Ένας παιδιατρικός ιατρός ER ακολουθεί μια επιχειρηματική πορεία για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά επαγγελματιών υγείας

Ο Fernando G. Mendoza, MD, ο οποίος εργάζεται επί τόπου σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης στη Νότια Φλόριντα από το 2005, είδε γρήγορα κενά στο σύστημα που ήθελε να καλύψει. Ως πρόσφατα πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο ιατρός επείγουσας ιατρικής στα μέσα της δεκαετίας του 2000, οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ευθυγραμμίζονται στενά με αυτές που αντιμετωπίζουν οι έμπειροι επαγγελματίες υγείας σήμερα: ένας καθημερινός φόρτος εργασίας των ασθενών που υπερβαίνει κατά πολύ τη θεραπεία ασθενών.

Μετά από κάθε συνάντηση ασθενών, οι γιατροί θα πρέπει να σχεδιάζουν την επίσκεψη, αναφέροντας λεπτομερώς τις αλληλεπιδράσεις—συνομιλίες, αποτελέσματα σάρωσης, εξετάσεις, διάγνωση και παραπομπές—για γραπτή καταχώριση στο ιατρικό αρχείο του ασθενούς. Το διάγραμμα είναι σημαντικό, δεν συζητείται στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης, επειδή προσθέτει στο ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, το οποίο κάθε νέος γιατρός θα καθοδηγεί στη θεραπεία αυτού του ασθενούς. Πρόκληση – με τους περιορισμούς προσωπικού, οι γιατροί έχουν αυξημένα επίπεδα άγχους και πίεσης στην ήδη πολυάσχολη επαγγελματική τους ζωή, ειδικά σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης υψηλής κυκλοφορίας και με ελάχιστο χρόνο για προγραμματισμό. Οι γιατροί επειγόντων περιστατικών, που βλέπουν ασθενή μετά από ασθενή με γρήγορο ρυθμό μέχρι το τέλος της βάρδιάς τους, συχνά πρέπει να εργάζονται πέρα ​​από τις ήδη εντατικές ώρες βάρδιας τους για να καλύψουν τη διοικητική πτυχή της υπόθεσης.

«Ως γιατρός στα επείγοντα, βλέπω τη βοήθεια που χρειάζονται πρώτα οι γιατροί», είπε ο Δρ. Μεντόζα. «Ήξερα ότι έπρεπε να βρω μια λύση που θα ελάφρωνε τον φόρτο εργασίας των γιατρών. Στόχος μου ήταν να βελτιώσω την ποιότητα της παρεχόμενης περίθαλψης στους ασθενείς και την ποιότητα ζωής των ιατρών που επιβαρύνονται από τις απαιτήσεις του ηλεκτρονικού μητρώου υγείας.

Το 2014, ο Δρ. Η Mendoza ίδρυσε τη Scrivas, μια κορυφαία εταιρεία ιατρικών γραφέων στη Νότια Φλόριντα που εκπαιδεύει και τοποθετεί ιατρικούς γραφείς σε τμήματα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων, επείγουσες περίθαλψη, ιδιωτικά ιατρεία, νοσοκομεία νοσοκομείων και ιατρεία περιπατητικής υπηρεσίας. Οι ιατρογράφοι Scrivas παράγονται από την ScrivasU – Dr. Η ιδιωτική “mini med σχολή για ιατρικούς γραμματείς” της Mendoza καλύπτει την ιατρική ορολογία, τις διαδικασίες υγειονομικής περίθαλψης, τη χαρτογράφηση ασθενών, τον τρόπο δίπλα στο κρεβάτι και πολλά άλλα. να μάθω. Το Scrivas παρέχει στους γραφείς εκπαίδευση σε τάξη και πρόσβαση στην καλύτερη ιατρική σχολή στην περιοχή. Μετά την εκπαίδευση, οι ιατρικοί γραμματείς του πρακτορείου τοποθετούνται δίπλα σε γιατρούς και ασθενείς και είναι υπεύθυνοι για τη χαρτογράφηση ή τη σωστή καταγραφή όλων των αλληλεπιδράσεων με τους ασθενείς.

