Αναπτύξτε την startup σας στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας Philadelphia 2022 | τμήμα Εμπορίου

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας Φιλαδέλφεια είναι μια συλλογή εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και διαγωνισμών κάθε Νοέμβριο που εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπους να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους ως επιχειρηματίες ενισχύοντας τις συνδέσεις και ενισχύοντας τη συνεργασία στα οικοσυστήματα τους.

Δείτε αυτά τα επτά επερχόμενα εργαστήρια που μπορούν να παρακολουθήσουν νεοφυείς επιχειρήσεις αυτή την εβδομάδα για να αναπτυχθούν.

Εισαγωγή στη δημογραφική έρευνα: εύρεση του κοινού-στόχου σας

16 Νοεμβρίου 2022

10:00 π.μ. έως 11:30 π.μ

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από τη Free Library of Philadelphia.

Σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ, πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στο μετρό της Φιλαδέλφειας! Πόσοι από αυτούς αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Πόσο μεγάλοι είναι οι υποψήφιοι πελάτες σας; Μάθετε πώς να βρείτε και να περιορίσετε το κοινό-στόχο σας χρησιμοποιώντας τη δωρεάν βάση δεδομένων Library of Philadelphia και άλλους δωρεάν πόρους. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε δημογραφικά, ψυχογραφικά, έρευνα αγοράς και ανοιχτά δεδομένα. Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Αποκτήστε την τοπική επιχείρησή σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google

16 Νοεμβρίου 2022

Μεσημέρι έως 1 μ.μ

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων του Temple University

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είστε ορατοί στους πελάτες όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν ακριβείς, ενημερωμένες πληροφορίες για την τοπική επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google και στους Χάρτες Google, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Μάθετε πώς να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε ένα Εταιρικό προφίλ Google από την αρχή μέχρι το τέλος. Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Η επιχειρηματικότητα στις γειτονιές μας

16 Νοεμβρίου 2022

15:00 έως 16:30

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από την LA21 και την Impact Services

Αυτή η συνεδρία έχει σχεδιαστεί για άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα ως εργαλείο που θα καταλύσει την αναζωογόνηση της γειτονιάς. Η συμπυκνωμένη φτώχεια απαιτεί συγκεντρωμένες λύσεις που βασίζονται στον τόπο και εφαρμόζονται εκ των έσω. Μάθετε μερικές από τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι τοπικοί οργανισμοί για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της γειτονιάς μέσω της κατάρτισης για την επιχειρηματικότητα, του δανεισμού και της κοινοτικής οργάνωσης.

Οικονομικά θέματα για startups

16 Νοεμβρίου 2022

17:30 έως 18:30

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από το SCORE Philadelphia

Οι βασικές οικονομικές έννοιες είναι σημαντικές όταν πρόκειται για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα οικονομικό μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών εκκίνησης, του τρέχοντος λειτουργικού κόστους και των πηγών εσόδων. Σε αυτό το εργαστήριο, θα μάθετε επίσης για τις οικονομικές καταστάσεις που χρησιμοποιούνται συχνά σε επιχειρηματικές ευκαιρίες. Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Λογιστική για μικρές επιχειρήσεις

17 Νοεμβρίου 2022

10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Widener.

Η λογιστική και η τήρηση λογιστικών βιβλίων ειδικότερα είναι σημαντικές λειτουργίες στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που αποτυγχάνουν οι μικρές επιχειρήσεις είναι η κακή διαχείριση μετρητών. Μάθετε τα επτά βασικά βήματα για να κάνετε τη δική σας λογιστική! Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Προϋπολογισμός χρόνου: οργάνωση και εξωτερική ανάθεση του χρόνου σας

17 Νοεμβρίου 2022

13:00 έως 2:00 π.μ

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Widener.

Ως startup επιχειρηματίας, το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ο χρόνος σας. Συχνά διαπιστώνουμε ότι όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, παρασύρεστε σε πάρα πολλές κατευθύνσεις και ως αποτέλεσμα η επιχείρησή σας υποφέρει. Μάθετε στρατηγικές διαχείρισης χρόνου για νεοφυείς επιχειρηματίες και πώς να δώσετε προτεραιότητα στις επιχειρηματικές σας εργασίες. Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Πώς οι επιχειρηματίες μπορούν να ανακαλύψουν και να εξισορροπήσουν νέους στόχους και προτεραιότητες

17 Νοεμβρίου 2022

2:00 μ.μ. έως 3:00 π.μ

Διαδικτυακή εκδήλωση. Φιλοξενείται από την PHL Matters LTD

Ο ειδικός στην ανάπτυξη επιχειρηματικής ζωής John Paulas χρησιμοποιεί πρωτότυπες ασκήσεις που ενθαρρύνουν τους επιχειρηματίες να ανακαλύψουν και να εξισορροπήσουν νέους στόχους και προτεραιότητες, να μάθουν τι χρειάζονται οι άλλοι από αυτούς και να κατανοήσουν τι χρειάζονται από τους άλλους. Εγγραφείτε για αυτήν την εκδήλωση σήμερα.

Leave a Comment