Αναθεώρηση ασφάλισης ζωής Ladder 2023

Vertical-1403709975.jpg
Η Ladder προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην ασφάλιση ζωής που επιτρέπει στους ασφαλισμένους να αυξάνουν και να μειώνουν την κάλυψη καθώς αλλάζει η ζωή τους.

assoonas/Getty Images


Η ασφάλεια ζωής σας παρέχει έναν τρόπο να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση θανάτου. Η προσφορά σου δικαιούχους μια πληρωμή σε μετρητά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν για έξοδα κηδείας, ιατρικούς λογαριασμούς, ανεξόφλητα χρέη και γενικά έξοδα διαβίωσης. Μπορεί επίσης να παίξει ρόλο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ένα επενδυτικό όχημα και δανειστείτε έναντι αν χρειαστεί μετρητά κάτω από τη γραμμή.

Όμως τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής ποικίλλουν όσο και οι εταιρείες που τα προσφέρουν. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, φροντίστε να ψωνίσετε πριν επιλέξετε τον πάροχο σας.

Μια πιθανή επιλογή είναι η Σκάλα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την αναθεώρηση ασφάλισης ζωής Ladder για να προσδιορίσετε εάν η εταιρεία είναι κατάλληλη για εσάς. Ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά για να δείτε πόσο θα σας κοστίσει μια πολιτική Ladder.

Επισκόπηση ασφάλισης ζωής Ladder

Η Ladder είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ασφάλισης ζωής που προσφέρει ασφάλιση ζωής διάρκειας Συμβόλαια από συνεργάτες όπως η Fidelity Security Life Insurance Company και η Allianz Life Insurance Company.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από τον Jamie Hale, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον αντίκτυπο της ασφάλισης ζωής στην οικογένειά του μετά τον θάνατο του πατέρα του. Όπως είπε πρόσφατα ο Χέιλ CBS News“Ο πατέρας μου πέθανε απροσδόκητα όταν ήμουν 11 ετών, αφήνοντας την οικογένειά μου με ένα αβέβαιο μέλλον μπροστά στην τραγωδία. Ευτυχώς, η ασφάλεια ζωής του πατέρα μου πρόσφερε οικονομική σταθερότητα όταν το χρειαζόμουν περισσότερο και επέτρεψε στην οικογένειά μου να μείνει στο σπίτι μας. και τέλος, η κολεγιακή μου εκπαίδευση.”

Με το Ladder, οι πελάτες μπορούν να συμπληρώσουν την πλήρη αίτησή τους online και να καλύπτονται πολλές φορές επιτόπου. Οι πολιτικές ανεβαίνουν 3 εκατομμύρια δολάρια σε ασφάλιστρακαι οι περισσότεροι απαιτούν όχι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ή ραντεβού γιατρού.

Κόστος ασφάλισης ζωής σκάλας

Το Ladder δεν διαθέτει εργαλείο άμεσης προσφοράς όπως ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής. Αντίθετα, απαιτείται μια πλήρης αίτηση, με τη διεύθυνση, το επάγγελμά σας και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Κοινωνικής Ασφάλισης, μεταξύ άλλων λεπτομερειών. Για αυτόν τον λόγο, δεν μπορέσαμε να εξαγάγουμε μια κατά προσέγγιση εκτίμηση premium για αυτήν την αξιολόγηση.

Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να σας κοστίσει μια πολιτική ζωής Ladder, μπορείτε τώρα να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση τιμής εδώ ή να εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα παρακάτω για να ξεκινήσετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής σκάλας

Πριν πάρετε ένα συμβόλαιο με τη Ladder ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική εταιρεία ζωής, ζυγίστε πρώτα τα υπέρ και τα κατά. Με το Ladder, αυτά περιλαμβάνουν:

Ειδικοί ασφάλισης ζωής Ladder

  • Το εύρος μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί: Το κλιμάκιο επιτρέπει στους ασφαλισμένους να αυξάνουν ή να μειώνουν την κάλυψη ανά πάσα στιγμή. Το αποκαλεί «σκάλα».
  • Όλη η διαδικτυακή διαδικασία: Μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης online. Ορισμένες πολιτικές εγκρίνονται την ίδια ημέρα.
  • Τα περισσότερα σχέδια δεν απαιτούν ιατρική εξέταση: Για τις περισσότερες πολιτικές, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για να κλείσετε ένα ραντεβού ή να επισκεφτείτε έναν γιατρό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεγαλύτερα ποσά κάλυψης απαιτούν έλεγχο υγείας.

Μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής Ladder

  • Περιορισμένες επιλογές πολιτικής: Προσφέρει μόνο μια σκάλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Αν θέλεις άλλου τύπουποιόν ασφάλιση ολόκληρης ζωήςκαθολική ασφάλεια ζωής ή μεταβλητή ασφάλεια ζωής, πρέπει να ψάξετε αλλού.
  • Τρίτοι πάροχοι: Η Ladder στην πραγματικότητα δεν γράφει τις δικές της πολιτικές. Όλες οι πολιτικές εκδίδονται από τρίτες εταιρείες.
  • Χωρίς γρήγορο διαδικτυακό εργαλείο προσφοράς: Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο μπορεί να κοστίσει μια πολιτική με το Ladder, πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία αίτησης.

Μοναδικά προνόμια ασφάλισης ζωής Ladder

Αυτό που κάνει το Ladder μοναδικό είναι η «σκάλα» προσέγγισή του, η οποία επιτρέπει στους ασφαλισμένους να προσαρμόζουν την κάλυψη προς τα πάνω ή προς τα κάτω καθώς αλλάζει η ζωή τους. Αυτό δίνει στους ασφαλισμένους μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση της κάλυψης και των ασφαλίστρων τους.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να θέλει να μειώσει την κάλυψη καθώς τα παιδιά του μεγαλώνουν ή να εξοφλήσει τα φοιτητικά δάνεια ή το στεγαστικό του δάνειο. Από την άλλη, αν έχουν επιπλέον παιδιά ή αγοράσουν νέο σπίτι, μπορούν να αυξήσουν την κάλυψή τους.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να «σκαλώσουν» την κάλυψή τους όσο χρειάζονται και οι προσαρμογές δεν γίνονται χωρίς επιπλέον κόστος. Αυξημένη κάλυψη σημαίνει υψηλότερα ασφάλιστρα.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών της Ladder και οι υψηλές κριτικές και βαθμολογίες πελατών. Η εταιρεία έχει επί του παρόντος 4,8/5 αστέρια στο Trustpilot και 4,7/5 αστέρια στο Google.

Συγκρίνετε τις επιλογές σας

Η ασφάλιση ζωής Ladder έχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως ηλεκτρονικής διαδικασίας αίτησης, της κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών και της ευέλικτης κάλυψης. Φροντίστε να συγκρίνετε τουλάχιστον μερικές άλλες επιλογές για να βεβαιωθείτε ότι είναι η κατάλληλη εταιρεία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Κάθε πάροχος ασφάλισης ζωής προσφέρει διαφορετικούς τύπους συμβολαίων, καλύψεων, όρων και προσφορών βαθμούςΈτσι, οι αγορές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την καλύτερη προσφορά.

Ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν εκτίμηση τιμής από τη Ladder, ώστε να έχετε έναν αριθμό για να συγκρίνετε άλλους παρόχους.

Leave a Comment