Οι ιατρικοί γραμματείς του Scrivas, κυρίως νέοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην ιατρική ή την υγειονομική περίθαλψη, είναι οπλισμένοι με πρακτική εκπαίδευση στις βασικές αρχές της υγειονομικής περίθαλψης. και πραγματική εμπειρία εργασίας δίπλα σε γιατρούς στο ER κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Για τους φοιτητές ιατρικής, η κατοχή ηγετικής εργασιακής εμπειρίας στην υγειονομική περίθαλψη μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη στον καθορισμό των συμφερόντων τους στον ευρύτερο κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης. Για έναν απόφοιτο, ο Scrivas ήταν το σημείο εκτόξευσης που χρειαζόταν για να βοηθήσει στην έναρξη της ιατρικής του καριέρας.

Ενώ βρισκόταν στο πρόγραμμα Master of Public Health, η Δρ. Diana Abreu-Molnar ήξερε ότι ήθελε να ακολουθήσει μια καριέρα στην ιατρική, αλλά όταν συνάντησε τον Scrivas, δεν ήταν σίγουρη ποια διαδρομή να ακολουθούσε, είτε ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα νοσηλευτικής είτε μια ιατρική σχολή . μια προσπάθεια. Ο Δρ. Η Abreu-Molnar ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση και την παραμονή της τοπικά στο Nicklaus Children’s Hospital και ασκεί το επάγγελμά της ως Πιστοποιημένη Παιδίατρος στην περιοχή του Μαϊάμι τα τελευταία 4 χρόνια.

«Όταν ξεκίνησα την ιατρική σχολή, προτίμησα να γράφω για τον Scrivas», είπε ο Δρ. Abreu-Molnar. «Είχα πολλές κλινικές γνώσεις από την παρουσία μου στο ER… Ήμουν εξοικειωμένος με τα φάρμακα—ήξερα τις εμπορικές ονομασίες των γενόσημων, τους ιατρικούς κώδικες και ήμουν σε θέση να δικτυωθώ».

Για τον Δρ. Mendoza, οι ιστορίες επιτυχίας των ιατρικών γραμματέων του Scrivas δεν είναι απλώς μια νίκη για την εταιρεία, αλλά μια νίκη για τον ίδιο, επηρεάζοντας θετικά την κοινότητα της υγειονομικής περίθαλψης και βοηθώντας στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών υγείας.

Για περισσότερα νέα της κοινότητας του Μαϊάμι, μην ψάξετε πέρα ​​από τις Εφημερίδες της Κοινότητας του Μαϊάμι. Αυτή η ομάδα διαδικτυακών εφημερίδων του Μαϊάμι καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων από την τοπική κοινότητα και όχι μόνο. Το Miami’s Community Newspapers προσφέρει καθημερινές ειδήσεις, διαδικτυακούς πόρους, podcast και άλλο περιεχόμενο πολυμέσων για την ενημέρωση των αναγνωστών. Με θέματα που κυμαίνονται από τις τοπικές ειδήσεις έως τις εκδηλώσεις της κοινότητας, οι εφημερίδες της κοινότητας του Μαϊάμι είναι η ιδανική πηγή για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και γεγονότα στην περιοχή. Επιπλέον, η εφημερίδα διαθέτει αποκλειστικά podcast της κοινότητας του Μαϊάμι, δίνοντας στους ακροατές μια εις βάθος ματιά στην κουλτούρα του Μαϊάμι. Είτε αναζητάτε τοπικές ειδήσεις από το Μαϊάμι είτε podcast σχετικά με την κοινότητα, οι εφημερίδες της κοινότητας του Μαϊάμι σας καλύπτουν.


Συνδεθείτε με τους πελάτες σας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Κάντε κλικ ΕΔΩ


Leave a Comment