Έρευνα της PubMatic δείχνει ότι τα δύο τρίτα των ευρωπαίων εμπόρων λιανικής αυξάνουν τις επενδύσεις σε εμπορικά μέσα


Ειδήσεις και έρευνα πριν τα ακούσετε στο CNBC και σε άλλα. Διεκδικήστε τη δωρεάν δοκιμή 1 εβδομάδας StreetInsider Premium εδώ.


ΛΟΝΔΙΝΟ, 25 Ιανουαρίου 2023 (GLOBE NEWSWIRE) PubMatic Η ανεξάρτητη εταιρεία τεχνολογίας (Nasdaq: PUBM), η οποία αντιπροσωπεύει την αλυσίδα εφοδιασμού του μέλλοντος της ψηφιακής διαφήμισης, δημοσίευσε τα ευρήματα από μια νέα έκθεση σχετικά με το εξελισσόμενο τοπίο των ευρωπαϊκών εμπορικών μέσων. Μια μελέτη που διεξήχθη σε συνεργασία με το ExchangeWire, The Evolution of Trade Media in Europe, διαπίστωσε ότι το 67% των εταιρειών εμπορικών μέσων και των λιανοπωλητών σχεδιάζει να αυξήσει τις επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα, ενώ το 24% σχεδιάζει να διατηρήσει ένα ήδη υγιές επίπεδο. επένδυση.

Τα κύρια ποσοτικά ευρήματα σε αυτήν την έκθεση προέκυψαν από έρευνα 112 επαγγελματιών εταιρειών εμπορικών μέσων ενημέρωσης στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ευρήματα καλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο οι λιανοπωλητές σε όλη την Ευρώπη αλληλεπιδρούν με τα εμπορικά μέσα, τους βασικούς μοχλούς και τα εμπόδια στην αύξηση των επενδύσεων σε εμπορικά μέσα και πώς οι έμποροι λιανικής συνεργάζονται με τεχνολογικούς εταίρους για να επωφεληθούν από ευκαιρίες στον τομέα.

Σημαντικά ευρήματα

  • Οι άμεσες πωλήσεις μέσων θα χρησιμοποιηθούν από όλους τους ευρωπαίους λιανοπωλητές που συμμετείχαν στην έρευνα για τις προσπάθειές τους στα εμπορικά μέσα ενημέρωσης, ενώ οι άμεσες προσφορές μέσω προγραμματισμού και οι προσφορές σε πραγματικό χρόνο (RTB) αγκαλιάζονται από τους λιανοπωλητές σε όλη την περιοχή.
  • Οι έμποροι λιανικής βλέπουν τα εμπορικά μέσα ως έναν τρόπο για να βελτιώσουν τις ιδιότητες πολυμέσων τους επεκτείνοντας τα διαφημιστικά τους κανάλια, επιτρέποντας την καλύτερη στόχευση και εξατομίκευση των διαφημίσεων και ενισχύοντας την ασφάλεια της επωνυμίας σε όλα τα κανάλια μέσων εμπορίου. .
  • Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στο τρέχον οικονομικό κλίμα, το κόστος της ανάπτυξης της τεχνολογίας και οι ανησυχίες σχετικά με την πρόσληψη ατόμων με το σωστό σύνολο δεξιοτήτων έχουν αναγνωριστεί ως βασικά εμπόδια στις επενδύσεις σε εμπορικά μέσα σε όλη την Ευρώπη.
  • Η συντριπτική πλειονότητα (80%) των ευρωπαίων εμπόρων λιανικής είναι ανοιχτά στη συνεργασία με τρίτους παρόχους για τις προσπάθειές τους στα εμπορικά μέσα ενημέρωσης, με το 20% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι ήδη συνεργάζονται με συνεργάτες.
  • Οι περισσότεροι είναι επίσης ανοιχτοί στη συνεργασία με τρίτους παρόχους τεχνολογίας για να βοηθήσουν στην εκπλήρωση αυτών των φιλοδοξιών, με εξοικονόμηση κόστους και βελτιώσεις στην ενεργοποίηση δεδομένων που αναφέρονται ως βασικοί παράγοντες στην επιλογή συνεργάτη.

«Αυτή η έρευνα αποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικό δυναμικό ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά εμπορικών μέσων ενημέρωσης. Τα ευρήματα θα επιτρέψουν καλύτερα στους διαφημιστές, τους εκδότες και την ευρύτερη βιομηχανία ψηφιακής διαφήμισης να προγραμματίσουν εκ των προτέρων και να δημιουργήσουν βέλτιστες διαφημιστικές εμπειρίες για τους καταναλωτές». είπε ο Babs Kehinde, Senior Director of Commerce Media της PubMatic.

«Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας, είναι σαφές ότι τα εμπορικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν προτεραιότητα τόσο για την πλευρά της αγοράς όσο και για την πώληση, και η προσαρμογή στις απαιτήσεις της επόμενης γενιάς αγοραστών μέσων θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για τους εκδότες και τις εταιρείες τεχνολογίας. Οι αντιπροσωπείες που επενδύουν σε ταλέντα «πρώτα από τον προγραμματισμό» είναι σε θέση να ηγηθούν της ταχείας επιτάχυνσης του αυτοματοποιημένου εμπορίου που βασίζεται σε δεδομένα τα επόμενα χρόνια.

«Τα εμπορικά μέσα θα είναι η κύρια πηγή εσόδων για τους ευρωπαίους λιανοπωλητές το 2023 και τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δείχνουν ότι το 2023 θα είναι μια σημαντική στιγμή για τη δημιουργία συνεργασιών με τρίτους πωλητές. Η επιτάχυνση των στρατηγικών RTB που βασίζονται σε δεδομένα είναι ένας τομέας που θα ενισχυθεί από την τεχνολογία και την τεχνογνωσία και απαιτεί υπολογισμένες επενδύσεις», είπε. Mat Broughton, Αρχισυντάκτης του ExchangeWire.

Κατεβάστε τη μελέτη εδώ

Μεθοδολογία έρευνας
Τα αρχικά ποσοτικά ευρήματα σε αυτήν την αναφορά Insights & Attitudes προέκυψαν από έρευνα 112 επαγγελματιών εταιρειών εμπορικών μέσων ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη. Αγορές που ερωτήθηκαν Γαλλία (Γαλλία). Γερμανία (DE); Ισπανία (ES); και Μεγάλη Βρετανία (Ηνωμένο Βασίλειο). Οι απαντήσεις συλλέχθηκαν από 4 άτομαντο Έως τις 10 Νοεμβρίου 2022ντο Νοέμβριος 2022.

Εμπορικά μέσα: Τα εμπορικά μέσα ορίζονται ως διαφημίσεις που πωλούνται σε ψηφιακές οντότητες όπου πωλούνται επίσης προϊόντα ή υπηρεσίες. Συνήθως αποτελείται από ιστότοπους και εφαρμογές λιανικής ή ηλεκτρονικές αγορές, αν και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ψηφιακές οθόνες επί τόπου, όπως οθόνες εισόδου καταστημάτων και σήμανση στο κατάστημα. Τα εμπορικά μέσα αποτελούνται επίσης από καμπάνιες εκτός τοποθεσίας που εκτελούνται από πωλητές λιανικής που χρησιμοποιούν τα δικά τους δεδομένα αγοραστών για λογαριασμό τρίτων επωνυμιών των οποίων τα προϊόντα παρατίθενται στη σελίδα ή την εφαρμογή του πωλητή λιανικής.

Εμπορική εταιρεία μέσων ενημέρωσης: Εμπορική εταιρεία μέσων ενημέρωσης είναι κάθε εταιρεία που πουλά αγαθά ή υπηρεσίες σε πελάτες, έχει πρόσβαση σε δεδομένα συναλλαγών και καθιστά αυτούς τους χρήστες διαθέσιμους για επιτόπια ή/και εκτός τοποθεσίας στόχευση από διαφημιστές.

Σχετικά με το PubMatic
Η PubMatic (Nasdaq: PUBM) είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία τεχνολογίας που μεγιστοποιεί την αξία των πελατών παρέχοντας την αλυσίδα εφοδιασμού του μέλλοντος της ψηφιακής διαφήμισης. Η πλατφόρμα πωλήσεων του PubMatic δίνει τη δυνατότητα στους κορυφαίους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου στον κόσμο μέσω του ανοιχτού ιστού να ελέγχουν την πρόσβαση στο απόθεμά τους και να αυξάνουν τη δημιουργία εσόδων, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αυξήσουν την απόδοση επένδυσης (ROI) και να προσεγγίσουν στοχευμένο κοινό σε μορφές διαφημίσεων και συσκευές. Από το 2006, η προσέγγισή μας που βασίζεται σε υποδομές επιτρέπει την αποτελεσματική επεξεργασία και χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Παρέχοντας επεκτάσιμη και ευέλικτη προγραμματική καινοτομία, βελτιώνουμε τα αποτελέσματα για τους πελάτες μας, ενώ υποστηρίζουμε μια ζωντανή και διαφανή αλυσίδα εφοδιασμού ψηφιακής διαφήμισης.


Leave a Comment