Google από τον Ιανουάριο του 2023. Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. εγγύηση εάν δεν συμφωνείτε.

Τέλος, το Ethos προσφέρει επίσης καθοδήγηση από ειδικούς σε όλη τη διαδικασία. Μπορείτε πάντα να μιλήσετε με έναν αδειούχο ασφαλιστικό πράκτορα για συμβουλές κατά την υποβολή αίτησης για το συμβόλαιό σας. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση από το Ethos σε δευτερόλεπτα.

Συγκρίνετε με άλλες επιλογές

Η ασφάλιση ζωής Ethos έχει τα πλεονεκτήματά της, όπως μια απλοποιημένη διαδικασία, εξαιρετικές κριτικές πελατών και απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, αλλά φροντίστε να λάβετε προσφορές από μερικές επιπλέον εταιρείες προτού επιλέξετε πού να αγοράσετε το συμβόλαιό σας. Κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικά προγράμματα, ποσά κάλυψης, διάρκεια θητείας και βραβείαΕπομένως, η σύγκριση πολλών επιλογών θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την καλύτερη τιμή.

Leave a Comment